Kisalföld logö

2019. 04. 19. péntek - Emma Még több cikk.

Megyei foci: Mosonszentmiklóson 20-0-nál lefújták a meccset

Hatvan perc alatt rámolt be húsz gólt a hazai csapat. Eredmények, nyilatkozatok a megyei focibajnokságból.
Húsz találat egy óra alatt

Folytatódik a megyei II. osztályban szereplő győrladaméri futballcsapat vesszőfutása. Nemrég írtunk arról, hogy az új edző miatt „sztrájkoló" régebbi és a mostani játékosok összeverekedtek az egyik súlyos vereséget követően.

A győrladaméri csapat az ötödik fordulóban már ifjúsági labdarúgókkal állt ki. Dunaszegen 11–0-ra, ezután hazai pályán a Máriakálnoktól 7–0-ra, Halásziban 4–0-ra, s az ominózus találkozón 10–0-ra kapott ki.

Most hétvégén ismét sok gólt kapott a fiatal együttes, s gyaníthatóan sokkal többet is lőtt volna a Mosonszentmiklós, ha nem szakad félbe a mérkőzés. A 60. percben ugyanis 0–20-as(!) állásnál a megengedett hét alá csökkent a hazai együttes létszáma, így a játékvezető kénytelen volt lefújni a találkozót.

További érdekesség, hogy az amúgy 13–1-re vereséget szenvedő ifjúsági és a 16–17 éves játékosokkal szereplő felnőttcsapat kapujában is a már említett új edző, Szabó Tibor állt.

A félbeszakadt találkozó pályán kialakult eredményét a versenybizottság jóváhagyta.

Megyei I. osztály 9. forduló
Kapuvár-Beled 1-0
Gyirmót II-Jánossomorja 2-1
Lipót-Gönyű 3-0
Bácsa-Rajka 0-0
Fertőszentmiklós-Öttevény 1-4
Ménfőcsanak-Győrszentiván 2-1
Nyúl-Lébény 3-1

Gyirmót FC Győr II-Jánossomorja 2-1 (0-0)
Győr-Gyirmót, 300 néző. V.: Bálintfi.

Gyirmót: Rusák - Hajba, Lengyel D., Szigeti, Szücs G., Balogh L. (Pintér), Tóth L. Gyurján (Kovács Zs.), Füleki, Irmes (Molnár G.), Farkas Z. Edző: Nagy Attila.

Jánossomorja: Tüske - Szalai Zs., Szabados, Szalka (Varga M.), Tóth N., Tóth K., Maidics, Darázs (Horváth R.), Gaál, Cseri, Fuhrmann. Edző: ifj. Drobnitsch Tamás.

Gsz.: Farkas Z., Hajba, ill. Maidics.

60. p: Irmes bal oldali szögletét Farkas Z. 4 m-ről a kapu bal oldalába fejelte. 1-0. 70. p: A kapura törő Baloghot Darázs buktatta a büntetőterületen belül. A megítélt 11-est Hajba a kapu jobb oldalába lőtte. 2-0. 77. p: Tóth K. játszott pontosan a középen érkező Maidics elé, aki az átvételt követően fordulásból a bal alsó sarokba lőtt. 2-1.
Az előzetes várakozásoknak megfelelően a hazai csapat nagy nyomást gyakorolt az ellenfélre, de a Gyirmót fölénye meddőnek bizonyult. A kevés elképzeléssel és sok hibával tarkított első játékrész után továbbra is a kék-sárgák domináltak, de az eső áztatta csúszós talajon rendre hiba csúszott a támadásaikba. Egyórányi játékot követően érett góllá a Gyirmót fölénye, tíz percen belül két gólt is lőtt a hazai csapat. Egy kitűnő egyéni alakítás után szépíteni tudott a vendéggárda, de az egyenlítésre már nem futotta az erejükből.

Jók: Rusák, Lengyel D., Szücs G., Farkas Z., ill. Tüske, Szalai Zs., Gaál, Maidics.

Nagy Attila: - Úgy érzem, a szünet után nyújtott játékunk alapján megérdemeltük a győzelmet.

Ifj. Drobnitsch Tamás: - Nehéz sorozaton vagyunk túl. Sehol nem vallottunk szégyent, így Gyirmóton sem. Mindezek ismeretében bizakodóan várhatjuk a következő mérkőzéseket.
Lapincs Attila

Kapuvár-Beled 1-0 (1-0)
Kapuvár, 350 néző. V.: Tolnay A.
Kapuvár: Kolozsvári - Papp T., Müller, Horváth P., Papp R., Menyhárt, Pethő B. (Bedő P.), Horváth R., Böcskör Zs. (Péter D.), Varga T. (Böcskör Gy.), Molnár G. Edző: Mayer János.

Beled: Hegyi - Abdai, Gábor Sz., Németh R., Torma, Molnár Z., Németh P., Varga T. (Varga D.), Nagy D., Dobos, Kiss D. (Vass B.). Edző: Pungor István.

Gsz.: Pethő B. Kiállítva: Papp T., Böcskör Gy.

A találkozó előtt adták át a szurkolók kezdeményezésével és támogatásával elkészült eredményjelző táblát. Az első félidőben a házigazdák a gyors vezető góljukat követően eldönthették volna a három pont sorsát. A második játékrészben is a küzdelem dominált, ekkor is több helyzetet alakított ki a Kapuvár, ám a góllövés nem sikerült. A két hazai kiállítást követően paprikás hangulatban ért véget a találkozó.

Jók: mindenki, ill. Gábor Sz., Németh P., Torma, Hegyi.

Varga József technikai vezető: - A nagyon könnyű mérkőzést magunknak tettük nehézzé. A játékvezető ténykedése erősen kifogásolható volt.

Kovács Béla szakosztályvezető: - Igazi szomszédvári rangadót játszottunk. A bajnokaspiráns otthonában rászolgáltunk volna a döntetlenre.

Fertőszentmiklós-Öttevény 1-4 (0-2)
Fertőszentmiklós, 100 néző. V.: Takács Á.

Fertőszentmiklós: Tóth O. (Kovacsics) - Fábián, Keresztes, Horváth Balázs, Orbán, Gondi (Tóth Gy.), Soós, Ratatics (Magyar), Kungl, Kalmár, Árki. Edző: Katona Sándor.

Öttevény: Molnár M. - Keszthelyi (Fenesi), Végh, Nagy G., Wágenhoffer, Kovács S., Nagy L., Hegedüs, Molnár B. (Holczer), Nagy R. (Germán), Horváth Barnabás. Edző: Germán Ferenc.

Gsz.: Árki, ill. Wágenhoffer, Horváth Barnabás, Végh, Nagy G. Kiállítva: Horváth Balázs, ill. Végh.
A hazaiak a nagyobbnál nagyobb helyzeteket is kihagyták, míg a vendégek négy valamirevaló támadásukból négy gólt szereztek.

Jók: Árki, ill. Molnár B., Wágenhoffer, Hegedüs, Nagy R.

Katona Sándor: - Ez után a meccs után bármit mondanék, csak magyarázkodás lenne. Egy nálunk jobb csapat sem biztos, hogy fel tud állni két ilyen potyagól után.

Germán Ferenc: - Megérdemelt győzelmet arattunk. Úgy érzem, hogy a játék minden elemében az ellenfelünk fölé tudtunk nőni.

Lipót-Pékség-Gönyű 3-0 (0-0)
Lipót, 150 néző. V.: Armstrong.

Lipót: Takács N. - Virág, Litresics, Varga B., Vojnisek, Csete, Angyal (Endrődy I.), Ásványi, Bartal (Bartek), Varga T. (Hajós), Zimonyi. Edző: Horváth Dénes.

Gönyű: Vörös - Böcz B., Máté, Kovács M., Bognár, Kiss Z., Póczik, Mikli (Mihnyóczki), Kokas, Böcz A., Zvezdovics (Olaj). Edző: Kertész Balázs.

Gsz.: Zimonyi (3).

A második félidőben sziporkázó játékot nyújtó lipóti csapat megérdemelten nyert a helyenként jól játszó Gönyű ellen.

Jók: Zimonyi, Takács N., Csete, Virág, Litresics, ill. Vörös, Kiss Z., Máté, Kovács M.

Horváth Dénes: - Józsa Peti barátom lemondása után csak egy feladatunk maradt: megtörni a Gönyű öt hónapja tartó veretlenségét. Jó csapatmunkával és egy Zimonyival meg is valósítottuk.

Kertész Balázs: - A gólhelyzeteinkre gólokkal válaszolt a hazai csapat. Jó mérkőzésen maradtunk alul.

Bácsa-I. G. Gasket-Rajka 0-0
Győr, 100 néző. V.: Nyerges.

Bácsa: Katona T. - Katona M., Hegyi, Kun, Dombi (Dániel), Bokor, Török, Dömötör (Guttyán), Németh L. (Pintér), Katona V., Bögöly. Edző: Rozmán László.

Rajka: Rohwild - Gálik, Takács R. (Batyanek), Diviak, Willmann, Sedivy, Baják, Banyár, Hirtl, Zubán, Csontos (Varga B.). Edző: Cerovsky Péter.

Nehéz talajú pályán a hazaiak játszottak fölényben és bár közelebb is álltak a győzelemhez, a szervezetten futballozó vendégek megakadályozták ezt.

Jók: Bögöly, Bokor, Kun, Katona M., ill. Willmann, Baják, Rohwild.

Rozmán László: - Nagyon sokat tettünk a győzelemért. A helyzeteink is megvoltak, mégsem sikerült három pontot szereznünk.

Cerovsky Péter: - Igazi rangadó volt. Mindkét csapat győzni akart, de egyiknek sem sikerült gólt szereznie.

WHB-Ménfőcsanak-Győrszentiván 2-1 (1-1)
Győr-Ménfőcsanak, 100 néző. V.: Derdák.

Ménfőcsanak: Végh - Szabó P., Zách (Buza), Mondovics, Fajkusz, Visy, Orbán (Németh B.), Schillinger, Czégány (Szenftner), Nagy Sz., Papp R. Edző: Lenzsér Zsolt.

Győrszentiván: Ficsór - Orbán A., Czetti (Halász), Bieder, Nagy K., Goll (Szalai), Kapuváry (Kiss A.), Hanicz, Takács P., Kovács L., Sütöri. Edző: Zsédely Attila.

Gsz.: Czégány, Németh B., ill. Nagy K. Kiállítva: Sütöri, Orbán A.

A mérkőzés színvonalát alapvetően befolyásolta az esős időjárás és a csúszós talaj. A játék képe alapján a szerencsésebb csapat győzött. A hazaiak csak a három pontnak örülhettek.

Jók: Fajkusz, Németh B., Mondovics, ill. Czetti, Kovács L., Nagy K.

Lenzsér Zsolt: - Gyengén játszottunk. Nagyon rossz döntéseket hoztunk a pálya közepén és az ellenfél kapujánál is. Ilyen a foci, ezért is három pont jár.

Zsédely Attila: - Nagyot küzdöttünk. Ennyi vereség után nem illik ilyenre hivatkozni, de a játékvezetők ténykedése nagyon befolyásolta a meccs végeredményét.

Loland-Nyúl-Lébény 3-1 (0-1)
Nyúl, 150 néző. V.: Czinder I.

Nyúl: Varga I P. - Maracskó, Töltősi, Gayer (Kállai), Kapa Martin, Kapa Márkó, Varga II P., Varga Zs., Weiszdorn (Csuti), Rigó (Szilasi), Vörös Torma. Edző: Varga Péter.

Lébény: Tóth M. - Sallai, Kopf, Frank (Bencze), Czeitler, Németh D., Sárközi, Lanzendorfen, Varga Z., Hujber (Élő), Kálmán. Edző: Horváth Tamás.

Gsz.: Vörös Torma, Csuti, Kállai ill. Czeitler.

Mély, sáros talajon a védekezésre berendezkedő vendégek szerezték meg a vezetést. A második félidőben nagyobb sebességre kapcsolt a hazai csapat és szédületes hajrát produkálva erőben és gólokban is az ellenfél fölé nőtt, így magabiztosan nyert.

Jók: Vörös Torma, Varga Zs., Töltősi, Varga I P., ill. Sallai, Varga Z., Lanzendorfen.

Varga Péter: - Sokáig nem találtuk az ellenfél játékának az ellenszerét. Amit a hajrában tettek a fiúk, azt nagy élmény volt átélni.

Horváth Tamás: - Nyolcvanöt percig az történt a pályán, amit akartunk. Ezt a mérkőzést a helyzetek alapján gólokkal kellett volna megnyernünk.

Szabadnapos: DAC Foci24.com.

Megyei II. o. Győri csoport 9. forduló. 
2015. 10. 11., vasárnap
Koroncó-Győrújbarát 0-2
Bőny-Győrasszonyfa-Tarjánpuszta 1-4
Nagyszentjános-Pér 3-2
Abda-Tét 7-2
Kajárpéc-Enese 1-2
Börcs-Kunsziget 4-2
Kóny-Győrújfalu 2-3
A Táp visszalépett a bajnokságtól, szabadnapos a Pannonhalma.

Megyei II. o. Mosonmagyaróvári csoport 9. forduló.
2015. 10. 10., szombat:
Dunaszeg-Hegyeshalom 2-4
Püski-Károlyháza 4-0
2015. 10. 11., vasárnap
Halászi-Hédervár 2-4
Máriakálnok-Ásványráró 2-1
Bezenye-Győrzámoly 2-3
Mosonszentmiklós-Győrladamér 20-0-ás állásnál a 60. perc után félbeszakadt.
Győrsövényház-Mosonszolnok 3-2
Darnózseli-Dunakiliti 2-1

Megyei II. o. Soproni csoport 9. forduló. 
2015. 10. 10., szombat
Répcementi-Vitnyéd 2-1
2015. 10. 11., vasárnap
Bősárkány-Rábapordány 7-1
Babót-Rábaszentandrás 1-5
Lövő-Petőháza később rendezik,
Újkér-Veszkény 0-0
Szany-Hegykő 5-2
Nagycenk-Fertőendréd 4-3
Egyházasfalu-Iván 1-2

Megyei III. o. Győr Kelet 9. forduló. 
2015. 10. 10., szombat
Győrszentiván II-Écs 0-9
Bajcs-Ikrény 0-1
2015. 10. 11., vasárnap
Veszprémvarsány-Töltéstava 5-2
Vámosszabadi-Bácsa II 1-2
Mezőörs-Győrság 0-1
Nyalka-Bakonyszentlászló elmaradt.
Gyárvárosi Cápák-Bakonyszentkirály 2-3
Mindszentpuszta-Pázmándfalu 4-6

Megyei III. o. Győr Nyugat 9. forduló. 
2015. 10. 10., szombat
Bágyogszovát-Barbacs 2-0
2015. 10. 11., vasárnap
Markotabödöge-Rábaszentmihály 9-1
Egyed-Gyömöre 1-3
Gyarmat-Felpéc 1-3
Sokorópátka-Csikvánd 2-3
Szerecseny-Tényő 4-4
Bodonhely-Bezi 2-0
Rábacsécsény-Rábapatona 0-1

Megyei III. o. Mosonmagyaróvári "A" csoport 9. forduló. 
2015. 10. 10., szombat
MITE-Levél 1-2
2015. 10. 11., vasárnap
Mecsér-Újrónafő 6-4
Kimle-Dunaszentpál 3-0

Megyei III. o. Mosonmagyaróvári "B" csoport 9. forduló. 
2015. 10. 10., szombat
Darnózseli II-Sport 36 0-1
Hédervár II-Hotel Lajta Park 0-2
2015. 10. 11., vasárnap
Mosonudvar-Dunasziget 1-0

Megyei III. o. Csornai csoport 9. forduló.
2015. 10. 10., szombat
Magyarkeresztúr-Szilsárkány-Pásztori 5-2.
2015. 10. 11., vasárnap
Vág-Szárföld 3-1
Kisfalud-Himod 0-6
Rábacsanak-Jobaháza 2-9
Agyagosszergény-Szil 1-2
Bogyoszló-Mihályi 1-5
Osli-Rábakecöl 7-1
Farád-Rábatamási 3-2

Megyei III. o. Soproni csoport 9. forduló. 
2015. 10. 11., vasárnap
SFAC-Pereszteg 2-0
Répcevis-Fertőd 0-6
Sopronhorpács-Zsira elmaradt.
Harka-Kópháza 1-11
Csapod-Ágfalva 0-4
Sopronkövesd-Und 9-2
Nagylózs-Balf 4-1
Sarród-Fertőrákos 3-3

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Edzőváltás Mosonmagyaróváron

Vágó Attila távozik az NB III Nyugati csoportban szereplő Futura Mosonmagyaróvár kispadjáról. Tovább olvasom