Kisalföld logö

2019. 02. 23. szombat - Alfréd -6°C | 1°C Még több cikk.

Női kézi NB I - Negyvenig jutott az Audi ETO az Érd ellen

Szoros első félidő után magabiztosan győzött az Audi ETO az Érd ellen.
Női kézilabda NB I.

Audi ETO - Érd 40-27 (18-16)

Audi Aréna, Győr (4713 néző)
Jv.: Őri Erika, Pozdena Erika.

Audi ETO: Knedlikova, Afentaler, Varga Emőke, Brattset, Hansen, Leynaud, Görbicz, Pál Tamara, Oftedal, Amorim, Kristiansen, Groot, Fodor, Bódi, Puhalák, Kiss Éva. Vez. edző: Danyi Gábor.

Érd: Lassource, Gávai, Simon, Szabó Laura, Lavko, Janurik, Kisfaludy, Reizinger, Kiss Nikolett, Király, Krpez-Slezák, Kovacevic, Jerabkova, Schatzl, Tóth Gabriella, Foggea. Vez. edző: Szabó Edina.

 
17:22

Már melegítenek a csapatok az Audi Arénában. 

1. perc

Az ETO kezdi a meccset. Beállóból Brattset talál be az első győri akció végén. 1-0. A túloldalon Leynaud mutat be szép védést.

3. perc

Groot pattintott lövésével nő kétgólosra a győri előny. 2-0. Szépítenek az érdiek, Kiss Nikolett átlövése a hálóban. 2-1

4. perc

Leynaud védi a jobbszélső Krpez Slezak lövését, a túloldalon Brattset eredményes. 3-1

5. perc

Puhalák lövése egy kicsit pontatlan. 

6. perc

Az érdiek támadóhibát vétenek, aztán jön Groot, és messziről lő a kapuba. 4-1

7. perc

Hetest dobhatnak a vendégek. Krpez Slezak értékesíti a büntetőt. 4-2

8. perc

A kapufán csattan Kristiansen test mellől megeresztett lövése. Aztán Kiss Nikolett eredményes, de gyorsan jön a válasz is Brattsettől. 5-3

9. perc

A kapufán csattan Tóth Gabriella lövése. A túloldalon Kristiansen lövése már pontosabb. 6-3. A gyors érdi akciót szabálytalanul állítja meg az iménti gólszerő, ezért ki is küldik két percre. Kisfaludyt ápolni kell, úgy kell lesegíteni a pályáról. Krpez Slezak áll oda ismét a büntetőhöz, ezúttal Kiss Éva áll vele szemben, az érdi szélső azonban ezúttal lis eredményes. 6-4

10. perc

Hansen lövése rossz, jöhet az Érd.

11. perc

Passzívból talál a kapuba Tóth. 6-5. Az ETO lehozza a kapusát a támadáshoz a kiállítás leteltéig.

12. perc

Kapusbravúr az érdieknél, Hansen lövését fogja Janurik. 

13. perc

Oftedal ziccerben, Janurik megint védeni tud. Az érdi akció sikertelen, nem úgy Bódi lövése. 7-5. Időt kér az Érd. Nyitott védekezésre áll át az ETO, meg is van az eredménye: labdaszerzés. 

14. perc

Nem jó a bejátszás, támadhat az Érd, a ziccert Krpez Slezak nem tudja a kapuba lőni, nagyot véd Leynaud. Az ellenakció végén Oftedal lő gólt, aztán nagyon gyorsan jön még egy győri gól Hansentől. 9-5

15. perc

Kapkapodnak a csapatok egy kicsit, Krpez Slezak kerül helyzetbe végül, és ki is lövi a jobb alsót. 9-6

16. perc

Két rontott támadás mindkét oldalon, a győri akció láb, az érdi egy belépés miatt ér véget sikertelenül.

17. perc

Szabó Laura góljával zárkózik tovább az Érd. 9-7. Brattset válaszol rá gyorsan. 10-7

18. perc

Krpez Slezak beállóból eredményes. 10-8

19. perc

Oftedal a lerohanás végén beveszi az érdi kaput. 11-8. Lavko balról dobja az újabb vendéggólt. 11-9

21. perc

Megint passzívból lő gólt az Érd, Kovacevic lövése egy győri kézen is megpattanva jut a kapuba. 11-10. Nincs gól a győri akció végén, az egyenlítésért támadhatnak a vendégek.

22. perc

Sikerül egyenlíteni Jerabkovának. 11-11. Időt kér Danyi Gábor.

23. perc

A megpattanó érdi lövést ezúttal megfogja Leynaud. 

24. perc

Büntetőt lőhet az ETO. Oftedal Foggea mellett pattintja a kapuba a labdát. 12-11. 

25. perc

Jerabkova lövését fogja Leynaud. Fodor lő szép gólt bal szélsőből. 13-11

26. perc

Lépéshiba az érdieknél, Hansen a passzal a kapuig meg sem áll. 14-11

27. perc

Fodor nagyon szépen passzol lehetetlen helyzetből Hansennek, lövését azonban védeni tudja az érdi kapus. Kovacevic szépít. 14-12

28. perc

Görbicz Anita a pályán. Büntetődobással ér véget a győri akció, ezúttal Groot áll oda, a kapus ezúttal sem tudja a hetest védeni. 15-12

29. perc

Gyors gólváltás: Krpez Slezak góljára egy hatalmas bombagóllal válaszol Hansen. 16-13. Aztán megint gyorsan jön két gól: Kovacevic találatára Hansen felel góllal. 17-14. Kiss Nikolettet küldik ki két percre.

30. perc

Krpez Slezak hetesből talál Kiss Éva kapujába, Hansen felel rá góllal. A félidő végét jelző dudaszó előtt nem sokkal jut a győri kapuba Tóth Gabriella lövése. 18-16.

18:50

4713 néző buzdítja a csaptokat a mérkőzésen. 

31. perc

Hansen kezdi meg a gólgyártást. 19-16

32. perc

Kiss Éva áll a második félidőben az ETO kapujában. Ő az, aki nem tudja védeni Lavko lövését. 19-17

34. perc

Kiss Éva bravúrja után jöhet a győri akció. Szélsőből Knedliková eredményes. 20-17

35. perc

Jerabková átlövése a győri kapuban. 20-18. Az újabb győri heteshez Görbicz Anita áll oda, és kétséget nem tűrő módon értékesíti azt. 21-18

36. perc

Kiss Éva véd, aztán egy remek győri akció végén Fodor lő gólt. 22-18

37. perc

Labdaszerzés, megindulás, gól: Oftedal! 23-18. Kiss Éva véd, az ellentámadás végén Fodor betalál. 24-18. Időt kér Szabó Edina.

38. perc

Groot lövi a hálóba a kapufáról kipattanó labdát. 25-18

39. perc

Pattintott lövésből szépít Jerabkova. 25-19. Kiállítás az érdieknél, Kovacevic. Groot hetesét védi a kapus, aki aztán rohan is le a pályáról: kapus nélkül támadnak a hátrányban lévő vendégek.

40. perc

Passzívból ezúttal mellélövik az érdiek, támadhat az ETO. 

41. perc

Knedliková ismét a szélről: 26-19

42. perc

Oftedalt kisegíti a kapufa az ötödik góljánál. 27-19. A túloldalon Kiss Évát is.

43. perc

Grootot küldik ki két percre mezrángatás miatt. Gyorsan ki is használják az előnyt az érdiek: Kovacevic eredményes. 27-20

44. perc

Kiss Nikolett faragja tovább az érdiek hátrányát. 27-21

45. perc

Szabó Laura szemfüles gólt szerez. 27-22. Oftedal lövésével szemben tehetetlen Foggea. 28-22

46. perc

Kapu fölé száll az érdi lövés, de a győri akció végén sincs gól. 

47. perc

Győri büntető következhet. Oftedal bedobja, ez már a hetedik találata. 29-22. Ziccerben Hansen, a kapus fölött ejti a labdát a hálóba. 30-22. Kiss Éva bravúrral hárít a túloldalon. 

48. perc

Labdát szerez, majd gólt dob Krpez Slezak. 30-23

49. perc

Görbicz jön a következő heteshez. Ezúttal is a kapuba lő. 31-23.

50. perc

Bravúros győri akció végén kínaiból nem sikerül a gólszerzés, a játékvezetők szerint Hansen rálépett a vonalra.

51. perc

Bódi lövi az újabb győri gólt. 32-23. Krpez Slezaké a válasz. 32-24

52. perc

Az érdi vezetőedző kap sárgát. 

53. perc

Szabó Laura lövése a kapufán csattan, Bódi viszont betalál: tíz van közte. 34-24

54. perc

Foggea elsőre még védeni tud, aztán a kipattanót Görbicz tekeri a szélről a hosszú felsőbe. 35-24

55. perc

Befér a jobb alsóba, a kapufa töve mellé Kristiansen lövése. 36-24. Újabb érdi időkérés. Szép érdi összjáték után Krpez Slezak lövését védi Kiss Éva. 

56. perc

Krpez Slezak az előbbi kudarca után azért betalál. Afentaler válaszol rá gyorsan. 37-25

57. perc

Szélről ejtett góllal zárkózik az Érd, Lassource talál a kapuba. A válaszra sem kell sokat várni, Kristiansen a gólszerző. 38-26

58. perc

Afentaler ha már beállt, szeretné, ha a neve minél többször szerepelne a gólszerzők között: ismét tesz az ügy érdekében. 39-26

59. perc

Egy kis kapkodás mindkét oldalon. Az Érd támadhat végül, Kiss Éva védi Simon lövését, de hetest lőhetnek a vendégek. Schatzl eredményes. 39-27

60. perc

Szélsőgól a negyvenedik: Bódi! 40-27. Időntúli szabaddobással ér véget a meccs. Lavko lövését Kiss Éva védi. Vége a meccsnek, 13 góllal nyeri a találkozót az Audi ETO.

Danyi Gábor, a zöld-fehérek vezetőedzője azt reméli, csapata ott folytatja, ahol egy hete a Siófok ellen abbahagyta a játékot.
 
„Mindenképpen ez a cél, jót tett a csapatnak, hogy a hétvégén nem volt meccsünk, viszont a menetelés most folytatódik. Az Érd két arcát mutatta meg idén is, kellemetlen a pontvesztés a Békéscsaba ellen, ugyanakkor mi arra emlékszünk, hogy sokszor nehezítette meg a dolgunkat. Éppen ezért nehéz meccsre számítok, de bízom benne, saját játékunkat tudjuk játszani, s megint sikerül előbbre lépnünk. Eddig egyébként inkább többé, mint kevésbé sikerült azt teljesítenünk, amit elterveztünk, de hátradőlni nem szabad, a neheze még csak ezután jön. Folyamatosan szeretnénk fejlődni" – fogalmazott a vezetőedző, aki továbbra is már csak Tomorira és Mörkre nem számíthat.
Fotó: gyorietokc.hu
Fotó: gyorietokc.hu
Változások a közlekedésben

Az Érd elleni mérkőzés után a szomszédos ETO Parkban labdarúgó Magyar Kupa-mérkőzést rendeznek, melynek biztosítása miatt a rendőrség ideiglenes forgalomkorlátozást alkalmaz a Nagysándor József utcában a gyalogos- és gépjárműforgalomban egyaránt. Az ETO–Újpest labdarúgó-mérkőzésre érkező vendégszurkolók beléptetése miatt a kézilabda-mérkőzésről távozó szurkolók ezért nem közlekedhetnek a Nagysándor József utcán a műjégpálya és a Stadion utca között. A forgalomkorlátozás várhatóan 19 és 20.15 óra között lesz érvényben. Éppen ezért kérnek mindenkit, hogy a lezárás idején gépjárművével az állatkert felé, a Kiskút liget úton (az Iparcsatorna mentén vezető út) a Puskás Tivadar utca felé kerüljenek.

Akik gyalogosan szeretnének az ETO Park parkolója felé távozni, azok részére a labdarúgóklub portájánál külön útvonalat biztosítanak, mely áthalad az ETO klubépülete előtt és az ETO Park parkolójába vezet.

A mérkőzésre érkezéskor minden, az Audi Aréna Győr mellett található parkoló használható lesz, a korlátozások csak a kézilabda-mérkőzést követően lépnek életbe.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái