Kisalföld logö

2018. 12. 10. hétfő - Judit 3°C | 7°C Még több cikk.

NB III-as labdarúgó mérkőzések eredményei (11.25.)

FC Sopron B - Sárvár 0-2  (0) - (1)

Sopron, 100 néző. V.: Szepesi.
Gsz.: Velladics, Sinka.

Heinrich – Körmendi, Varga D., Németh B., Horváth T., Legoza, Ködöböcz, Pál, Herczeg G. (Tóth Zs.), Guttmann, Birtalan. Edző: Végh Tibor.
Tóth J. – Szabó I. (Németh G.), Horváth L., Varga J., Tóth P., Vadász, Fehér (Ádám), Pajor, Fábián, Velladics (Sinka), Nagy A. Edző: Haraszti Zsolt.

A 33. percben szabadrúgáshoz jutott a Vas megyei együttes. Horváth L. 32 méteres lövése egy védőn megpattant, mely becsapta az elmozduló Heinrichet, így a kapusról Velladics elé jutott a labda, aki nem hibázott. 0–1. Szünet után az első akciót a sárváriak vezették. A 48. percben Fehér iramodott meg, lövését azonban Heinrich biztosan fogta. A 81. percben, hazai támadások közepette Sinka lépett ki, s a tehetetlen Heinrich mellett a hálóba lőtt. 0–2. Öt perccel a lefújás előtt egy hosszan előrevágott labdára Birtalan rajtolt, a rosszul kimozduló Tóth fölött a hálóba fejelt, de a teljesen szabályos gólt a játékvezető nem adta meg.

Egyenlő erők küzdelmében, balszerencsés körülmények között maradt pont nélkül Végh Tibor együttese.

Jók: Varga D., Ködöböcz, Birtalan, ill. Varga J., Tóth P., Velladics, Pajor, Vadász.

Végh Tibor: – Úgy érzem, az erős Sárvár ellen helytálltunk.

Haraszti Zsolt:
– Inkább a küzdelem dominált a pályán, s ebből, ha egy kis szerencsével is, mi kerültünk ki jobban.

------------------------------------------------------------------------

Bük - Győri ETO FC B 0-0

Bük, 200 néző. V.: Borbás.
Kiállítva: Gyurácz (44.).
Pfeifer – Bodor, Sipos, Pupp, Gyurácz, Vajda, Dallos, Palkovics, Manganelli, Vinkovics (Bódai), Németh B. (Strammer). Edző: Szekér István.
Somogyi – Dorogi, Kiss Zs., Domanyik, Leitold, Klement B., Nyári T. (Sánta A.), Berde (Kiss Sz.), Granát, Csermelyi, Varga L. (Markó). Edző: Klement István és Galambos Zoltán.
Az egy félidőt emberhátrányban játszó hazai csapat hősies küzdelemben tartott otthon egy pontot a győriekkel szemben.
Jók: Sipos, Pupp, Manganelli, ill. Kiss Zs., Klement B.
Klement István: – Hiába játszottunk egy félidőt emberelőnyben, kulcsjátékosaink ezen a mérkőzésen gyengén teljesítettek, ezért igazságos eredmény született.

------------------------------------------------------------------------

Kapuvár - SVSE-GySEV 2 - 0  (2) - (0)

Kapuvár, 250 néző. V.: Kovács G.
Gsz.: Füsi, Horvárth Gy.

Kleizer – Áder, Tóth, Fuhrman, Horváth Gy., Bieder, Markó (Horváth A.), Világi, Böcskör, Füsi (Végh), Licskai (Kránitz). Edző: Halász Ernő.
Németh G. – Szabó A. I., Katona, Horváth S., Pinezits, Kerényi (Németh O.), Párkányi, Deák, Szabó A. II. (Huszár), Homor, Horváth T. (Lipták). Edző: Mozsolits Jenő és Katona Sándor.

A 30. percben a jobb oldalon vezetett támadást a Kapuvár. A beadás utáni kavarodás után a felszabadítani akaró védők Füsit találták el, akiről a rövid bal sarokba vágódott a labda. 1–0. Szinte a középkezdés után újabb gólt szereztek a hazaiak. Böcskör futott el a balszélen, az alapvonalról középre adott, ahol Markó lőtte kapura. A kipattanó labda Horváth Gy.-hez került, aki egyből a hosszú sarokba helyezett. 2–0.
A Kapuvár nagyon régen várt győzelmet szerzett. Ezt elsősorban lelkes, odaadó játékának köszönhette.

Jók: Kleizer, Bieder, Tóth B., Böcskör, Licskai ill. Katona, Horváth S., Németh O.

Halász Ernő: – Mozsolits barátom által jól felkészített vasutat győztünk le megérdemelten.

Mozsolits Jenő: – Két perc alatt bohózatba illő gólokkal lerendeztük saját magunkat. Egy félidőnyi jó játék kevés a győzelemhez.

------------------------------------------------------------------------

ZTE B - Csorna 8-0 (8) - (0)

Zalaegerszeg, 50 néző: V,: Szvorda.
Gsz.: Balázs (3), Rácz, Kottán, Karakai, Polgár, Sági.
Pogacsics – Kütsön (Zsömlye), Németh P., Rácz, Simonfalvi, Horváth A., Vulin, Kottán, Karakai (Fülöp) , Balázs (Sági), Polgár. Edző: Dobos Sándor.

Lőre (Smuk) – Buti, Horváth I., Nagy Sz., Fenyő, Kiss M., Jakab, Baán (Véghelyi), Bárány (Szabados), László, Hollósi. Edző: Varga Péter.
A 7. percben Karakai a kifutó Lőre fölött lőtt a hálóba. 1–0. A 26. percben Balázs kapott kitűnő labdát és a kapus mellett a bal sarokba lőtt. 2–0. A 35. percben egy jobb oldali beadás után Balázs 12 méterről lőtt a jobb sarokba. 3–0. A 63. percben Kiss M. buktatta az ellenfél csatárát, a megítélt büntetőt Balázs értékesítette. 4–0. A 70. percben Rácz a kifutó kapus mellett lőtt a hálóba. 5–0. Kilenc perc múlva egy jobb oldali beadás után a kiugró Sági kapásból a jobb alsó sarokba lőtt. 6–0. A 81. percben Polgár fejesével növelte előnyét a Zalaegerszeg. 7–0. Az utolsó percben Kottán a kapust kicselezve gurított a hálóba. 8–0.

A Csorna nehezen alkalmazkodott a műfüves pályához, de a zalaegerszegi győzelem így is megérdemelt.

Jók: Rácz, Vulin, Kottán, Balázs ill. Lőre.

Dobos Sándor: – Sikeres őszön vagyunk túl.

Varga Péter: – Az osztály legjobb csapatától szenvedtünk súlyos vereséget, mégis szeretném megköszönni a játékosaim őszi helytállását.  

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csillagos ötös az évzárón

Labdarúgás - Parádésan kezdte és hasonló módon fejezte be a Diósgyőr elleni hazai mérkőzést a Győri… Tovább olvasom