Kisalföld logö

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia 0°C | 9°C Még több cikk.

Nem vallottak szégyent

A közelmúltban több versenyen is részt vettek a mosonmagyaróvári tollaslabdázók.

A maratoni vegyes és férfi páros versenyt az Óvár Építők sportcsarnokában rendezték. Tíz pár mérhette össze tudását. A kiegyenlített erőviszonyoknak köszönhetően volt olyan mérkőzés, amely közel háromnegyed óráig tartott. Az Óvártoll-kupa vegyes párosában a győzelmet a Pozsik Éva–Tóth Géza duó szerezte meg a Gajdócsi Erzsébet–Hegedűs Péter és a Vargáné Varga Bernadett–Sík László kettős előtt. Férfi párosban az aranyérmeket Hegedűs Péter és Tóth Géza vehette át. Az ezüst Mészáros Csabának és Sík Lászlónak, a bronz Bolla Istvánnak és Andorka Szilárdnak jutott.

A Pápán zajlott diákolimpia országos döntőjében Mosonmagyar-
óvárról négy diák három korcsoportban volt érdekelt. A főtáblára kerülésért háromfős csoportokban zajlottak a selejtező küzdelmei. A legfiatalabbak között a harmadik korcsoportban Galambos Csilla (Bolyai-iskola) és Bolla Gergő (Móra-iskola) helytálltak kategóriá-
jukban. A negyedik korcsoportban Tóth Richárd (Bolyai) jeleskedett. Kóczán Bernadett (Kossuth- gimnázium) a hatodik korcsoporban egy hajszállal maradt le a továbbjutást jelentő első helyről.

A napokban a fővárosban versenyzett a mosonmagyaróvári Óvártoll Tollaslabda Egyesület három tagja. A „Kispesti Tollaslabda Hétvégén" idén első alkalommal vettek részt a mosonmagyaróváriak és szép eredményekkel zárták a viadalt. A mosonmagyaróvári ranglistát vezető Hegedűs Péter bizonyult a legeredményesebbnek, aki A kategóriában a középmezőnyben végzett, a B kategóriát pedig százszázalékos teljesítménnyel megnyerte. Szintén ebben a kategóriában Tóth Géza a középmezőnyben végzett.

A hölgyek küzdelmében Bordás Csilla remek teljesítménnyel az előkelő harmadik helyet szerezte meg.
A versenyekkel és az edzésekkel kapcsolatban bővebb információt a www.tothker.hu oldalán és a 30/9390-841-es telefonszámon Tóth Gézánál kaphatnak az érdeklődők.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

50 millió fontos mezszponzori szerződését kötött a Chelsea

Minden idők legnagyobb angol mezszponzori szerződését kötötte a Chelsea a dél-koreai elektronikai… Tovább olvasom