Kisalföld logö

2019. 07. 23. kedd - Lenke 19°C | 31°C Még több cikk.

NB III: Hazai pályán siklott ki a soproni Vasút

A labdarúgó NB III Bakony csoportjának eredményei.
Celldömölk - FC Sopron B 0-4 (0-1)
Celldömölk, 100 néző. V.: Kiss.
Gsz.: Guttmann (2), Tóth Zs., Belic.

Celldömölk: Tóth – Kazári, Győrvári, Szele, Vámos (Manganelli), Babics, Szilágyi, Szalai K., Györkös, Szalai T., Kocsis T. (Szakos). Edző: Balhási István.
FC Sopron B: Fentős – Csikós, Körmendi, Németh B., Horváth T., Legoza (Tóth Zs.), Herczeg E., Herczeg G., Németh D., Guttmann, Belic. Megbízott edző: Horváth Péter.

A 20. percben Legoza futott el a jobbszélen, pontos beadását Guttmann öt méterről fejelte a kapuba. 0–1. A 62. percben egy remek soproni kontra végén Belic tálalt az egyedül előre kapura törő Guttmann elé, aki tizenkét méterről nem hibázott. 0–2. A 85. percben a lesre játszó hazai védők közül Guttmann remek ütemben tálalt Tóth Zs. elé, aki hat méterről gurított a kapuba. 0–3. A 87. percben Csikós hajszálpontos keresztlabdáját Belic vette mellre, majd a kiinduló kapus mellett tíz méterről a kapu közepébe gurított. 0–4.

A találkozón egész végig a soproni együttes akarata érvényesült, a hazaiak nagyobb helyzetet nem is tudtak kialakítani. A soproni csapat fölénye szünet után már gólokban is megmutatkozott, s ilyen arányban is teljesen megérdemelten nyert.

Jók: Csikós, Körmendi, Horváth T., Legoza, Guttmann, Belic.

Horváth Péter: – Ha továbbra is ilyen mentalitással és hozzáállással futballoznak ezek a fiatalok, nagyon szép jövő várhat rájuk, remélhetően Sopronban.

**********

Győri ETO FC B - Andráshida 1-0 (0-0)
Győr, 300 néző. V.: Schnellbak.
Gsz.: Klement B.

Győri ETO FC B: Molnár P. – Dorogi, Kiss Zs., Domanyik, Vető, Klement B., Koltai, Nyári (Nyéki), Granát (Balás), Csermelyi, Varga L. (Sánta). Edző: Klement István és Galambos Zoltán.
Andráshida: Kovács Z. – Gál (Sipos), Török T., Török I. (Horváth D.), Tislér, Bandics (Varga T.), Szijártó, Kottán, Marosvölgyi, Koczor, Molnár A. Játékos-edző. Lendvai Miklós.

A 75. percben Koltai beadását Klement B. fejelte a hálóba. 1–0.
A végig mezőnyfölényben játszó hazai csapat több helyzetet alakított ki, két kapufáig is eljutott, és egy szép góllal megérdemelten tartotta otthon a három pontot.

Jók: Kiss Zs., Klement B., Koltai, Sánta, ill. Kovács Z., Török T., Kottán.

Klement István: – Nagyon szervezett és kitűnően felkészült csapat ellen sikerült nyernünk.
Lendvai Miklós: – A maximumot kihoztuk a mérkőzésből, gratulálok a Győrnek.

**********

Kapuvár - ZTE B 0-2 (0-0)
Kapuvár, 200 néző. V.: Németh.
Gsz.: Papp, Sági.

Kapuvár:
Kleizer – Hegyi, Horváth Gy., Áder, Tóth, Füsi (Kránitz), Markó  (Végh), Böcskör, Horváth A. (Axnix), Bieder, Licskai. Edző: Halász Ernő.
ZTE B: Kovacsics – Simonfalvi, Kütsön, Németh, Kottán, Lukács, Horváth, Papp, Zsömlye (Balogh), Fülöp (Karakai), Balázs (Sági). Edző: Dobos Sándor.

A 48. percben Lukács kiugratása után Simonfalvi ziccerét még védte Kleizer, de az újra középre tett labdát az érkező Papp már zavartalanul lőhette 8 méterről az üres kapu jobb oldalába. 0–1. A 87. percben növelte előnyét a ZTE, Lukács tört be a 16-oson belülre, a balösszekötő helyén, a védők szorításában keresztbe gurított és az egyedül hagyott Sági három lépésről a kapuba passzolt. 0–2.

A Kapuvár összességében méltó ellenfele volt a néhol sportszerűtlenül játszó listavezetőnek.

Jók: Kleizer, Hegyi, Tóth, Böcskör, ill. Kovacsics, Kottán, Lukács, Papp.

Halász Ernő: – Az eredmény reális, jelenleg ennyi különbség van a két csapat között.

Dobos Sándor
: – Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, nagyon meg kellett dolgozni a három pontért.

**********

Répcelak - Csorna 0-3 (0-1)
Répcelak, 200 néző. V.: Berke.
Gsz.: Nagy Sz., Nyerges, Hollósi.

Répcelak: Dold – Varga T., Szabó R., Varga G., Szandi, Pezzenhoffer, Németh Sz., Kiss T., Németh G., Tamási (Biró), Legáth. Edző: Varga József.
Csorna: Lőre – Szabados, Horváth I., Nagy Sz., Fenyő, Kiss M. (Véghelyi), Jakab, Baán (Csik), Buti (Zobák), Nyerges, Hollósi. Edző: Varga Péter.

A 12. percben egy jobb oldali szabadrúgást végzett el a Répcelak, Lőre a bal alsó sarokra tartó lövést nagy bravúrral védte. A 22. percben Baán 25 méteres veszélyes lövése alig kerülte el a kaput. A 30. percben Kiss indította Baánt a bal oldalon, aki egy átvétel után bepasszolt Nyerges elé, aki 5 méterről a kapuba juttatta a labdát. 0–1. Az 51. percben egy szögletet követően Nagy Sz. fejelt a kapuba. 0–2. A 63. percben Nyerges passzolt Hollósi elé, aki tiszta helyzetből 18 méterről nagy erővel lőtt a kapu jobb oldalába. 0–3. A 85. percben Hollósi szabadrúgása után Dold  óriási bravúrral tolta ki a labdát a felső sarok elől.

Jók: Legáth, Kiss T., Szandi, ill. Szabados, Nagy, Fenyő, Nyerges, Zobák, Lőre.

Varga József: – Az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést, aztán a kihagyott helyzetek törvényszerűen megbosszulták magukat.

Varga Péter:
– Győzelmünk nem forgott veszélyben, küzdelmes első félidő után a második játékrészben szép gólokat szerezve már tetszetősen is futballoztunk. 

**********

SVSE-GySEV - Hévíz 1-2 (1-0)
Sopron, 150 néző. V.: Borbás.
Gsz.: Katona, ill. Covic (2).

SVSE-GySEV: Sárdy – Szabó Adrián, Katona, Reineck, Pinezits, Deák (Kerényi), Párkányi, Homor, Szabó András (Lipták), Varga Z., Eredics (Horváth S.). Edző: Katona Sándor és Mozsolits Jenő.
Hévíz: Szabó Attila – Gácsi, Sipos, Czafit, Harth, Páli N. (Hegedüs S.), Páli K. (Kovács Rudolf), Kovács Zs. (Dénes), Horváth E., Varsányi, Covic. Edző: Glázer Róbert.

Már az ötödik percben megszerezte a vezetést a hazai csapat. Párkányi ívelt ekkor a kapu elé, s a gólvonalon elcsúszó Szabó Attila fölött Katona könnyen emelt a hálóba. 1–0. Bár többet kezdeményezett a hévízi gárda, a nagyobb lehetőségek a lila-fehérek előtt adódtak. A 34., ill. 39. percben Varga Z. szerezhetett volna újabb gólt, de elhamarkodta a lehetőségeket. Fordulás után nagy elánnal kezdte a játékot a vendég csapat. Az 50. percben Covic erős lövését még ártalmatlanította a jól védő Sárdy, de az 55. percben már ő is tehetetlen volt, amikor a vendég támadó szép egyéni játék után, tizenkét méterről kilőtte a hosszú sarkot. 1–1. Ezt követően felváltva kerültek veszélybe a kapuk. Varga Zoltán előtt ismét gólszerzési lehetőség adódott, ez azonban ismét kimaradt. A három pont sorsát eldöntő találat a 90. percben született, amikor hibázott a vasutas védelem, és a gólveszélyes Covic díszkíséret mellett biztosan lőtt a tehetetlen Sárdy mellett a kapu közepébe. 1–2.

Jók: Sárdy, Katona, Reineck, ill. Varsányi, Czafit, Sipos Covic.

Mozsolits Jenő: – Egy jó csapat ellen figyelmetlenségünk miatt szenvedtünk vereséget az utolsó pillanatban.

Glázer Róbert: – Megérdemelten nyertünk, sok sikert a Sopronnak.

További eredmények:

Márkó SE–Sárvár 0–3,
Csesztreg–Vép 6–0,
Tapolca–Bük 2–2,
Keszthely–Veszprém 0–4.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győzött az Audi-ETO

Az Audi-ETO második mérkőzését is megnyerte a női kézilabda Bajnokok Ligája selejtezőjében. Konkoly… Tovább olvasom