Kisalföld logö

2018. 12. 19. szerda - Viola -5°C | 3°C Még több cikk.

Nevével segít az énekes

Vasárnap tartja idénynyitóját a Rába Quelle-ETO FKC férficsapata, melyen Dobrádi Ákos is színpadra lép.

Vasárnap tartja évadnyitó buliját a Rába Quelle-ETO csapata. A Dunakapu téren 18 órakor kezdődő eseményen fellép a már feloszlott TNT zenekar frontembere, Dobrádi Ákos is, aki elnökségi tag a klubnál.

AZONNAL IGENT MONDOTT

„Horváth Cs. Attila keresett meg, hogy vállalnám-e az elnökségi tagságot, s egy percig nem haboztam: azonnal igent mondtam. Régen magam is kézilabdáztam az ETO-ban, s ha nem is jártam ki sok meccsre, mindig figyelemmel kísértem a csapat sorsát. Rosszul érintett, hogy évről évre egyre nehezebb helyzetben volt a szakág, noha még ma is tisztán emlékszem arra, mikor a szüleimmel kijártunk a »nagy« ETO meccseire. Iváncsik, Kádár, Csicsai és a többiek játéka meghatározóak voltak számomra. Ezért is érzem megtiszteltetésnek, hogy most a győri férfi kézilabdáért tehetek" – mondta az énekes, aki még nem tudja, konkrétan mi lesz a feladata.

„Ezt még nem tisztáztuk le, de inkább protokolláris szerepem lehet. Nyilván a nevem s a zenei életben megszerzett népszerűségem segíthet abban, hogy a fiatalokat a sport, a kézilabda felé tereljem. Hogy esetleg kapcsolataim révén egy-egy szponzort is tudok-e szerezni? Akár ez is előfordulhat, bár hozzáteszem, a könnyűzenében is nagyon nehéz támogatókat találni. Azért igyekszem minél több vonalon segíteni az újjáalakuló férficsapatot, hogy mihamarabb a régi fényében csillogjon" – folytatta Dobrádi Ákos.

EREKLYE A NAGYNÉNINEK

EGYÜTT A KÉZILABDÁÉRT
A vasárnap este hat órakor kezdődő eseményre
az újjáalakult Rába Quelle-ETO
FKC vezetősége meghív mindenkit, aki tett,
tesz és tenni akar a nagy hagyományokkal
rendelkező győri férfi kézilabdáért.
Az „Együtt a győri férfi kézilabdáért" elnevezésű
eseményre a klub már kipostázta
a meghívókat, ám előfordulhatnak hiányosságok,
ezért a vezetőség kér valamennyi
korábbi kézilabdást – egyesületi hovatartozástól
függetlenül –, hogy jelentkezzenek a
megyei szövetség elnökénél, dr. Jámbor Attilánál
vagy főtitkáránál, Kovács Tivadarnál
a 20/455-3637-es, a 30/226-8101-es telefonszámon,
illetve a jambora@enternet.hu
vagy a tivi1029@axelero.hu e-mail címen.

Az előadóművész a sporttól sem szakadt el teljesen, hiszen aktív közreműködője több jótékonysági sportgálának. A tavaly év végi kézilabdaünnepen is pályára lépett, s játszott a közelmúltban a Forma–1-es válogatott ellen. Itt egy nem akármilyen ereklyét sikerült beszereznie. „El kell mondanom, hogy nem vagyok egy Forma–1-őrült, ellentétben a nagynénémmel, aki viszont rajongója Michael Schumachernek.

A meccs közben mondtam is ezt a hétszeres világbajnoknak s megkértem, adja nekem a mezét. Nagyon készséges volt, sőt, dedikálta is. Azt hiszem, ezek után el tudják képzelni, mekkora örömet szerzett ezzel a nagynénémnek, aki bekereteztette a mezt, mely most már a lakás dísze" – mesélte Dobrádi Ákos. KÉSZÜL AZ ÚJ LEMEZ Egy-egy ilyen fellépést leszámítva a TNT feloszlása óta elég nagy a csend Dobrádi körül, de ez a hallgatás, bevallása szerint, már nem tart sokáig. „Tíz évig sikeresen működött a TNT, így jól jött egy kis pihenő. Volt időm feltöltődni, s előkészíteni a szólókarrieremet.

Több dalt szereztem az elmúlt hetekben, s örömmel újságolhatom, hogy októberben megjelenik a nagylemez, ezért mindennap hajnalig a stúdióban dolgozunk, ráadásul ebben a hónapban már több fellépésem is volt. Nagyon hiányzott a koncertek hangulata. A készülő albumról egy szám, a Te vagy a hangszerem, egyébként néhány helyen már hallható. Bár a győrihez hasonló, nem élő zenés fellépéseket az utóbbi években nem vállaltam, most a közös ügy, a győri férfi kézilabda érdekében színpadra állok. Ne nagy koncertet várjon tehát senki, az új szám mellett három-négy régebbi TNT-slágert hallhat a közönség, melyet nagyon remélem, ennyi idő elteltével ismét szívesen fogad. Abban bízom, hogy a rendezvényre kilátogató nézők közül sokan a meccsekre is kijárnak majd" – tette hozzá az énekes.

ETO-INDULÓT IS ÍR

Adódik a kérdés, ha már egy igazi zenész került az elnökségbe, akkor készülhetne egy ETO-induló is. Ezzel kapcsolatban Dobrádi Ákos a következőket mondta: „Természetesen volt már róla szó, s szívesen meg is írom. Nyilván az egész akkor lesz az igazi, ha egy jó csapat alakul ki Győrött. Ez a folyamat most elkezdődött, nagyon remélem, hogy mihamarabb ismét a régi sikerek közelébe ér a férfiegyüttes is a városban ."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zlatan nem értette a tréfát

Trinidad és Tobago szövetségi kapitánya szerint csapata még további váratlan dolgokat produkálhat a… Tovább olvasom