Kisalföld logö

2019. 03. 25. hétfő - Irén, Irisz 7°C | 13°C Még több cikk.

NB II foci - Jakab Dávidot megműtötték, véget ért a szezon az ETO játékosának

A játékos oldalszalagja még a felkészülés alatt sérült meg.
Jakab Dávid még az Alcufer Kupán sérült meg januárban, az akkori vizsgálatok azt mutatták, hogy az oldalszalagja húzódott, illetve minimális szakadást is észleltek. A kötelező pihentetés után a játékos elkezdte a rehabilitációt, a futásig el is jutott mindenféle probléma nélkül, de amikor passzolnia kellett, újra fájdalmat érzett.

Az újabb MRI vizsgálat kimutatta, hogy az oldalszalag sajnos nem tapadt vissza rendesen, és műtéti beavatkozás szükséges - tájékoztatott honlapján a klub kedden.
A kép forrása: eto.hu

Jakab hétfőn sikeres műtéten esett túl, várhatóan 2 hónap múlva tudja elkezdeni a terheléses munkát, vagyis sajnos erre a szezonra elveszítettük játékosunkat.

Ez volt az első műtétem, így nem viseltem olyan jól a hírt, de szerencsére a beavatkozás teljesen sikeres volt, semmi más problémát nem találtak a térdemben, ez azért megnyugtató. Most jön majd a dolgok kellemetlen része, a fekvés, rögzítőben van a térdem, és szigorúan pihentetnem kell. Várhatóan 2 hónap múlva kezdhetem terhelni a térdem, így sajnos a bajnokság végéig már nem léphetek pályára. Nagyon szomorú vagyok, hogy nem lehetek a csapattal és nem tudok hozzájárulni a közös sikerekhez, de lelkiekben már a nyári felkészülésre készülök, amikor sokkal erősebben fogok visszatérni! Hajrá ETO!

A klub mielőbbi teljes felépülést kíván, várják vissza a csapatba!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Futsal - Magabiztos ETO siker

Tovább olvasom