Kisalföld logö

2019. 07. 22. hétfő - Magdolna 19°C | 31°C Még több cikk.

Neked MUNKA, nekem ÁLOM! - Balázs kézis álmát váltotta valóra a Győri Audi ETO

Személyesen Görbicz Anita fogadta edzőpartneréül a csapat lelkes szurkolóját.
Egy újabb álom vált valóra a Neked MUNKA, nekem Álom! program keretében. Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, országszerte március 19-23 között váltak valóra a megváltozott munkaképességű és fogyatékkal élő fiatalok karrierálmai.

Győrben március 20-án fogadták a munkáltatók azokat a jelentkezőket, akik térségünkben a Munkaerőpiacon Maradás Egyesület szervezésében részt vettek a programban. Megyénkből 15 fiatal nyerhetett betekintést álmai munkájába. Az erről készült összefoglalót és videót nézze meg itt! >>

Magyar Balázsnak - a csapat elfoglaltságai miatt -, egy kicsit még várnia kellet, hogy teljesüljön az álma, de a klub mindent megtett, hogy a nagy találkozás létrejöhessen.

Szabó Tamás, a Győri Audi ETO KC nemzetközi és kommunikációs igazgatója elmondta, hogy azonnal igent mondtak a felkérésre. Végül március 28-án jött el Balázs életében a nagy nap, amikor az Audi Arénában egy közös edzésen vehetett részt kedvenceivel.
 


A bemelegítést követően még egy közös kép is készült a csapattal. Ezután Balázs megismerkedhetett az Arénával és a lelátóról nézhette végig, hogy hogyan készülnek következő mérkőzésükre kedvencei.
Balázs kézis álmát váltotta valóra a Győri Audi ETO. Fotók: Cseh Róbert

Az Arénából pedig az élmény mellett, az Audi ETO KC ajándékaival, dedikált könyvvel és pólóval térhetett haza a fiatalember, aki már biztosan elmondhatja, hogy valóra vált egy álma.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Soproni Rögbi Club hazai mérkőzései

A Soproni Rögbi Club Sportegyesület a felnőtt NB II-es 15's rögbi bajnokságában a Maglódi Fekete… Tovább olvasom