Kisalföld logö

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

SKC: módosított szerződések

A Kis Rába-menti Takarék Soproni KC vezetése több játékos szerződését is módosította a napokban. Mint arról Bokor Ákos, a klub ügyvezetője beszámolt: ezek között jó és rossz hír egyaránt van.

A legutóbbi bajnoki meccsre, Nyíregyházára Halmai Tamás nem utazott el. Az utóbbi hetekben látott görcsös, önbizalom-hiányos játéka kapcsán ez aligha meglepetés, mégis érdekes, mi történt a fiatal bedobóval.

„Többször leültünk beszélni Halmaival. Sajnos nehezen tudott feldolgozni néhány személyét érintő problémát. Már decemberben a távozás gondolata foglalkoztatta, de akkor megbeszéltük, megpróbál segíteni a csapaton és maradt. Az utóbbi mérkőzéseken azonban valamiért egyre görcsösebben játszott, aki látta a Salgótarján-mérkőzést, az azt is látta, hogy futott, hajtott, harcolt, labdát szerzett, azonban a pontszerzés sehogy sem sikerült neki. A fentiek után újra leültünk és abban maradtunk, szüneteltetjük a szerződését és csak akkor tér vissza, ha mindkét fél jónak látja" – mondta Bokor Ákos a klub honlapján.

A szezon közben a csapathoz szerződtetett Rob Jarvis és Helmeczi András szerződése eredetileg január végéig szólt. Miután játszottak Nyíregyházán, nem nehéz kitalálni, mindketten maradnak Sopronban.

„Meggyőzően teljesítettek a két és fél hónap alatt, ezért mindketten szezon végéig szóló szerződést kaptak" – tette hozzá az ügyvezető, aki kitért David Brooks helyzetére is.

„A legutóbbi információim szerint megműtötték és a felépülése megfelelő ütemben halad. Február végén visszajön Magyarországra és igazán csak akkor látjuk, milyen állapotban lesz a térde. Addig felesleges találgatni, nyilván nekünk a legrosszabb verzióra, azaz arra kellett készülnünk, hogy nem tér vissza, ezért is véglegesítettük Jarvis szerződését. Pályára lépése csak akkor lehetséges, ha teljesen egészséges lesz. Más esetben nincs értelme kockáztatni" – mondta végezetül a klub első embere.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kosárlabda: All Star-gála két sopronival

Az All Star-gála főmérkőzésén számításba vett magyar kosarasok keretébe a Kis Rába-menti Takarék… Tovább olvasom