Kisalföld logö

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -6°C | 2°C Még több cikk.

NB III:Rangadón veszített először a Győri ETO FC B

A csoport rangadóján két veretlen csapat közül a szerencsésebb Hévíz kapura lövés nélkül egy öngóllal vitte el a három pontot a játékot végig irányító, de a ziccereit kihagyó Győr otthonában.

Győri ETO FC B - Hévíz 0-1 (0-0)
Győr, 200 néző. V.: Kovács T.
Gsz.: Domanyik (öngól).

Győri ETO FC B: Molnár – Kiss Zs., Domanyik, Dombi, Vető, Klement, Koltai, Lappints (Sánta), Dorogi, Markó (Balás), Sarus. Edző: Klement István és Galambos Zoltán.
Hévíz: Szabó – Gácsi, Horváth, Sipos, Csovic, Varsányi, Páli N., Czafic, Hart, Páli K., Dénes (Kovács). Edző: Glázer Róbert.

A 60. percben egy jobb oldali kontratámadás után egy visszapasszolt labda Domanyik lábáról a saját kapujába pattant. 0–1.
A csoport rangadóján két veretlen csapat közül a szerencsésebb Hévíz kapura lövés nélkül egy öngóllal vitte el a három pontot a játékot végig irányító, de a ziccereit kihagyó Győr otthonában.

Jók: Domanyik, Dorogi, Sánta, ill. Czafic, Varsányi, Csovic.

Klement István: – A játék képe alapján győzelmet érdemeltünk volna, még úgy is, hogy a komplett csatársorunk hiányzott.
Glázer Róbert: – Szervezetten játszottunk és mivel mi rúgtuk a gólt, megérdemelten nyertünk.

**********
Csesztreg - Csorna 1-1 (0-1)
Csesztreg, 100 néző. V.: Schmellbach.
Gsz.: Pető ill. Hollósi.

Csesztreg: Dóra – Kálmán, Hozbor, Fentős, Tóth, Pászti, Szabó, Nagy, Pető, Németh, Ágoston. Edző: Fentős Pál.
Csorna: Lőre – Buti, Horváth I., Nagy Sz., Csík, Kiss M., Baán, Jakab, Horváth G. (Véghegyi), Nyerges, Hollósi. Edző: Varga Péter.

A 32. percben Hollósi ballábas lövése centikkel kerülte el a kaput. Öt perc múlva Hollósi labdájával Nyerges indult el a balszélen, majd visszapasszát Hollósi értékesítette. 0–1.  A 65. percben Hollósi lőtt kapura, a kapus bravúrral hárított. Két perc múlva a kitörő Nyergest lerántották, a kiállítás elmaradt. A 69. percben egy jobb oldali beadásból Pető fejelt 7 méterről a kapuba. 1–1. A 86. percben  Hollósi szabályos gólját a játékvezető érvénytelenítette.

Jók: Fentős, Szabó, Pető, ill. Horváth, Csík, Nyerges, Hollósi.

Fentős Pál: – Az első félidőben a Csorna, a második félidőben mi voltunk a jobbak. Tehát a döntetlent reális eredménynek érzem.
Varga Péter: – Jó iramú, változatos mérkőzésen értünk el döntetlent. Bár nem foglalkozunk a játékvezetővel, a szabályos gólunk utólagos visszavonása előtt értetlenül állok.

**********

Kapuvár - Andráshida 2-3 (1-3)
Kapuvár, 250 néző. V.: Erdős.
Gsz.: Bieder (2) ill. Győri (2), Marosvölgyi.

Kapuvár: Kleizer – Áder, Tóth B., Fuhrmann (Világi), Szűcs, Hegyi (Horváth Gy.), Markó, Böcskör, Füsi (Bóna), Bieder, Licskai. Edző: Halász Ernő.
Andráshida: Kovács – Simon, Török T., Molnár, Varga, Török I., Szíjártó, Geeb, Kottán (Gál), Marosvölgyi, Győri (Bandics). Edző: Lendvai Miklós.

A 6. percben Geeb tört előre a bal oldalon, keresztbe lőtt labdáját a jobb összekötő helyén az álmélkodó védők közül bemozduló Győri okosan helyezte a hosszú alsó sarokba. 0–1. A 28. percben egy átívelést Marosvölgyi próbált középre fejelni, a nem túl erős labdát Kleizler a rövid sarokba ütötte. 0–2. A 32. percben Böcskör bal oldali szögletét Bieder a kapu közepébe lőtte. 1–2. A 36. percben egy bal oldali szabadrúgás után a védőknél egy fejjel magasabb Győri fejelt a kapu bal oldalába. 1–3. A 76. percben kavarodás után végül Bieder játszotta magát tisztára és a 16-os jobb sarkáról az üres kapuba emelt. 2–3.
A jobb erőkből álló vendégek furcsa játékvezetés mellett megérdemelt győzelmet arattak.

Jók: Szűcs, Markó, Bieder, Horváth Gy.,  ill. Győri, Geeb, Szíjártó.

Halász Ernő: – Gratulálunk az Andráshidának, pontrúgásokkal vert meg minket.
Lendvai Miklós: – Egy jó Kapuvárt sikerült megérdemelten legyőznünk.

**********

FC Sopron B - Veszprém  4-0 (1-0)
Sopron, 150 néző. V.: Borbás.
Gsz.: Legoza (2), Varga D., Németh D.
Kiállítva: Czvetko (89.).

FC Sopron B: Fentős – Körmendi, Varga D., Németh B., Horváth T., Guttmann (Bongor), Herczeg G., Pál, Németh D., Legoza, Herczeg E. Edző: Végh Tibor.
Veszprém: Varga T. – Németh G., Gersics, Zsebe, Krén, Bognár (Weisz), Boromisza G., Garai, Tatai, Wágenhoffer, Czvetko. Edző: Kozma Csaba.

A 19. percben egy szabadrúgást követően Németh D. beívelését a kaputól 4 méterre szabadon hagyott Varga D. könnyedén fejelte a hálóba. 1–0. Az 57. percben Herczeg E. cselezgetett a 16-osnál, lövése egy védőről Legoza elé került, aki egy csel után éles szögből, 12 méterről a jobb alsó sarokba helyezett. 2–0. A 70. percben Németh D. viharzott el a balszélen, okosan a kint lévő kapus felett átívelt és a labda a bal kapufáról a hálóba pottyant. 3–0. A 76. percben Pál lőtt a jobb kapufára, ahonnan Legoza elé került a labda, ő pedig nem hibázott. 4–0.
Az első félidőben többet birtokolták a labdát a vendégek, több lehetőségük is volt gólszerzésre, de a második félidő alapján ilyen különbséggel is megérdemelten nyertek a soproniak.

Jók: egész csapat ill. Tatai, Boromisza G.

Végh Tibor: – Nagyszerűen harcoltak a fiúk, rászolgáltunk erre a meggyőző sikerre.
Kozma Csaba: – Erőtlenül, gyengén, elképzelés nélkül játszottunk.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Krasznai-kupa: Kijött az osztálykülönbség

Kosárlabda - A csúfos kudarccal zárult Európa-bajnoki pótselejtező után felajánlotta lemondását… Tovább olvasom