Kisalföld logö

2019. 06. 19. szerda - Gyárfás 18°C | 27°C Még több cikk.

Megyei I. o. eredmények, tabella (09.28.)

Labdarúgás - A megyei I. osztályú bajnokság eredményei és állása.

WHB Ménfőcsanak–Lébény SE 2–1 (2–1)
Győr-Ménfőcsanak, 250 néző. V.: Péter G.
WHB Ménfőcsanak: Csiszár – Tóth A., Reizer N., Tétedli Gábor (Czank), Puglits, Reizer I., Zobák, Tóth Sz., László, Kovács Z., Váli (Tétedli Gergő). Edző: Turbék István.
Lébény: Hiba – Hécz, Tóth B., Kovács, Kertész, Makai, Hegedűs, Németh T., Sebők, Szalka, Farkas (Németh L.). Edző: Turány Imre.
Gsz.: Váli, Kovács, ill. Tóth B.
Kiállítva: Kovács, Kertész, Sebők.

 

Az osztály színvonalát meghaladó mérkőzésen a kilencven percet nyolc mezőnyjátékossal befejező vendégcsapat végig egyenrangú ellenfele volt a hazaiaknak. A második félidő közepén az indulatok nagyon keménnyé tették a mérkőzést, amit a sok sárga lap és a kiállítások is jeleztek.
Jók: Tóth A., Tétedli Gábor, Puglits, Kovács, ill. az egész csapat.
Turbék István: – Ideges hangulatban magunknak tettük nehézzé a mérkőzést.
Turány Imre: – Két nagyon jó képességű csapat játékát elrontotta a játékvezető.

Loland-Nyúl–Rajka 2–0 (1–0)
Nyúl, 250 néző. V.: Bozsaki.
Nyúl: Unger – Schmied, Gayer, Vigh, Németh D., Závori (Obertol), Németh G., Kiss, Bognár (Fürst), Fogl (Varga), Cserháti. Edző: Horváth György.
Rajka: Cser – Molnár T. (Józsa), Schnitzer, Horváth Cs., Tóth P., Fülöp, Szarka, Kovács L. (Szalai), Kószás, Molnár F., Karika. Edző: Fülöp Dezső.
Gsz.: Cserháti, Varga.
Mindkét csapat számára nagyon fontos mérkőzésen a győzelmet jobban akaró hazai csapat fölé nőtt ellenfelének, így otthon tartotta a három pontot.
Jók: Németh D., Cserháti, Németh G., Kiss, Vigh, ill. senki.
Horváth György: – Ma csak a győzelem számított. Az első gól nehezen született meg, de utána gólarányt javíthattunk volna.
Fülöp Dezső: – Nagyon gyenge mérkőzésen önmagunkat múltuk alul.

Petőháza–Jánossomorja 1–0 (1–0)
Petőháza, 200 néző. V.: Szántai.
Petőháza: Jankovics – Nyitrai, Debes, Tóth F., Németh T., Szabó D. (Horváth S.), Pokrócz, Müller, Pintér (Gundics), Varga (Heller), Szalai V. Edző: Gosztola József.
Jánossomorja: Sipőcz – Kompis, Kopf, Tóth A., Mátyás (Gordián), Forika, Tollár, Király (Trojkó), Világi, Ékes, Simon (Bognár). Edző: Király József.
Gsz.: Pokrócz.
Jó iramú mérkőzésen a rengeteg helyzetet elhibázó hazai csapat önmagának tette nehézzé a mérkőzést, de győzelmet feltétlenül megérdemelt a mezőnyben egyenrangú vendégekkel szemben.
Jók: mindenki ill. Kopf, Forika, Sipőcz.
Gosztola József: – „Örökre velünk maradsz, őrizzük mosolyodat, lelkünkből szól ez a dal!" Nyugodj békében, Gergő!
Király József: – A döntetlen igazságosabb lett volna.

Pannonhalma–Nagyszentjános 2–1 (2–0)
Pannonhalma, 150 néző. V.: Horváth I.
Pannonhalma: Novák – Németh L., Nemoda, Horváth Sz., Németh G. (Mohamed), Ress A., Csollány, Ress T., Polgár (Kovács), Ferenczi (Vámosi), Erdélyi. Edző: Novák Béla.
Nagyszentjános: Bőcze – Hélics, Kerékgyártó, Megyeri, Vollai (Mismás), Farkas, Domján (Vedres), Csanaki, Kukor (Mészáros), Szabó, Terdi. Edző: Süle János.
Gsz.: Erdélyi (2), ill. Szabó A.
Az első félidőben a Pannonhalma többgólos előnyre tehetett volna szert. A második játékrészben a vendégek gólra váltott tizenegyese megzavarta a hazai csapatot, utána az eredmény megtartására törekedtek, de megérdemelten nyerték a mérkőzést.
Jók: Erdélyi, Horváth, Ress A. ill. Terdi.
Kiállítva: Megyeri.
Novák Béla: – Nem játszottunk jól, de a győzelem a fontos, az viszont teljesen megérdemelt.
Süle János: – Talán ha egyenlőek a feltételek, a pontszerzés sikerülhetett volna.

Raabpetrol Koroncó SE–Öttevény-Siri Trans TC 0–3 (0–1)
Koroncó, 250 néző. V.: Mogyorósi.
Koroncó: Boczkó – Süveges, Szabó D., Forgács, Wágenhoffer, Sebesi, Lőrincz, Juhász E. (Klement), Kovács Á. (Kiss K.), Szabados Á. (Fodor), Makai R. Edző: Gulyás Imre.
Öttevény: Kokas – Rachenböck, Molnár N., Mészáros Zs., Szári, Molnár B., Király, Nagy L. (Tóth K.), Borbély, Konrád, Tandari (Fábián). Edző: Siska Attila.
Gsz.: Konrád (2), Fábián.
Kiállítva: Mészáros Zs.
Szépszámú közönség előtt felfokozott várakozással játszott a hazai csapat. A vendéggárda megérdemelten vitte el a három pontot.
Jók: Süveges, Sebesi, Lőrincz, ill. Mészáros, Molnár N., Konrád.
Gulyás Imre: – Dicséret illeti a srácokat. Akartak, sokat tettek a győzelemért, de ez ma nem sikerült.
Siska Attila: – Csapatom mintaszerű küzdőszellemének köszönhető a győzelem.

Hegyeshalom Lafarge–Abda 0–3 (0–1)
Hegyeshalom, 100 néző. V.: Niklas.
Hegyeshalom: Bálint – Németh, Berki Á., Berki P., Polonkai (Budai), Papp (Mezei), Ambrus, Csányi D., Kopf, Horváth, Csányi N. Edző: Tiba Zoltán.
Abda: Takács I N. – Saru, Kopf, Csanaki, Baranyai, Szabó (Győry), Knauz, Takács II N. (Szekeres), Csonka, Kutich, Herczeg (Pozsonyi). Edző: Pék László.
Gsz.: Takács II N., Kutich, Győry.
Kiállítva:
Hetvenpercnyi emberhátrányban ennyire tellett a fiatal hazai csapattól.
Jók: senki, ill. Kopf, Győry.
Tiba Zoltán: – A kiállítás sok mindent eldöntött. Nem tudjuk átlépni a saját árnyékunkat.
Pék László: – Ezen a délutánon nem rágtam tövig a körmeimet.

Győrszemere–Fertőszentmiklós 4–1 (1–0)
Győrszemere, 150 néző. V.: Venczel.
Győrszereme: Nagy A. – Kalcsó G., Regner R., Bősze L. (Kovács Z.), Barabás Zs., Tar P. (Tekker Z.), Burkus R., Baracskai D., Herold Sz., Makkos T., Száraz J. (Polczer M.) Edző: Gyurmánczi Attila.
Fertőszentmiklós: Kovács Zs. – Horváth A. (Bella L.), Steiner P., Németh A., Horváth I., Farkas K. (Németh F.), Kalmár Gy., Mentes G., Ősze I., Ábrahám Gy., Horváth I T. (Varga P.). Edző: Horváth György.
Gsz.: Kalcsó G. (3), Bősze L., ill. Horváth I.
Remek időben, kitűnő pályán, jó iramú mérkőzésen nyert a Győrszemere. Jobb helyzetkihasználással a nagyobb különbségű győzelem is reális lett volna.
Jók: Burkus R., Kalcsó G., Herold Sz., ill. Steiner P., Horváth I., Németh A.
Gyurmánczi Attila: – Első félidei gyengébb játékunk után a második játékrészben sikerült bedarálnunk masszív ellenfelünket.
Horváth György: – Ebben a mérkőzésben az én felelősségem is benne van. A szünetben a tizenkilencre is lapot húztam, mint az eredmény mutatja, nem jött be.

Kapuvár–Intertek Ablak Bajcs SE 0–3 (0–1)
Kapuvár, 250 néző. V.: Szabó.
Kapuvár: Horváth P. – Áder I., Dominek, Szücs, Nyerges, Áder J., Kleizer (Horváth A.), Markó, Végh, Kránicz (Axnix), Licskai (Molnár). Edző: Szeg Kálmán.
Bajcs: Pécsvárady – Kokas, Teidl, Nagy, Bíró, Pádár, Vadász, Kovács, Ladiszlaidesz (Horváth A.), Wágenhoffer (Németh P.), Mikli (Kovacsics). Edző: Józsa Péter.
Gsz.: Horváth P. (öngól), Bíró, Kovács.
Érdekes góllal szerzett vezetést a vendégcsapat a 44. percben: Mikli középről, nagy erővel lőtt kapura, a labda a felső kapufáról a vetődő kapus hátára pattant, onnan pedig a gólvonal mögé.
A Bajcs megérdemelten győzött a fordulók óta enervált Kapuvár otthonában. Ha nem változik a hazaiak mentalitása, akkor lecsúszhatnak a kiesést jelentő helyek valamelyikére.
Jók: senki, ill. Pécsvárady, Teidl, Nagy T., Mikli.
Szeg Kálmán: – Gratulálok a Bajcsnak ehhez a győzelemhez.
Józsa Péter: – Csendben örülünk a győzelemnek.

1 Ménfőcsanak 7 6 1 0 19 - 4 19
2 Lébény 7 6 0 1 20 - 8 18
3 Petőháza 7 6 0 1 11 - 4 18
4 Öttevény 7 5 1 1 19 - 7 16
5 Bajcs 7 5 0 2 21 - 9 15
6 Abda 7 4 1 2 13 - 6 13
7 Győrszemere 7 3 1 3 21 - 14 10
8 Fertőszentmiklós 7 3 1 3 8 - 9 10
9 Jánossomorja 7 2 3 2 7 - 7 9
10 Koroncó 7 2 2 3 12 - 15 8
11 Pannonhalma 7 2 1 4 8 - 21 7
12 Nyúl 7 2 0 5 10 - 17 6
13 Nagyszentjános 7 2 0 5 9 - 23 6
14 Kapuvár 7 1 1 5 11 - 18 4
15 Rajka 7 1 0 6 4 - 18 3
16 Hegyeshalom 7 0 0 7 3 - 16 0

Olvasóink írták

 • 7. VICC! 2008. szeptember 30. 14:20
  „Miért öngól a kapusról bepattanó labda?KAPUS KAPUFÁRA ÜTI A LABDÁT ONNAN BEPATTAN AZIS ÖNGÓL?”
 • 6. zanetti 2008. szeptember 29. 16:20
  „Szerintem az NB1-ben nincs olyan pontprémium,mint a hegyesi edzönek.22meccs:3gyözelem,2döntetlen,17(!)vereség február óta.mindenkitudja mennyit kap az edzö egy hónapra.egy kis számolgatás után kijön,hogy 8 hónap "munka" után az edzö több ,mint 70000 forintot kap pontonként!!de ő jól csinálja,ennyi pénzt sehol nem kapna semmiért4
  Erre adja a Falu a pénzt?mert abban biztos vagyok,hogy nem az elnök fizet az edzönek!
  És tényleg NAGYON NAGY A BAJ...”
 • 5. JOKER 2008. szeptember 29. 16:04
  „Én Hegyeshalom ifiben játszok illetve jelenleg nemnagyon mert semmi értelme dilletáns vezetőség van ahogy azt leirták már nevetséges ami itt folyik... hogy miért indultunk megye1ben? vezetőség elintézte... mivel Kapuvár visszalépett így a tavaszi "jó"szereplés miatt egy hellyel hátrébb kerültünk és igy kiestünk megye1ből de mélyen (nem) tisztelt elnökúr elintáézte a megye1et mondván hogy ha mi nem indulhatunk mlszig viszi azt az ügyet hogy miyeln jogon szerepelhetnek megye1ben oylan csapatok akik nem vettek részt utánpótlás tornákon korosztályos csapatokkal... aztán végülis elintézték a megye1et... tavasszal az volt az edző baja hogy nem voltak partnerek az akkori játékosok szerinte..most az abaja hogy túl fiatal acsapat..
  Legelső edzésen mikor ifi-nagy csapat még együtt edzett mert ifinek nem volt edzője látható volt hogy nagyonnagyon kevés ez a cspat a megye1hez.. én akkor azt modntam kiesünk jelenleg 7vereség 7 meccs után eddig jó vagyok..
  Ifiről anniyt átlag 5ember van edzésen abból 3kapus...egyiknek elege lett és csak serdülőben fog védeni még 2évet mert védhet Én és másik kapus társam is azon gondolkodunk hogy abbahagyjuk..ha néha 8an vagyunk akkor is ugyanaz az edzés mint 5emberrel félóra futás és utánna csnájunk amit akarunk..ez a hozzállása az edzpnek és egyesek tökmidn1jáérnak-e edzésre vagy nem azok ugyis kezdenek..szóvla összegezve NAGYON NAGY A BAJ...”
 • 4. RM30 2008. szeptember 29. 12:42
  „Kíváncsi lennék, hogy a Hegyeshalom miért a megyei I.-ben indult? Milyen célok voltak kitűzve a szezon előtt? Itt az eredménye...?!”
 • 3. Labda 2008. szeptember 29. 12:24
  „HEGYESHALOM=DILETTÁNS VEZETÉS,PÉNZÉHES EDZŐ,TEHETETLEN JÁTÉKOSOK”
 • 2. bond, james bond 2008. szeptember 29. 08:19
  „hegyeshalom a 007-es csapat....”
 • 1. hajragyor 2008. szeptember 28. 20:46
  „Két kiváló csapat lépett pályára ma Ménfőcsanakon. Az ott történtek - a játévezetők miatt - méltatlanok voltak a Duna Takarék Megyei I. osztály rangadójához, remélem a játékvezetésért felelős személyek levonják a megfelelő konzekvenciákat. :S
  Bár kétségem nincs a kiállított játékosokat természetesen eltiltják, míg a játékvezetők, mintha mi sem történt volna a következő hétvégén másik két csapat munkáját tehetik tönkre.
  Remélem Fölényes te is ott voltál a mérkőzésen, vagy ha nem akkor tájékozódj, de hozzászólásaid alapján csak a játékosok és egyesületi vezetők hibásak mindenért.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Audi ETO KC-FTC 45-37

Kézilabda - Az Audi-ETO hozta a papírformát, és hazai pályán legyőzte a Ferencvárost. A játék nem a… Tovább olvasom