Kisalföld logö

2019. 04. 22. hétfő - Csilla, Noémi Még több cikk.

NBIII: megyei csapatok a dobogón

Labdarúgás - Három forduló után a Lipót a 2., az SVSE a 3. a tabellán.
Lipót-Pékség–Bük 4–1 (1–1)
Ásványráró, 300 néző. V.: Wenczel.

Gsz.: Töltősi, Lappints, Gál B., Krén, ill. Farkas.

Lipót: Deli – Török, Fajkusz, Töltősi, Geri, Visy (Dömötör), Dombi, Lappints, Gollovitzer (Burkus), Krén, Gál B. (Mikli).
Edző: Gunyhó Ferenc.

Bük: Pikács – Németh D., Máté, Stef, Mester (Feigl), Kander (Topor), Balikó, Rus, Molnár (Guttmann), Farkas, Szabó V.
Edző: Szabó Bálint.

A 8. percben Geri szögletrúgása után Töltősi testtel sodorta a hálóba a labdát. 1–0. A 41. percben egy büki támadás végén a lipóti kapu előterében egy belőtt labda Farkas combjáról került a kapuba. 1–1. A 60. percben Gollovitzer–Krén összjáték után utóbbi Lappints elé játszott, aki 10 méterről a hálóba lőtt. 2–1. A 68. percben Deli kirúgását Gál B. vette át, lerázta a védőjét és pár lépés után a büki kapu jobb oldalába lőtte a labdát. 3–1. A 78. percben Krén vezette a labdát a büki kapu felé, majd 25 méterről hatalmas gólt lőtt a jobb felső sarokba. 4–1. A 81. p: Gerit a második sárga lapja miatt a játékvezető kiállította.
Nagy iramú mérkőzésen a helyzetek sokaságát kihagyó lipóti csapat ilyen különbséggel is megérdemelte a győzelmet.

Jók: Dombi, Lappints, Gál B., ill. Steff, Németh, Szabó.

Gunyhó Ferenc: – Csapatom végigdolgozta a mérkőzést és néhány helyzetet értékesített a sok közül.
Szabó Bálint: – A helyzetei alapján a Lipót megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.

Körmend–MTE 1904 2–3 (1–2)
Körmend, 100 néző. V.: Kocsis.

Gsz.: Németh B., Varga G., ill. Horváth M., Török, Kertész.

Körmend: Marton – Nagy K., Csenterics, Németh Z., Szolyák (Sárközi), Kovács Sz., Bozóki (Guzmics), Niksz, Varga G., Németh B. (Seres), Nagy K.
Edző: Molnár Károly.

MTE 1904: Antal – Tóth G., Gardó, Tóth N., Horváth M. (Tóth Z.), Schmatovich, Török, Lakatos, Kertész, Kovács Á. (Kovács M.), Frick (Németh B.).
Edző: Hannich Péter.

Az 5. percben Török kiugratása után Horváth M. jobbról, a hosszú oldalról a kapuba talált. 0–1. A 17. percben Németh B. 16 méterről a kapufáról kipattanó labdát kapásból vágta a kapu jobb oldalába. 1–1. A 45. percben Török húsz méterről egyből a bal felső sarokba lőtte a labdát. 1–2. A 73. percben Tóth N.–Schmatovich kényszerítő után Tóth N. visszaadását Tóth P. 5 m-ről értékesítette. 1–3. A 86. percben a védők hibájából Varga G. 13 méterről a kapu bal oldalába lőtte a labdát. 2–3.
A mérkőzésen végig fölényben és jól is játszó MTE 1904 megérdemelten szerezte meg a három pontot.

Jók: Marton P., Nagy K., ill. Antal L., Horváth M., Török Z., Kertész P.

Molnár Károly: – Küzdöttünk, de ez kevés volt.
Hannich Péter: – Végig uraltuk a mérkőzést, megérdemeltük a győzelmet.

Veszprém–Csorna 3–0 (2–0)
Veszprém, 300 néző. V.: Tuczai.

Gsz.: Babos (2), Tatai.

Veszprém: Varga T. – Szöllőskei (Kovács P.), Fehér K., Pálfi, Leitold, Garai, Soós, Kalcsó, Tatai, Babos (Czvetkó), Finta (Novothny).
Edző: Orbán Tamás.
Csorna: Lőre – Buti (Simita), Jakab Á. Tóth D., Nagy Sz., Jakab G., Horváth A. (Kiss M.), Baán, Molnár G., Vastag, Fekete A. (Tujner).
Edző: Varga Péter.

A 17. percben a jobb oldalról beívelt labda Babos elé került, aki kilőtte a bal felső sarkot. 1–0. A 25. percben a bal oldalon kilépő Babos a kapust kicselezve lőtt a hálóba. 2–0. A 70. percben egy gyors ellentámadásból Leitold ívelt a hosszú sarkon érkező Tatai elé, aki kapásból lőtt a csornai kapuba. 3–0.

A mérkőzésen a Csorna az első félidőben enerváltan játszott, de a második félidei jobb teljesítménye is kevés volt ahhoz, hogy gólt tudjon szerezni.

Jók: Babos, Garai, ill. Lőre.

Orbán Tamás: – Gyenge mérkőzésen sikerült győznünk.
Varga Péter: – Az első félidő kritikán aluli volt, a második játékrészben már többet tettünk, de a mérkőzést egyértelműen a jobb csapat nyerte.

Celldömölk–SVSE-GYSEV 1–2 (0–1)
Celldömölk, 300 néző. V.: Schnellbach.

Gsz.: Győrvári, ill. Varga Z. (2).

Celldömölk: Tóth J. – Borsos, Kovács K., Győrvári, Baranyai (Gaál), Szilágyi, Sebestyén R., Csákvári, Györkös, Kocsis T., Németh J.
Edző: Csákvári Zsolt.
SVSE: Kiss Sz. – Jablonkai, Bagó, Wéninger, Horváth T., Böcskör Gy. (Török), Lazic, Németh N. (Deák), Böcskör Zs. (Dallos), Németh D., Varga Z. Edző: Végh Tibor.

A 14. percben egy szép bal oldali támadás után Böcskör Zs. az alapvonalig futott, lapos beadását a rövid sarkon érkező Varga Z. a jobb alsó sarokba pörgette. 0–1. Ezután is a vendégcsapat uralta a játékot, azonban a celldömölki együttes megakadályozta a jól játszó vendégcsapat valamennyi gólszerzési lehetőségét. Aztán a 71. percben a hazaiak Győrvári révén kiegyenlítettek. 1–1. A jól játszó Dallos a 84. percben remekül tálalt Varga Z. elé, aki a kapust kicselezve ballal, nehéz szögből a kapu közepébe helyezett. 1–2.

Jó iramú mérkőzésen a vendégcsapat megérdemelten vitte haza Sopronba a három pontot. A mérkőzés lefújását követően Horváth T. és Sebestyén kakaskodtak, ezért a játékvezető mindkettőjüket kiállította.

Jók: Győrvári, Borsos, Csákvári, ill. Kiss, Bagó, Weninger, Varga, Dallos.

Csákvári Zsolt: – Döntetlenszagú mérkőzésen a valamivel jobban játszó SVSE némi szerencsével győzni tudott.
Vég Tibor: – Úgy érzem, a nagy múltú Celldömölk ellen ennyivel jobbak voltunk, és szerencsére meg tudtuk szakítani a sokéves átkot.

Olvasóink írták

  • 2. lackojr 2009. augusztus 31. 17:09
    „Smiljaniccal mi a helyzet????”
  • 1. Csetneky 2009. augusztus 31. 16:55
    „Gyerünk Sopron, csak így tovább!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy döntetlennel a negyedik helyen

Kézilabda - Egy döntetlennel és két vereséggel negyedik lett a Kaproncán rendezett felkészülési… Tovább olvasom