Kisalföld logö

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

NBIII: a padlóról állt fel Sárváron a Csorna

Labdarúgás - A Csorna három gólos hátrányból mentett pontos a Sárvár otthonában. A Lipót győzött, az SVSE ikszelt a hétvégi fordulóban.

SVSE-GYSEV–Körmend 0–0
Sopron, 450 néző. V.: Kocsis R.

SVSE: Kiss Sz. – Jablonkai, Geeb, Wéninger, Dallos, Böcskör Gy. (Török), Lazic, Deák, Böcskör Zs., Szántó (Gusztafik), Varga Z.
Edző: Végh Tibor.

Körmend: Marton – Nagy I K., Csenterics, Bozóki, Németh Z., Kovács Sz. (Cser), Sárközi, Niksz, Varga G. (Szolyák), Nagy II K. (Orsós), Németh B. Edző: Molnár Károly.

Kiállítva: Geeb (88.).

Nehéz mérkőzésre számított Végh Tibor, a hazaiak mestere. Aggodalma jogos volt, hiszen a vendégek már a meccs elején támadólag léptek fel, jelezvén, hogy nem kirándulni jöttek a hűség városába. Támadásaik többször is veszélyt jelentettek Kiss kapujára. A 17. percben a kapufa mentette meg a hazai csapatot a góltól, a 20. perctől azonban átvette a játék irányítását a lila-fehér gárda. Szünet után Varga Z. és Lazic szerezhetett volna gólt, a vendégek kétszer is kapufát lőttek, végül igazságos, gól nélküli döntetlen született. Geebet a 88. percben második sárga lapja miatt kiállították.

Végh Tibor: – A mély talajon nehezen bontakoztunk ki, nem volt elég hatékony a támadójátékunk. Így a nagyon akart és várt győzelmünk sajnos elmaradt.


Sárvár–Csorna 3–3 (2–0)
Sárvár, 100 néző. V.: Szepesi.

Sárvár: Szakos – Szabó I., Horváth L., Varga J., Balassa (Keveházi), Máthé, Vajda, Németh Z., Borsi, Gosztolya (Varga G.), Szalay.
Edző: Németh József.

Csorna: Lőre – Jakab G., Tóth D., Nagy Sz., Simita, Kiss M. (Csonka), Baán (Horváth A.), Fenyő, Véghelyi, Molnár G., Tujner (Régi).
Edző: Varga Péter.

Gsz.: Szalay (3), ill. Horváth A. (2), Régi.

A 14. percben Gosztolya cselezte be magát a jobb oldalról a tizenhatos sarkára, majd Szalai elé passzolt, aki a kapust érintve lőtte a labdát a hálóba. 1–0. A 20. percben gyors sárvári kontra után Borsi adott be a jobb oldalról, ismét Szalai érkezett és a jobb sarokba gurított. 2–0. A 48. percben egy előrevágott labdára Szalai csapott le és 16 méterről kilőtte a hosszú sarkot. 3–0. Az 56. percben Régi indította Molnárt, aki egy csel után a kapu elé gurított, s az érkező Horváth A. a hálóba vágta a labdát. 3–1. A 66. percben Horváth A. futott el a jobb oldalon, középre gurítását Molnár G., majd Kiss M. passzai után a kitűnően érkező Régi 8 méterről lőtte a hálóba. 3–2. A 92. percben Molnár G. vette át a labdát a tizenhatos sarkánál, majd három védőt kicselezve gurított középre s az érkező Horváth A. higgadtan lőtt a hosszú sarokba. 3–3.

Két ellentétes félidőt láthattak a nézők, de a mérkőzés végén mindkét csapatnak meg kellett elégednie a döntetlennel.

Jók: Szalai T., Németh Z., ill. Horváth A., Simita, Molnár G., Véghelyi, Fenyő, Régi.

Németh József: – Egy nagyon jó ellenféllel szemben az első félidőben kétgólos előnyt szereztünk, amit könnyedén elherdáltunk.

Varga Péter: – Az első félidei játékra nincs mentség, a második játékrészben mutatott teljesítményre minden edző büszke lenne, így én is.

Lipót-Pékség–Csesztreg 2–0 (2–0)
Ásványráró, 300 néző. V.: Tuczai.

Lipót: Deli – Dömötör, Török, Töltősi, Geri, Dombi, Burkus, Lappints (Magyar), Krén (Mikli), Fajkusz, Gál B. (Gollovitzer).
Edző: Gunyhó Ferenc.

Csesztreg: Balogh (Szommer) – Nemcsics, Fentős (Hermán), Szabó T., Pintér, Palkó (Szabó D.), Nagy, Szabó Zs., Szabó P., Miszori, Pethő.
Edző: Fentős Pál.

Gsz.: Krén (2).

A 17. percben szabadrúgáshoz jutott a lipóti csapat. Geri állt a labda mögé, a beadás után Krén 5 méterről a hálóba fejelt. 1–0. A 42. percben Balogh kapus kirúgásból hátba rúgta Gált, Krén lecsapott a labdára és a hálóba gurított. 2–0.

Sáros, mély talajú pályán a rengeteg helyzetet teremtő lipóti csapat megérdemelten nyerte a találkozót.

Jók: Geri, Burkus, Dombi, Krén, ill. Szommer, Szabó Zs.

Gunyhó Ferenc: – Köszönet azoknak az áldozatkész szurkolóknak, akik játékra alkalmassá tették a pályát, nekünk már csak a mérkőzést kellett megnyerni.

Fentős Pál: – Megérdemelten nyert a Lipót.

Olvasóink írták

 • 5. kristi0225 2009. november 09. 20:28
  „Hajrá Csorna! Jók vagyunk!”
 • 4. kertész 2009. november 09. 19:43
  „Még egy adalék:igen nagy" tudás és elegancia" kell ahhoz hogy a földön fekvő sebesültbe még jónéhányan belerugjanak.”
 • 3. kertész 2009. november 09. 19:39
  „Ilyen szurkolók között nincs semmi keresnivalóm.Egyébként amikor az SLC még NBII-volt minden hazai meccsen ott voltam,és akkor hagytam ott a nézőteret amikor az utolsó meccseken megjelent a b közép és a szurkolás helyett a pankráció volt a fő tevékenységük.Addig amig ez a banda regnál a lelátokon értelmes ember nem megy ki meccsre.Remélem egyszer itt is követik az angol példát és ez a randalirozó banda nagy ívben elkerüli a pályákat.”
 • 2. fcsopron60 2009. november 09. 15:35
  „kertész!!

  Gyere mindig sopronba mecsre és láthatod nem mindig van peterda!!

  A Fradit meg ne emlegesd ide mert nem ez volt az első neki!!

  A másik mentünk kosár mecsre és 2 körmendi személynál kb 10-15 füst rakéta volt
  Kosár meccsen pedig ők akarják nekem megmondani hova álljak márt mint a körmendiek!

  Évek ota az a helyem és 3 székkel odébb vissza mentem a kabátomért,hogy oda rakjam közelebb hozzám és majdnem megvertek a körmendiek!!”
 • 1. kertész 2009. november 09. 14:00
  „A GYSEV-Körmend meccshez egy adalék:A mérközés elött kb 20 fős feltehetőleg körmendi szurkoló igyekszik a pályára a Kristály és az Ázsia üzlet közöt.Erre megjelenik velük szemben egy 40-50 fős tömeg üvöltözve ordibálva és elekezdik a verekedést.A kisebb létszám az Árkád felé visszafut,egy ember a földön marad akibe még jó néhányat belerúg az örjöngő banda.Természetesen a rendőrség mintegy 5 perc után nagy kegyesen előkerül, és kb tíz perc múlva a mentők is.A 107 -t nem lehet felhíni kétszeri próbálkozás után sem.Ezt hívják ma szurkolásnak,,az örjöngést és verekedést.Kérdem hogy mit csinál a rendsőrség ha csak jó pár perc mulva kerül elő?Erről miért nincs tudósítás?Vagy ez meg a megszokott módszer az ellenfél nézőivel szemben?Termésetesen a pályán mérkőzés alatt petárdákat dobálnak a pályára,ami a hangosbemondón kívül senkit sem érdekel,legfőképp a bírót nem.Ezért a Fradi pályabezárást kapott.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tenisz: Babos Tímea tornagyőztes!

Babos Tímea a döntőben sem vesztett szettet a sunderlandi ITF-tornán. Tovább olvasom