Kisalföld logö

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -6°C | 2°C Még több cikk.

Matáv FC Sopron - Pécsi MFC 3-2

Az első félidőben szerzett két góljával Bárányos Zsolt főszerepet vállalt a soproni együttes sikeréből.
7. p: Sztipánovics ugratta ki Horváth Gyulát, aki 9 méterről lőtt, a labda Balogh J. hasa alatt a gólvonal felé vánszorgott, de a soproni védők az utolsó pillanatban felszabadítottak.

9. p: Bárányos egy csellel tisztára játszotta magát, és 8 méterről higgadtan helyezett a kapu bal oldalába. 0–1.

42. p: Bárányos balról, az oldalvonal közeléből, 28 méterről végzett el egy szabadrúgást, a labda a dermedt Németh mellett a kapu bal oldalában landolt. 0–2.

53. p: Debnar középről, 29 méterről szabadrúgásból laposan a jobb alsó sarokba bombázott. 0–3.

71. p:
Kordé lőtt 15 méterről, a laposan kapura surranó labdát ismét a gólvonalról vágták ki a soproniak.

87. p: Kóczián 24 méterről, szabadrúgásból a jobb felső sarokba csavart. 1–3.

92. p:
Pest 8 méterről lőtt, a labda a jobb kapufáról vágódott a hálóba. 2–3. 

Ellenpontok: sira istván gólöröme, németh gábor bánata.
A Matáv nyáron igazolt, korábbi háromszoros válogatott labdarúgója ezzel a duplával már öt találatot jegyez ebben az évadban: „Rossz talajon úgy gondolom, nagyon jó és élvezetes mérkőzést játszottunk a pécsiekkel. Korántsem volt olyan sima ez a meccs, mint ahogy abból esetleg gondolni lehetne, hogy három perccel a befejezés előtt még három-nullra vezettünk.

A pécsiek előtt is adódott több lehetőség, Balogh Jani védett szépen néhányszor, egyszer Szekeres Tomi, egyszer pedig Horváth Andris mentett szinte a gólvonalról. Döntő volt, hogy sikerült berúgni az első helyzetünket. Utána megnyugodott a társaság, jöttek az újabb gólok. Három-nullig fegyelmezetten és szervezetten futballoztunk, azt követően pedig már éreztük, hogy meglesz a meccs."

Saját találatairól a következőket mondta a Megyeri út után ezúttal Pécsett is duplázó futballista: „Az első gól előtt nagyon jó labdát kaptam balról, laposan Szabó Ottótól, és szerencsére az igen rossz talajon sikerült úgy átvennem, hogy azzal elvittem a védő mellett. Ezután arra figyeltem, hogy a kifutó kapussal szemben megnyerjem a párharcot, szerencsére sikerült.

A második gól bizonyos mértékig egy begyakorolt figura eredménye volt. Úgy íveltem, csavartam a labdát, hogy az érkezőknek esetleg jó legyen fejelésre. Mindenképpen úgy kellett ellőnöm a labdát, hogy az – ha nem ér bele senki – kapura menjen. Most ez következett be, de mindegy, hogy ki szerzi a gólt, a fő, hogy nyerjünk."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Női kapus véd az osztrák jégkorong bajnokságban

Női jégkorongkapus véd majd az osztrák harmadosztályú bajnokságban. Tovább olvasom