Kisalföld logö

2019. 04. 26. péntek - Ervin Még több cikk.

Puskás-mezt is árvereznek

A sportbál időpontjának közeledtével folyamatosan nő a „kalapács alá" kerülő értékes relikviák száma.

Győrött rendezik meg 2006. február 4-én az első magyar sportbált, amelynek a Magvassy Mihály Sportcsarnok ad otthont. A tervek szerint számos hírességgel, olimpiai, világ- és Európa-bajnokkal találkozhatnak az eseményen részt vevők.

A győri első magyar sportbál időpontjának közeledtével folyamatosan nő a „kalapács alá" kerülő értékes relikviák száma. Az idei németországi labdarúgó-világbajnokság dedikált labdája, Kadler Viktor kajakos a négyes tagjai által aláírt világbajnoki trikója, ifj. Tóth János hétszeres magyar bajnok raliversenyző kesztyűje és cipője után újabb felajánlások érkeztek a bál szervezőihez.

Kattintson a képre >>
Vanyus Attila, a Győri ETO KC elnöke egy, a Graboplast-
ETO játékosai által aláírt kézilabdát, Görbicz Anita egyik mezét, valamint egy kereskedelmi forgalomba nem került, az athéni olimpiáról szóló emlékkönyvet, amelyet számos nagy bajnok aláírt, ajánlotta fel. Molnár Péter városi sportigazgató a magyar futballválogatott ötvenes évekbeli sarlós-kalapácsos, címeres, retro tízes mezét bocsátja árverésre, amelyet annak idején Puskás Ferenc látott el kézjegyével. Az értékét növeli, hogy nem sokkal utána a mez árusítását betiltották, mert a rajta látható korabeli magyar címert a vörös csillag miatt önkényuralmi jelképnek tekintette a hatóság.

A jótékonysági licit bevételét egy győri sportsegélyalapra ajánlják fel a szervezők. A gazdag programot kínáló és jeles vendégeket felsorakoztató bálra a hét végén kezdik  meg a belépők árusítását.

A jegyek megvásárolhatók majd a városi sportigazgatóságon (Batthyány tér 1.), a GYÁÉV-uszodában, a Magvassy Mihály Sportcsarnokban és a Club Caratban (Bajcsy-Zsilinszky út 53.). További információ a városi sportigazgatóságon személyesen vagy telefonon (96/527-708) és a PÁ Rendezvényszervező Irodában Mónus Ágnestől a 06-20/9784-328-as telefonszámon kapható.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy ETO-drukker Brazíliából

A 83 esztendős Fehér Tibor Győrtől több ezer kilométerre Brazíliában, Sao Paulóban él. Tovább olvasom