Kisalföld logö

2019. 04. 18. csütörtök - Andrea, Ilma Még több cikk.

NB II foci - Edzőcsere Gyirmóton is: távozik Szepessy László

Hannich Péter veszi át a posztját. A labdarúgó NB II-ben szereplő két győri csapat két napon belül váltott vezetőedzőt.
A táblázat második helyén álló és az NB I-be vágyó Gyirmót FC Győrnél szerdán határoztak úgy, hogy megköszönik Szepessy László vezetőedző munkáját. Szepessy 2018 tavasz óta irányította a szakmai munkát.
Szepessy László
Szepessy László
A Gyirmót legutóbbi két bajnoki mérkőzését elveszítette (Mosonmagyaróvár 1-2, Budaörs 1-5).

A Gyirmót FC Győr hivatalos közleménye:

˝A klubvezetés megvizsgálta a csapat szereplését, és úgy értékelte a kialakult helyzetet, hogy a tavaszi teljesítményben nem látja a biztosítékot arra, hogy elérjük céljainkat és feljutunk az első osztályba.

A klubvezetés köszöni a vezetőedző eddigi munkáját, annál is inkább, mivel a csapat jelenleg is feljutó helyen áll, és reális az esélye a feljutás kiharcolására.

Ami azonban tény, és amivel nem lehet vitatkozni, az a statisztika, amely alapján a csapat tavasszal mindösszesen a megszerezhető pontok 54,17%-át gyűjtötte be. Ebből hazai pályán 80%-ot, míg idegenben 11,1%-ot szereztünk, ami azt jelenti, hogy az idegenben mindösszesen egy pontot tudtunk gyűjteni három mérkőzésen.

A sorsolást megvizsgálva látható, hogy a folytatásban sem lesz könnyű dolgunk. Négy mérkőzést játszunk hazai pályán, míg ötöt idegenben.

A vezetőedzői feladatokat az eddigi szakmai igazgató Hannich Péter látja el.

A játékoskeret alkalmas a feljutás kiharcolására és az NB I-es szereplésre, ezért reméljük, hogy az új vezetőedzői feladatot ellátó Hannich Péterrel elérhetjük célunkat˝.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csodálja meg a 2020-as tokiói olimpia fáklyáját - fotók

Csodálja meg a 2020-as tokiói olimpia fáklyáját - fotók
A fáklyát Josioka Tokudzsin tervező és Nomura Tadahiro háromszoros olimpiai bajnok japán… Tovább olvasom