Kisalföld logö

2018. 12. 12. szerda - Gabriella -2°C | 4°C Még több cikk.

NBIII: kikapott a Lipót és az MTE 1904

Labdarúgás - A Lipót és az MTE 1904 is vereséggel zárta a hétvégi fordulót. Gólgazdag meccsen nyert az SVSE, ikszelt a Csorna.

Tapolca - Lipót-Pékség 2-1 (0-0)

Tapolca, 200 néző. V.: ifj. Pados T.
Gsz.: Hegyesi, Németh, ill. Török.

Tapolca: Radnai – Berta, Bárány, Hegyesi, Weisz, Marton, Tóth, Tüske, Sinkó (Kulman, Horváth J., Czanka), Németh, Viski. Edző: Kutasi Gábor.

Lipót: Cseri – Ásványi, Török, Jablonkai, Visy (Böcskör), Lakatos (Kertész), Dombi (Kun), Magyar, Gollovitzer, Fajkusz, Krén. Edző: Gunyhó Ferenc.

Az 57. percben szabadrúgáshoz jutott a Tapolca, Németh ívelt a lipóti kapu elé, a jól érkező Hegyesi a hálóba fejelte a labdát. 1–0. A 70. percben Magyart buktatták a 16-oson belül, a játékvezető 11-est ítélt. A leállított labdát Török a bal sarokba lőtte. 1–1. A 80. percben Németh kapott kitűnő labdát, ő pár lépés után laposan a hálóba lőtt. 2–1.

A hazai csapat óriási lelkesedéssel végigküzdötte a mérkőzést, így győzni tudott a helyzetek sokaságát kihagyó lipóti csapat ellen.

Jók: az egész csapat, ill. Gollovitzer.

Kutasi Gábor: – Boldog vagyok, hogy az utolsó mérkőzésen a csapat győzelemmel lepett meg a nagyon jó erőkből álló Lipót ellen.

Gunyhó Ferenc: – Az őszi szezonban nyújtott teljesítménnyel elégedettek lehetünk, de kár volt ezért a vereségért.MTE 1904 - Sárvár 1-3 (0-1)

Mosonmagyaróvár, 300 néző. V.: Wenczel.
Gsz.: Schmatovich, ill. Koronczai (2), Sinka.

MTE 1904: Antal – Tóth G., Winter, Gardó, Hannich, Balás (Makk), Schmatovich (Újvári), Szabados G., Kohajda (Szabados M.), Szabó M., Kormos. Edző: Hannich Péter.

Sárvár: Szakos – Szabó I., Horváth L., Varga I., Tóth P., Németh G. (Gosztolya), Vadász, Varga G. (Németh Z.), Vajda, Koronczai, Sinka (Velladics). Edző: Haraszti Zsolt.

A 7. percben Vadász T. ment el a jobb oldalon, beadását Sinka négy méterről fejelte a hálóba. 0–1. A 24. percben egy kapu előtti kavarodás után Schmatovich 5 méterről nagy helyzetben fölélőtt. Az 52. percben egy előreívelt labdát az elalvó védők között Koronczai 15 méterről lőtt a kapu jobb oldalába. 0–2. Az 53. percben Schmatovich csúsztatott fejese a kapufát találta telibe. A 70. percben Koronczai a körülményes hazai védők között a kilépő Antal felett emelt a hálóba. 0–3. A 75. percben Schmatovich verekedte át magát a védőkön, beadását Hannich 5 méterről laposan helyezte a hálóba. 1–3.

 

A győzelmet jobban akaró Sárvár megérdemelten nyert az enerváltan és tűz nélkül játszó hazaiak ellen.
Jók: Hannich, ill. Koronczai, Sinka, Vajda.

Hannich Péter: – Sajnálatos ez a hazai vereség, a végére elfogytunk így is, úgy is.

Haraszti Zsolt: – Nagyon vártunk már egy idegenbeli bravúrt, ez most sikerült, csak nem tudom, hogy örüljek vagy bánkódjak, mert most jön a téli pihenő.


Csorna - Celldömölk 0-0

Csorna, 200 néző. V.: Balogh J.

Csorna: Lőre – Buti, Fenyő, Jakab Á., Nagy Sz., Kiss M.
(Horváth A.), Baán, Véghelyi, Jakab G. (Horváth G.), Nyerges, Fekete A. (Tóth Z.). Edző: Varga Péter.

Celldömölk: Tóth A. – Kazári (Szilágyi), Présing, Horváth Á., Szalay (Pungor), Kocsis T., Babics, Németh J., Szabó A., Györkös, Szalai. Edző: Balhási István.

A 60. percben Németh J. jó labdát adott a bal oldalon felfutó Kocsisnak, aki 11 m-ről a bal kapufát találta el.

Jók: Lőre, Jakab Á., Fenyő, Véghelyi, ill. Horváth Á., Kocsis T., Babics.

Varga Péter: – Sok pofont kaptunk ősszel, amiből sikerült talpra állni, bár a gondjaink megmaradtak, s továbbra sem tudunk a kapuba találni.

Balhási István: – Döntetlen és döntetlen között is van különbség, ez a mai gyalázatos volt.


SVSE-GYSEV - Vép 3-2 (1-1)

Sopron, 150 néző. V.: Berke.
Gsz.: Horváth Á. (öngól), Böcskör, Varga Z., ill. Kövér Z., Török R.

Kiállítva: Horváth Á. ( 87.).

SVSE: Fentős – Szabó A. (Németh D.), Somogyi (Riedinger), Pinezits, Horváth T., Deák, Homor (Varga D.), Párkányi, Böcskör, Mozsolits Sz., Varga Z. Edző: Végh Tibor.

Vép:Török Á. – Joó, Németh A., Kányási, Horváth Á., Török R. (Derdák), Balikó (Hujber), Takács M., Mecsei, Illés, Kövér. Játékos-edző: Takács Csaba.
A 22. percben bár szerencsés körülmények között, de megérdemelten vezetéshez jutott az SVSE. Ekkor Böcskör a balszélről élesen középre lőtte a labdát, mely Horváth Á. lábáról a hálóba jutott. 1–0. A 26. percben egy jobb oldali partdobás után a 16-oson belül egyedül tartózkodó Kövérhez került a labda, aki közelről helyezett a kapuba. 1–1. Fordulás után öt perccel a kapura törő Varga Z.-t Mecsei a 16-oson belül felvágta. A jogos büntetőt Böcskör élesen a bal felső sarokba helyezte. 2–1. Az 53. percben Párkányi ugratta ki Varga Z.-t, aki miután lefutotta védőjét, a hálóba bombázott. 3–1. Az 56. percben egy védelmi hiba után Németh D.-t Török R. szerelte és könnyedén gurított a kapuba. 3–2.

Jók: Varga Z., Böcskör, Deák, Párkányi, ill. Török R., Kányási.

Végh Tibor: – A kihagyott helyzetek miatt saját magunknak tettük nehézzé a mérkőzést.

Takács Csaba: – Sajnos három egyéni hibánkat góllal büntette ellenfelünk.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megyei I. osztály: továbbra is a Bajcs áll az élen

Labdarúgás - Az éllovas Bajcs csak gól nélküli döntetlent játszott a Fertőszentmikós ellen, így is a… Tovább olvasom