Kisalföld logö

2019. 07. 21. vasárnap - Dániel, Daniella 21°C | 33°C Még több cikk.

NB II foci - Boér Gábor az ETO új vezetőedzője

A 36 éves szakemberrel a zöld-fehér klub hároméves szerződést kötött, ami július 1-jétől érvényes.
Boér Gábort nevezték ki az NB II-es WKW ETO FC Győr új vezetőedzőjévé. A 36 éves szakemberrel a zöld-fehér klub hároméves szerződést kötött, ami 2019. július 1-jétől érvényes. Boér legutóbb a Békéscsaba vezetőedzője volt, vele együtt a szakmai stáb is Győrbe költözik.

Soós Imre, az ETO FC Győr ügyvezetője tegnap sajtótájékoztató keretében jelentette be a klub új vezetőedzőjét, Boér Gábort, illetve a szakmai stáb egyik új tagját, Makra Zsoltot, aki 2004 és 2006 között az ETO futballistája volt.
Előzőleg Soós Imre a sajtó nyilvánossága előtt megköszönte az eddigi megbízott vezetőedző, Herczeg Miklós és társai munkáját. A csapat velük kilenc mérkőzésből hatszor győzött, egy döntetlen és két vereség a mérlege. Herczeg többek között azt mondta: biztosak benne, hogy a jövőben Boér Gábornál jó kezekben lesz a győri csapat.

Az ETO-nak Király József lemondása után három edzőjelöltje volt: Kondás Elemér, Feczkó Tamás és Boér Gábor. Utóbbit már tavaly nyáron is szerették volna Győrbe hozni, de akkor még érvényes megállapodás kötötte a Békéscsabához.
 

„Boér Gáborral többször is tárgyaltunk tavasszal. Mányi Józseffel, az ETO tulajdonosával rajta éreztük a legjobban, hogy nálunk szeretne vezetőedző lenni. A hazai szakembergárda egyik legtehetségesebb tagjáról van szó, aki már bizonyította a rátermettségét. Már két hónappal ezelőtt, a Békéscsaba elleni meccs után aláírtuk vele a megállapodást, de eddig nem akartuk nyilvánosságra hozni" – mondta Soós Imre.

Boér Gábor 36 éves, játékosként az Újpestből és a Békéscsabából ismert, utóbbi klub vezetőedzője volt az elmúlt két és fél esztendőben.

„Köszönöm Herczeg Miklós szavait, remek munkát végeztek a csapattal – kezdi Boér Gábor. – A búcsúzó vezetőedző a továbbiakra is felajánlotta nekünk a segítségét, amit köszönettel veszünk. Az ETO vezetésével többször és hosszú időn át tárgyaltunk, mire megszületett a megállapodás. Most úgy érzem, hogy jó döntést hoztunk és remélem, az élet majd igazolja is ezt. Várjuk a feladatot, büszkék vagyunk rá, hogy egy ilyen nagy múltú klubnál dolgozhatunk, ahol a jövőre nézve is komoly célokat fogalmaztak meg."

Makra Zsolt pályaedző, a stáb tagja elmondta: munkamániás szakemberek szerződtek Győrbe, akik szinte az egész napjukat a stadionban töltik majd, hogy minél eredményesebben szerepeljen a csapat.

Jelentősen átalakul a játékoskeret. Soós Imre elmondta, hogy már több új játékos aláírt az ETO-hoz, de ezeket a futballisták érdekében egyelőre titokban tartják. Ami a távozókat illeti: az biztos, hogy Tóth D. és Petró visszatér a Haladáshoz, Koszó és Kovac szerződése pedig lejárt.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jól szerepeltek a diákolimpián a győrújbaráti országúti kerékpárosok

Jól szerepeltek a diákolimpián a győrújbaráti országúti kerékpárosok
Tovább olvasom