Kisalföld logö

2019. 05. 27. hétfő - Hella Még több cikk.

Megyei foci - Ezüstjubileum Petőházán

A Petőházi SE megtartotta a 25 évvel ezelőtt az 1992/93-ban a megyei I. osztályban bajnoki címet szerzett csapata jubileumi ünnepségét.
Az együttes tagjai – Bencze Alajos edzővel az élen – szinte hiánytalanul megjelentek az eseményen és örömmel elevenítették fel az egykori történéseket.

Az aranyérem sorsa negyedszázaddal ezelőtt végig izgalmas csatában dőlt el. A 27. fordulóban még a Győr-Ménfőcsanak állt az élen, egy ponttal megelőzve a Petőházi Cukorgyári SE-t. A kiválóan hajrázó Petőháza végül nyolcvanszázalékos teljesítménnyel szerezte meg az aranyérmet. A klub korábbi játékosa, Bencze Alajos akkor második éve irányította a szakmai munkát és ezen idő alatt egy egységes, fiatal csapatot alakított ki, amely az aranyért tartó versenyfutásban két ponttal előzte meg a Győr- Ménfőcsanak együttesét. Dön- tőnek bizonyult, hogy a cukorgyáriak ősszel és tavasszal is legyőzték az ezüstérmest. Öt futballista mind a 30 mérkőzésen pályára lépett! Horváth Tibor petőházi rekordot állított fel a maga 25 góljával. Érdekesség, hogy az edző apa és fia együtt ünnepelhette a bajnoki címet, amelyben Bencze Zsolt is aktív szerepet vállalt.
 A 25 éves ünnepségen részt vett petőházi csapat.
A Petőháza bajnokcsapatának tagjai: Árki Zoltán, Bella Tamás, Bencze Zsolt, Csonka László, Főző Péter, Gulyás László, Horváth Tibor, Kámán László, Mészáros Péter, Németh János, Németh Tamás, Práznek Zsolt, Preiner Zoltán, Szabó András, Szabó Tibor, Varga Szabolcs, Zsirai Alajos. Edző: Bencze Alajos.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megyei foci - A Csikvánd-Dunaszentpál meccs bokasérülés miatt szakadt félbe

labdarúgás. Félbeszakadt az elmúlt hétvégén a Csikvánd-Dunaszentpál mérkőzés a Győr-Moson-Sopron… Tovább olvasom