Kisalföld logö

2019. 03. 21. csütörtök - Benedek -2°C | 12°C Még több cikk.

Népszerű a hajragyor.hu

A számítástechnika és az internet elterjedésével egyre több új honlap is a világhálóra kerül. A www.hajragyor.hu az ETO FC szurkolói által létrehozott weboldal.

Igaz, van saját internetes weboldala a Győri ETO FC labdarúgócsapatának, de lassan egy éve üzemel az a honlap, amelyet az ETO FC szurkolói hoztak létre. A hajragyor.hu kitalálói szerint a csapat drukkereinek szüksége volt egy olyan nyitott fórumra, ahol bárki hozzászólhat az együttes dolgaihoz.

Balogh Csaba volt az egyik ötletgazda:
„ Amikor megszűnt a csapat hivatalos honlapján a fórum, akkor gondoltunk arra, hogy készítünk egy olyan weboldalt, ahol rögtön megjelenhetnének a szurkolók véleményei, sőt, egymásnak még válaszolhatnak is a drukkerek. Az elhatározást tett követte, ennek eredménye a már több százezres látogatottsággal büszkélkedhető oldal, amit nem gazdasági megfontolásból hoztunk létre, nincs nyereségünk."

Az információkat naponta frissítik, az eredmények mellett vélemények, illetve egyéb mé- diában – mint például a Kisalföldben – megjelent írásokat közölnek. Farkas János is a honlap munkatársai közé tartozik, természetesen a győri klub a kedvence.

„ Nem volt Győrben kimondottan szurkolói weboldal, ezért is hatott újdonságként ez a kezdeményezés. Takács Péter barátunk vállalta az oldal grafikai elkészítését, tartalommal mi, és tulajdonképpen az olvasók töltik meg. Egyre jobb a kapcsolatunk magával a klubbal, a klubvezetéssel. Tudják, hogy mi is a csapat érdekeit tartjuk szem előtt, s ha néha kritizálunk, azt csak az ETO-ért tesszük. Ettől persze független marad az oldal, ahová továbbra is bárki, bármit megírhat. Néha tényleg meglepően friss és általában helytálló információkat kapunk, s adunk tovább az olvasóknak."

Az internetnek köszönhetően az oldalt természetesen nemcsak hazánkból, hanem más országokból is „látogatják". Balogh Csaba szerint az oldal nézettsége egy sajnálatos esemény, Fehér Miklós tragikus halála után hihetetlenül megnövekedett.

„ Rengeteg országból észleltük az érdeklődést. Nagyon sokan kíváncsiak voltak az egykori győri labdarúgó tragikus esetére, vagy egyszerűen csak sajnálatukat fejezték ki a haláleset miatt. Persze csak az információk, eredmények miatt is sokan keresik az oldalt. Több egykori honfitársunk jelentkezett Brazíliából, Hollandiából, vagy éppen Portugáliából. Természetesen tervezzük honlapunk bővítését is. Újabb információkkal, játékokkal szeretnénk még érdekessebé tenni, persze a legfontosabb a csapat, az ETO jó szereplése lenne, ezáltal biztos, hogy a mi forgalmunk is megnőne."

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy pillanaton múlt Schumacher amerikai győzelme

Michael Schumacher 13 ezredmásodpercre volt attól, hogy megbüntessék a múlt vasárnapi Amerikai… Tovább olvasom