Kisalföld logö

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -6°C | 1°C Még több cikk.

NBII: DAC-Baja 1-2

Labdarúgás - Nem sikerült kimászni a gödörből az Integrál-DAC-nak. A nádorvárosiak rossz szériája a Baja ellen is folytatódott.

INTEGRÁL DAC SE - BAJAI LABDARÚGÓ SE 1-2 (1-0)

Labdarúgó NB II., Nyugati csoport, 10. forduló

Győr, 200 néző. V.: Ákos D. (Takács G., Gyürüsi G.)

Integrál DAC: Somogyi - Csikós, Töltősi, Szabadfi, Barics, Szűcs L. (Fleischhacker, 65.), Müller Zs., Sarus (Mörtel, 65.), Bali, Laki, Bozsik (Lajtos, 46.).

Baja: Viniczai - Sztojanovic (Hernády, 68.), Mitasz, Gyenei (Kohány, 82.), Rozsi (Papp P., 55.), László M., Trucz, Lógó, Da Silva, Nagy E., Jenei.

Gólszerző: Bali (17.) ill. Da Silva (51. - tizenegyesből, 57.)

A Nádorvárosiak a találkozó második felében jóval magabiztosabban játszottak, rengeteg helyzetet akkítottak ki. Lengyel mester fiai végig küzdötték a mérkőzést, ám az újonc bajaiak védelmét nem tudták igazán felszakítani. Továbbra is tart a visszaesés, ma sem sikerült kimászni a gödörből a DAC-nak. 

92. perc: Véget vetett a találkozónak Ákos D. bíró.

88. perc: A második félidőben Da Silva szinte tarthatatlan, káprázatos cselekkel szórakoztatja a szurkolókat, miközben bohócot csinál a hazai játékosokból.

82. perc: Gyenei jött le a páyláról, s Kohány érkezett.

77. perc: Kísértetiesen hasonlóan passzolt ismét Laki Mörtelnek, ám a játékosnak újfent a lábában maradt az egyenlítés. 

73. perc: Laki tette Mörtel elé a labdát a kaputól 6 méterre, ám nagy volt a sárga fölény, s végül a vendégek vágták ki a játékszert.

68. perc: Cserélt a vendég együttes is, Sztojanovic jött le a pályáról, s helyét Hernády vette át.

65. perc: Egyszerre kettőt cserélt Lengyel Ferenc edző, Sarus helyére Mörtel érkezett, Szűcs L. helyett pedig Fleischhacker lépett pályára. 

62. perc: Szinte a  tizenhatos sarkáról jutott szabadrúgáshoz a kék-fehér gárda. Barics végezte el, de csúnyán "eltöre" a labdát. 

60. perc: Da Silva megállíthatalan, brazilokhoz méltóan cselezget a pályán, most egy esernyő cselt osztott ki, amelybe ketten is belefutottak. 

57. perc: Da Silva villant ismét, Szabadfit körbe futva a kapu jobb alsó sarkába gurította a labdát, 1-2. 

55. perc: Cserélt a sárga-fekete gárda is, Rozsi helyére Papp P. érkezett.

51. perc: Az egyenlítési lehetőséggel Da Silva élt. Megtorpant, s ezzel elfektette a kapust, majd a bal alsóba helyezte a büntetőt, 1-1.

50. perc: Tizenegyest ítélt a játékvezető, miután Töltősi húzta-vonta Nagy Elődöt a tizenhatoson belül.

46. perc: Megtörtént az első csere, a második játékrészben már Lajtos lépett pályára Bozsik helyett.

Az első félidőben a csapatok inkább csak mezőnyjátékot folytattak, mindkét fél felejthetős, gyenge helyzeteket alakított ki. Végül a szerencsésebb hazaiak szerezték meg a vezetést. A találkozó pozitívuma, hogy a futballisták rendkívül sportszerűen játszanak, eddig még nem kellett lap után nyúlnia a sípmesternek.

45. perc: A játékvezető lefújta a mékőzés első felét.

43. perc: Eseménytelen az első félidő hajrája... jórészt mezőnyjáték folyik a pályán.

33. perc: Bozsik baloldali szögletét követően Töltősi emelkedett a legmagasabbra, s veszélyesen fejelt a jobb felső felé, de Viniczai végül az alapvonalra öklözte a labdát.

27. perc: Ismét Sarus adott kitűnő labdát Lakinak, de a vendég kapus megzavarta a játékost, s a labda jócskán mellé is ment. 

26. perc: Bravúrosat védett Somogyi, miután a szétnyílt védők között Da Silva lhatalmas bombáteresztett meg a jobb felső sarok felé, ám labdáját "póznára vette a kapus".

24. perc: Nagy Elődre érdemes odafigyelni a hazai védőknek, hiszen ismét veszélyes helyzetet teremtett a kapu körül, s nem mellesleg ő vezeti a házi góllővőlistát is...

17. perc: Sarus pörgetett Laki elé, aki kitűnő ütemben tette tovább a labdát Balinak, s a támadó 5 méterről a bal felsőbe lőtte a labdát, 1-0.

10. perc: Nagy E. adott kitűnő passzt a tizenhatos sarkáról Sztojanovicnak, aki a hirtelen jött helyzetet rosszul mérte fel és gyenge lövését könnyűszerrel véte a hazai hálóőr.

7. perc: Csikós végzett el szabadrúgást 25 méterről, de Jenei akrobatikus mozdulattal vágta ki a labdát.

5. perc: Töltősi hatalmas bedobásából Nagy E. robogott a kapu felé, ám a védők még a tizenhatos előtt szerelték a gyors támadót. 

1. perc: Megkezdődött a találkozó. A hazaiak kék-fehérben, a vendégek pedig sárga-feketében játszanak.

 

 

Korábban:

Integrál-DAC–Baja (vasárnap, 15 óra)

„Tény, hogy hullámvölgybe kerültünk, főleg támadójátékunk volt a vártnál sokkal gyengébb az utóbbi három mérkőzésen. Ezért kényszerpályán vagyunk, s hazai pályán a rosszabb forma ellenére is mindenképp meg kell szerezni a győzelmet és az érte járó három pontot" – mondta Lengyel Ferenc, az Integrál-DAC edzője.

A szakvezető egyedül a sérült Pásztor játékára nem számíthat, a futballistának az egyik lábujja tört el, így egy ideig kénytelen lesz a lelátóról figyelni társait.

A győriek várható kezdő tizenegye: Somogyi – Csikós, Töltősi, Szabadfi, Barics, Ludánszki, Szűcs, Müller, Bozsik, Bali, Laki.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megyei I. osztály: a 9. forduló eredményei

Labdarúgás - A listavezető Lébény zakót kapott Petőházán. Tovább olvasom