Kisalföld logö

2018. 12. 11. kedd - Árpád 1°C | 4°C Még több cikk.

Nyolc Matáv-futballista fizet az éjszakázásért

A sima ferencvárosi győzelmet és soproni részről helyenként kiábrándító futballt hozó Matáv–FTC összecsapást követően jó néhány labdarúgót elmarasztalt Komjáti András, a soproniak edzője.
illusztráció

Nem is annyira a teljesítmény miatt „morgott", hanem leginkább az háborította föl, hogy néhány labdarúgó feladta a mérkőzést, és ráadásul néhányan nem sportemberhez méltóan készültek a zöld-fehérek elleni összecsapásra.
A hétfői tréningen természetesen ez volt a fő téma a csapat öltözőjében.

A fejleményekről Bognár György klubigazgató számolt be: – Bebizonyosodott, hogy nem kevesebb mint nyolc labdarúgó töltötte a szerdáról csütörtökre virradó éjszakát az egyik soproni szórakozóhelyen. Az illetőket, úgy gondolom, a vezetőség olyan súlyos pénzbüntetéssel sújtotta, hogy elmegy a kedvük a további kilengésektől. Nem szeretném nevesíteni az érintetteket, a terhet úgyis magukon cipelik egy jó ideig. A büntetés egyébként hat számjegyű forintösszegre rúg. Hozzá kell tennem, az ügy súlyossága túlmutatott mind az edző, Komjáti András, mind pedig az én klubigazgatói hatáskörömön. A döntést a felügyelőbizottság tagjaival együttesen hoztuk meg.

– A nyolc játékos elismerte, hogy az említett szórakozóhelyen voltak. Ami pedig a tartozásunkkal kapcsolatban az elmaradt pénzeket illeti, néhány mérkőzés prémiumával valóban tartozunk a játékosoknak, ám nyugodtan mondhatom, nincsenek anyagi gondjaink.
Komjáti András még azt fejtegette a Fradi-meccs után: amikor Sopronba került, bajban volt a csapat, „égett a ház" és mindenki beállt a sorba. Jöttek a győzelmek és pontok, és ettől túlságosan megnyugodott a társaság. Nos, a helyzet újra „meleg" a Matávnál, amely az utóbbi hetek eredménytelensége miatt újfent a kiesés szélére sodródott. Legközelebb a bajnokság egyik meglepetéscsapatának, a Siófoknak az otthonába látogat a Matáv. A mérkőzés a siófokiak kérésére az eredetileg kiírt 15 óra helyett két órával korábban, 13 órakor kezdődik, mert elromlott a világítás. A Békéscsaba elleni MK-mérkőzés pedig a jövő héten, kedden, 12.30 órakor veszi kezdetét.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Beckham kényszerpihenőn

A Manchester United labdarúgócsapatának vezetői úgy vélik, hogy csak három hetet kell kihagynia… Tovább olvasom