Kisalföld logö

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -6°C | 2°C Még több cikk.

Sikeres győri ovifoci

Nagy sikerrel zárult az idei győri ovifocigála a zsúfolásig megtelt Magvassy Mihály Sportcsarnokban.

A városi önkormányzat által finanszírozott Győri Ovifoci Club ezúttal is alaposan kitett magáért. Több mint ötszáz kisgyermek részvételével szervezte meg hagyományos farsangi összejövetelét, amelyen az apróságok – öt- és hatéves kislányok, kisfiúk – mutatták be a múlt év szeptembere óta tanultakat. A gála során az apróságok átvehették – minden bizonnyal életük első – fényképes, egyesületi tagságukat bizonyító igazolványukat is.

Ezúttal is gazdára talált „Az év ovifocicsoportja" örökös vándordíj. A megtisztelő címet és a fényesen csillogó serleget a Kovács Margit Óvoda focistapalántái érdemelték ki.

„Köszönet valamennyi óvoda vezetőjének, a csoportvezetőknek és az óvó néniknek, akik egész évben segítik a foglalkozásokat – jegyezte meg az eredményhirdetést követően Pálfalvi Gábor, a Győri Ovifoci Club társadalmi elnöke. – Büszkék lehetnek rá, hogy az országban egyedülálló gyermekegyesület alapítói és immár hat éve különleges programot kínálnak az apróságoknak. Örvendetes, hogy évről évre nő a résztvevők száma, ám ez egyúttal azt is jelenti, hogy a rendelkezésünkre álló költségvetés szűkös. Biztos vagyok benne, hogy a város vezetőivel sikerül megoldást találnunk, és senkit nem kell visszautasítanunk."
„Mi is büszkék vagyunk a kis egyesületre és a gyermekekre – mondta az ünnepség végén Eredics Imre alpolgármester, aki ígéretetet arra, hogy jelentős szponzor felkutatásával segíti a klubot.

– Öröm volt látni a boldog arcokat, s azt, hogy önfeledten rúgták a labdát az apróságok. A mi feladatunk, hogy megteremtsük számukra az ideális feltételeket, hiszen cseppet sem mindegy, hogy a jövő nemzedéke megszereti-e a sportot, a mozgást és a szabadidejében az egészsége megőrzésével is törődik-e."

Ovifoci-résztvevők

Bartók-, belvárosi, Bisinger-, Erzsébet ligeti, evangélikus, Fekete István, Gyepszél utcai, győrszentiváni, Kovács Margit, Lepke utcai, Mesevár, ménfőcsanaki, Mónus Illés utcai, Móra Ferenc, Pásztor utcai, Sün Balázs, szigeti, Szivárvány, Szövetség utcai, Tárogató utcai és az újvárosi óvoda.
a Kovács Margit Óvoda apróságai érdemelték ki „Az év ovifocicsoportja" büszke címet. A boldog gyermekek csoportvezetőjükkel, Ipacs Brigitta óvónővel.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Magyar - Amerika ''csúcs''

A magyar válogatott ellenfeleként Győrben szerepel az olimpiai és világbajnok, valamint… Tovább olvasom