Kisalföld logö

2019. 05. 23. csütörtök - Dezső Még több cikk.

Női kézilabda NB I - Világbajnokokat igazolt a Mosonmagyaróvár: Karoline de Souza is érkezik az MKC-hoz

Folyamatosan jelenti be érkezőit az EU Fire-Mosonmagyaróvár. Kellermann Dóra is a csapathoz igazolt.
A román válogatott balkezes átlövő, Laura Popa és a horvát bajnok BL-résztvevő Podravka szlovák válogatott balszélsője, Maria Holesova után a harmadik idegenlégiós igazolása az MKC-nak a brazil válogatott átlövője, Karoline de Souza. A 29 éves világbajnok, aki a válogatottban a győri Amorimmal alkot nagyon kemény védőpárost, sorrendben a brazil Guarulhos, a Siófok, az osztrák Hypo, a dán Holstebro és Nykobing csapatában játszott, míg a legutóbbi két évet Vácon töltötte.
Forrás: MKC
Forrás: MKC
Souza, aki egyébként remekül beszél magyarul is, a 2013-ban megszerzett világbajnoki címe mellett Pán-Amerikai bajnoknak és KEK-győztesnek is vallhatja magát. A 181 cm magas játékos határozott elképzelésekkel érkezik a Lajta partjára:

Tisztában vagyok vele, hogy a csapat meghatározó játékosának szerződtettek, de állok elébe. Nagyon várom már az új kihívást, a bemutatkozást új csapatomban, amellyel szeretnék eredményesen szerepelni. Túl vagyok az erőnléti teszteken, az orvosi vizsgálatokon, s megtapasztalhattam azt is, hogy profi menedzsment és fantasztikus közönség áll a klub mögött. Elsősorban védekező specialistának tartanak, de Mosonmagyaróváron azt is bizonyítani akarom, hogy a támadásokban, a góllövésben is jeleskedem. Nagyon jól ismerem a magyar bajnokságot, s biztos vagyok benne, hogy az MKC jövőre még előbbre léphet a tabellán.

A Bercsényi-gimnáziummal középiskolás vb-győztes az Audi-ETO-ból Mosonmagyaróvárra érkező irányító, Kellermann Dóra. A 19 éves játékos meghatározó tagja a nyári Európa-bajnokságra készülő magyar junior válogatottnak, s epizódszerepeket kapott már a BL-győztes győri csapatban is. Kellermann magyar bajnokként érkezik az MKC együttesébe, ahol fő célja természetesen az, hogy minél több lehetőséget kapjon a felnőtt első osztályban.
Forrás: MKC
Forrás: MKC

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megyei foci - Aranyhétre készül a Lipót

Megyei foci - Aranyhétre készül a Lipót
Bajnok lett a megyei I. osztályban az elmúlt hétvégén a Lipót, amely majd jövő vasárnap egy… Tovább olvasom