Kisalföld logö

2019. 03. 20. szerda - Klaudia -1°C | 10°C Még több cikk.

Repkedtek a milliók és a székek az MLSZ-ülésen

Repkedtek a milliók és a székek, ülésezett az MLSZ. A Magyar Labdarúgó Szövetség rendkívüli elnökségi ülésén a jelenlévők megismerhették a szervezet elmúlt két évi gazdálkodására vonatkozó független könyvvizsgáló véleményt.
Az ezzel kapcsolatos vita közben felállt és távozott Kisteleki István ligaelnök, aki a sajtónak úgy nyilatkozott: 200 millió forintos adóhiányt és 500 millió szabálytalan, illetve jogtalan elszámolást találtak a könyvvizsgálók. Idő előtti távozásának okaként magánügyet említett, ezzel szemben labdarúgó szövetség elnöke, Bozóki Imre a következőket mondta:

- Úgy távozott az elnökségi ülésről, hogy a széket fölrúgta, és mindenkit lecsalózva elhagyta a termet – közölte labdarúgó szövetség elnöke, Bozóki Imre a következőket mondta. Ezután, amit tett nyilatkozatot, azzal természetesen én semmiképpen nem tudok egyetérteni. Itt készült egyféle vélemény, amelyet már itt, az elnökségi ülésen bizonyos kérdésekben a mi könyvvizsgálónk cáfolt, nyilván itt arról van szó, hogy vannak jogi és számviteli kérdések, amit egyeztetni kell. Azt gondolom, hogy végül is tisztességes határozat született, amely szerint ez a vizsgálat elkezdődött, a vizsgálatban részt vevő, vagy érdekelt feleket meg kell hallgatni, azoknak reagálni kell, és utána lehet ezekben az ügyekben döntést hozni.

Krónika Hírszolgálat
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ronaldinho a FIFA-nál is megszerezte az év játékosa címet

A brazil Ronaldinho a France Football szavazása után a FIFA-nál is megszerezte az év játékosa címet.… Tovább olvasom