Kisalföld logö

2018. 12. 12. szerda - Gabriella -3°C | 4°C Még több cikk.

Sportlövősikerek

A Magyar Sportlövő Szövetség Pécsett megrendezett országos bajnokságán kispuskában Horváth Gáborné (Écsi LK) 290 körrel országos bajnoki címet szerzett, ugyanebben a kategóriában csapatban az écsi hölgyek (Horváth Gáborné, Tóth Sándorné, Gömböcz Edina) 835 körös teljesítménnyel szintén az első helyen végeztek.
Összetett kispuskában 687 körrel ugyancsak az Écsi LK szerezte meg a bajnoki címet, míg egyéniben Tóth Sándorné%_ a harmadik helyen zárta a versenyt. A nyíltirányzékú légpuska számában Tóth Sándor (Écsi LK) 185 körrel második helyezést ért el. Kispuskában a férfiak (Pulai Tamás, Horváth Gábor, Tóth Sándor) 864 körrel a 4. helyet szerezték meg.
Szentendrén az országos vidékbajnokságon is remekül szerepeltek az Écsi Lövész Klub versenyzői. Légpuskában a férfiak között ifj. Horváth Gábor 188 körrel, az ifjúságiak között Tóth Ádám 180 körrel lett első. Kispuskában Horváth Gáborné és ifj. Horváth Gábor, míg az összetett kispuska számban a férficsapat (ifj. Horváth Gábor, Tóth Ádám, Horváth Gábor) szerzett aranyérmet.

Ugyanitt férfi sportpisztolyban Szabó M. Károly (Bázis SE Kapuvár), a női központi gyújtású pisztolyban pedig Orosz Ildikó (Bázis SE Kapuvár) győzött. Szabó M. Károly emellett két második helyet is begyűjtött. Egyet a központi gyújtású pisztolyban, egyet pedig szabadpisztolyban.
A Budapesten megrendezett országos lövészbajnokságon, a nemzeti versenyszámok sportpisztoly kategóriájában 250 induló közül 187 körös teljesítménnyel bronzérmet szerzett Sass László, a Győri PLE versenyzője.

A Komárom-kupa elnevezésű lövészversenyen, kis és nagy kaliberű sportpisztoly számokban, 192 és 194 körös teljesítménnyel a kapuvári Szabó M. Károly az első, az időközben az Écsi Lövészklubhoz igazolt Sass László pedig 183 és 180 körös teljesítménnyel harmadik helyezést ért el.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nagy János kiütötte Chacont

Nagy János megvédte a WBO nagypehelysúlyú kisvilágbajnoki címét, miután a 10. menetben technikai… Tovább olvasom