Kisalföld logö

2019. 03. 21. csütörtök - Benedek -1°C | 12°C Még több cikk.

Sikeres évet zártak a cselgáncsozók

Cselgáncs - A napokban tartotta gálaműsorral egybekötött telt házas évzáró díjkiosztó ünnepségét a Koroncói Tutti Judo Klub a község kultúrházában.
Horváth Lóránt elnök-polgármester először köszönetet mondott a klub vezetésének, a versenyzőknek és a szülőknek a sikerekért, kiemelve a példátlan összefogást. A község polgármestereként megköszönte azt az aktív részvételt is, melyet a klub és annak tagsága a szülőkkel karöltve a község 800 éves évfordulója alkalmával tanúsított.

A klub idén is eredményesen szerepelt a hazai és a nemzetközi versenyeken egyaránt. Már önmagában az a tény is szép sikernek számít, hogy az ifjúsági korosztály három legrangosabb
európai versenyén tatamira lépett koroncói sportoló. Véland Vivien tíz év után újra aranyérmet szerzett az Európai Olimpiai Reménységek Versenyén, ugyanitt Polczer Bence és Barabás Csenge az ötödik helyen végzett. Az ifjúsági Európa-bajnokságon Véland Vivien kilencedik, míg a kétévente megrendezett európai

Greszler Zsolt Horváth Lóránt elnök különdíját vehette át az évzárón.

diákolimpián hetedik lett. A válogatottbeli jó szereplés elismeréseként Véland Vivien mellett Horváth Ervin, Polczer Bence és Csigi Lénárd vehetett át díjat ebben a kategóriában. A különböző kategóriákban elért országos bajnoki címért Rokobné Nagy Judit, Tímárné Bóka Izolda, Bognár Éva, Hetyei Petra, Véland Vivien és Perjámosi Anita részesült elismerésben.

A klub pontversenyében Csigi Lénárd végzett az élen 119 ponttal, második Rokob Elizabeth 96, harmadik Véland Vivien lett 84 ponttal.
Rokob Elizabeth tizenhét, Csigi Lénárd tizenhat, Perjámosi Anita tíz aranyat gyűjtött idén. A legtöbb győzelmet Csigi Lénárd szerezte meg, szám szerint hatvannyolcat, Rokob Elizabeth mutatója e tekintetben harminchét, illetve ifj. Pryma Attiláé harminc.

A dr. Medgyasszay László országgyűlési képviselő által felajánlott támogatásból jó tanuló-jó sportoló kategóriában Perjámosi Anita, Csigi Lénárd, Csigi Laura, Rokob Elizabeth, Németh Fruzsina, Zsámár Ramóna és Zsámár Norbert vehetett át díjat. A vezetőség különdíjában Greszler Zsolt, Meszlényi Róbert és Horváth Ervin részesült.

A tíz éven aluli versenyzők közül Madarász Kitti, Gyertyás Róza, Bognár Ákos, Perjámosi Csaba, Barabás Botond, Kovács Noel, Bodrogi Erik, Bodrogi Attila és Bodorogi Márk, Poda Zsombor és Váczi Attila vehettek át díjakat a versenyeken nyújtott jó teljesítményük jutalmául.

A beszámoló végén az edzők köszönetet mondtak a támogatóknak, a község vezetésének az idén részükre nyújtott támogatásért, külön hangsúlyozva A község díszpolgára címet, melyet a község vezetése első alkalommal ítélt oda a klub két irányítójának, Pákozdi Csabának és Pákozdi Emilnek. Az edzők szerint munkájuk megbecsülését, a községben a cselgáncs jelentőségének elismerését is kifejezi egyben.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Dakar – Ismét győriekkel

Jubileumi verseny. A harmincadik. Ennek megfelelően rendhagyó is. Számunkra is különösen érdekes,… Tovább olvasom