Kisalföld logö

2018. 12. 17. hétfő - Lázár, Olimpia -5°C | 1°C Még több cikk.

NB II foci - WKW ETO Győr - ZTE 0-0 - sok-sok fotó

NB II foci - WKW ETO Győr - ZTE 0-0 - sok-sok fotó
Nem esett gól az ETO Parkban.
Merkantil Bank Liga NB II., 3. forduló

WKW ETO FC Győr - ZTE FC 0-0

ETO Park, Győr.
Vez.: Ducsai (Szalai D., Márkus, tart. jv.: Kovács G.)

WKW ETO: Horváth Tamás - Magasföldi, Bagi, Mervó (Hamar 78'), Völgyi, Baracskai, Szimcso, Tar, Vukasovic, Kovács K., Debreceni A.

ZTE: Zöldesi - Lesjak, Novák (Horváth K. 65'), Babati, Gajdos, Devecseri, Szépe, Gergényi (Popin 85'), Vojnovic, Kiss M., Hudák (Szökörnyös 74')
 
Gól nélküli rangadó az NB II-ben - ETO-ZTE - fotók: Mészáros Mátyás

 
18:47

A mérkőzés negyed óra múlva kezdődik, a nézők még gyülekeznek. A vendégszektorban néhány tucatnyi szurkoló foglal helyet egyelőre.

3. perc

Magasföldi 25-ről ível szabadrúgást a kapu elé, kifejelik. A bedubás után ismét az ETO csapatkapitánya a főszereplő, 17-ről lő. A pontossággal még vannak problémák.

5. perc

Debreceni felívelése kicsit hosszú Gajdosnak, Horváth lép ki a kapujából, és szedi össze a labdát.

9. perc

Magasföldit rúgják fel a kaputól 24 méterre. A szabadrúgást Völgyi küldi kapura, a labda megpattan a sorfalon, ezzel az erejét is elveszti: Zöldesi fogja a lövést.  

12. perc

Egy kapu elé ívelt labdát csúsztat meg egy ZTE-védő, meglepve ezzel a saját kapusát. Zöldesi végül üggyel-bajjal megoldja a helyzetet.

14. perc

Szimcso jobbról adja középre a labdát, amely megpattan egy védőn. Zöldesi ezúttal is a helyén.

21. perc

A meccs első szögletét az ETO rúghatja. Völgyi jobbról ível, de túl magasan. A két tábor közben megélénkül: a vendégek kezdik, aztán a hazaiak is dalra fakadnak.

24. perc

Magasföldi adja be a szögletet a túloldalról, ami csemegének tűnik, de Zöldesi kiejti. A zalaiak szerencséjére a védelem tisztázni tud.

25. perc

Mervó centikkel marad le Magasföldi indításáról. A játékvezetők szerint lesen volt. Ivószünet következik.

30. perc

Babati cselezgeti be magát a tizenhatoson belülre, végül szögletre mentenek előre a győri védők. A szögletet Horváth húzza le magabiztosan.

31. perc

Mervó iramodik meg a kirúgás után, cselek után passzol Szimcsonak, de nem jól, utóbbi végül a szögletzászlónál éri utol a labdát, ahonnan beadja, a zalai védők pedig szögltere mentenek.

37. perc

Tar fejéről üti le a labdát az ötös sarkán Zöldesi.

38. perc

Völgyi esik el a tizenhatos vonala mellett. Ducsai szerint semmi sem történt.

40. perc

ZTE-szöglet után a fejes nem sokkal téveszt célt.

41. perc

Eseménydús pillanatok: Magasföldi passzol Mervónak, aki azonban nem jut lövéshez, mert a játékvezetői team szerint lesen volt. Magasföldivel szemben azonban szabálytalankodtak, így győri szabadrúgás jöhet 20-ról. Magasföldi áll oda, a lövése a kapu középébe tart, Zöldesi fogja.

42. perc

Gajdos teszi próbára távolról Horváthot, az ETO kapusa véd.

45+1. perc

Egy perc a hosszabbítás.

19:49

Véget ért az első félidő, gól nélküli döntetlennél vonulnak a csapatok az öltözőkbe.

46. perc

Csere egyik oldalon sem volt a szünetben, így vágunk neki a második félidőnek. Baracskai próbálkozik egy lapos lövéssel a védője által szorongatva, Zöldesi véd.

50. perc

Kiss Máté balról ível a kapju elé egy szabadrúgást, ám kifelé jár a szabadrúgás, mert Völgyivel szemben szabálytalankodtak. Ápolni is kell a győri játékost.

53. perc

Ilyesmit ritkán látni: a ZTE rúghat szabadot a félpályáról, Vojnovic meg olyan hevesen reklamál egy másodperccel korábban vele szemben elkövetett vélt falt miatt, hogy Ducsainak kell sárgával fenyegetőzni, hogy abbahagyja.

55. perc

Hudák kapja a meccs első sárga lapját egy kemény belépő után. Az ETO végezhet el szabadrgást 16 méterről, a jobb oldalvonal mellől. 

56. perc

Völgyi szabadrúgását a hosszú felsőből tornázza szögletre Zöldesi.

57. perc

Veszélyes a zalai ellentámadás is, végül kirúgással folytatódhat a meccs.

59. perc

Szimcso marad lenn egy ütközés után. Ducsai nem látott szabálytalanságot. Elsőre. Aztán Szimcso ápolása után mégis szabadrúgással folytatódik a játék. Devecseri kap sárgát.

62. perc

Völgyi jobbról teszi a kapu elé a labdát, a vendégek védelme Magasföldi elől ment szögletre úgy, hogy két zalai védő összefejel. Ápolás ismét.

63. perc

Az újabb ETO-szöglet megint veszélytelen. Jöhet egy másik, a másik oldalról, sajnos hasnoló eredménnyel.

65. perc

Novák-Horváth K. csere a vendégeknél.

66. perc

Mervó lövése egy védőn megpattanva megy el a kapufa mellett.

67. perc

Horváth egy veszélyes fejessel mutatkozik be, a felívelt labdát az ötösről bólintotta kapura, Horváth Tamás nagyot védett. 

68. perc

Babatit kellett ápolni, az előbbi helyzetnél sérült meg. Kovács Krisztián kapott sárgát.

70. perc

Ivószünet ismét. 

72. perc

Völgyi bombázza kapura a labdát egy szhöglet utáni kipattanóból, blokkolni tud egy védő. A szöglet után ismét veszélyben forog a ZTE kapuja, a gólvonal elől sikerül tisztáznia Lesjaknak, meg is sérül a mentésben. 

74. perc

Mervót addig rángatja a védője, míg el nem esik. Sárga lap Babatinak. Hudák helyére Szökörnyös áll be.

78. perc

Hamar áll be Mervó helyére.

79. perc

Vojnovic "dumál ki" magának egy sárgát.

80. perc

Megint Völgyi beadása okoz veszélyt, Magasföldi marad le centikkel az ötösön.

81. perc

Mindkét oldalon ziccer: Debreceni lövését lábbal védi Zöldesi, a túloldalon Horváth Krisztofer gurít 11 méterről kapu mellé.

85. perc

Popin jön Gergényi helyére.

86. perc

Magasföldi szabálytalan, aztán reklamál: ez is sárgát ér.

88. perc

Tar kap sárgát talpalásért.

90. perc

Horváth Krisztofer gurít kapu mellé.

90+1. perc

Három perc a ráadás.

63. perc

Az újabb ETO-szöglet megint veszélytelen. Jöhet egy másik, a másik oldalról, sajnos hasnoló eredménnyel.

90+2. perc

Babati lő kapu fölé. Ezzel ér véget a meccs.

ETO-ZTE rangadót rendeznek a hétvégén a Merkantil Bank NB II-ben. A két patinás csapat csatájára várhatóan a megszokottnál többen lesznek kíváncsiak.

– Kiemelt kockázatú mérkőzésnek számít, ezért a rendőrség is ennek megfelelően készül. Információink szerint legalább száz zalai fanatikus érkezik a meccsre – mondja Soós Imre, az ETO ügyvezetője. – Szeretnénk, ha a szurkolóink már az első perctől részesei lehetnének a mérkőzésnek, ezért elővételben az ETO Shopban és online is lehet belépőt vásárolni. Bízunk benne, hogy jó hangulatú rangadót játszunk, ami győri győzelemmel végződik. A ZTE nyáron komoly átalakuláson esett át, a játékoskerete kicserélődött, és jóval merészebb álmaik lehetnek, mint a legutóbbi szezonban.

A siófoki nyitányon a ZTE 3–2-re győzött és becslések szerint háromszáz zalai drukker volt jelen. Ebben azért a nyár is szerepet kapott, hiszen sokan egy vasárnapi strandolással is összekötötték a meccset. Az első hazai találkozón a Csákvár ellen (1–1) kétezer fölé kúszott a hazai nézőszám.

A ZTE FC-nél nyáron állt munkába a korábbi válogatott labdarúgó és a klub játékosa, Sebők József, aki a szervezési osztály tagjaként éppen a szurkolókkal való kapcsolattartást kapta feladatául. Mint elmondta, utat sem a klub, sem pedig a szurkolói csoportok nem szerveznek, s információik szerint nem várható, hogy több százan elutazzanak a kisalföldi városba. Ettől függetlenül biztosan nem marad üresen a vendégdrukkerek számára fenntartott szektor.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái