Kisalföld logö

2019. 05. 24. péntek - Eszter, Eliza Még több cikk.

Mérgében hazament a megváltott jegyével a győri ETO-szurkoló

Ünnepelni és ünnepre készült a győri Nagy György az NB II utolsó fordulójában lejátszott ETO-Gyirmót városi derbin. Végül aztán egyik sem vált valóra.
„Hetvenhárom éves vagyok és hatvanöt éve ETO-szurkoló – kezdi Nagy György. – Ebből könnyen kiszámítható, hogy nyolcéves korom óta járok rendszeresen a csapat mérkőzéseire. Annak idején édesapámmal jöttünk be Koroncóról, kezdetben biciklivel, majd miután 1959-ben megindult a buszjárat, akkor azzal." 
A szenvedélye napjainkban is megmaradt és ehhez kapcsolódik a csalódása is.

– A Gyirmót-meccsre igyekeztem be a stadionba, amikor következett a biztonsági emberek által elvégzett motozás – folytatja Nagy György. – Már ezzel sem értek egyet, de látható volt rajtam, hogy az ülőpárnán kívül mást nem akarok bevinni a lelátóra. A biztonsági ember mégis kérte, hogy vegyem le a sapkámat, de én nem akartam, ezt már méltánytalannak éreztem. Háromszor kérte, háromszor mondtam nemet és mivel nem engedett be, mérgemben sarkon fordultam és kezemben az ötszáz forintos jeggyel elhagytam a stadiont.

A beléptetéssel és a névre szóló jeggyel kapcsolatos sérelmemet korábban már szóvá tettem szurkolói ankéton is, de azt a választ kaptam, hogy ez a szabály. Kérdem én: mire jó ez? Ezekkel az intézkedésekkel elveszik annak a kevés embernek is a kedvét, akik még kijárnak a magyar bajnokikra. Csak csendesen jegyzem meg: nemrégen külföldön voltam egy nagy meccsen, ott nem kellett levennem a sapkámat...
 
Fotó: eto.hu
Fotó: eto.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kosárlabda - Völgyi Győrből Diósgyőrbe igazolt

A női és férfivonalon is sikeres edző, a magyar női U18-as válogatott szövetségi kapitánya, Völgyi… Tovább olvasom