Kisalföld logö

2019. 04. 20. szombat - Tivadar Még több cikk.

Megyei foci - Gazdagodik az SC Sopron

Tovább szépül az SC Sopron utánpótlás-nevelő egyesület létesítménye. Jövőre vehetik birtokba a 251 millió forintból épülő öltözőépületet, lelátót és az autóparkolót.
Sopron fiatal labdarúgóinak régi nagy álma válhat valóra az Ágfalvi úti utánpótlásbázison az új öltözőépület és egy korszerű lelátó megépülésével.

Az építkezés költségére a kormány 251 millió forintos vissza nem térítendő támogatást nyújt az SC Sopron utánpótlás-nevelő egyesületnek.

A fejlesztési projekt sikere nagymértékben köszönhető Sopron országgyűlési képviselőinek, dr. Molnár Ágnesnek és Firtl Mátyásnak. Támogatásukkal egy XXI. századi színvonalas utánpótlás-nevelő központ jöhet létre.
Csiszár Ákos, az SC Sopron elnöke egyik legnagyobb kihívásának érzi a projekt sikerre vezetését, hogy minél előbb használatba vehessék a fiatalok a sportközpontot.
Ilyen lesz majd a mintegy hatszáz négyzetméteres öltözőépület.Az öltözőépületet kétszintesre tervezték, a földszint 288, az emelet 291 négyzetméteres. Az épületkomplexum mellé egy 50 férőhelyes autóparkolót építenek, valamint egy korszerű lelátó kialakítását tervezik, hogy elsősorban a szülők méltó körülmények között szurkolhassanak a gyermekeiknek.

Az önkormányzat februári közgyűlésének pozitív döntése után szerződéskötés következhet az MLSZ-szel és a BMSK Zrt.-vel, majd a kivitelezési tervek elkészültével és az engedélyezések után kezdődhet az impozáns utánpótlásközpont építkezése. Várhatóan a kivitelezési munkák a nyáron elkezdődhetnek és előreláthatólag 2018 nyarán már birtokba vehetik a létesítményt az SC Sopronban sportoló fiatalok.
 

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szétesett a nyújtó, arcát törte a győri tornász

Ijesztő sérülést szenvedett Szabó Nándor, a GYAC tornásza. Tovább olvasom