Kisalföld logö

2019. 02. 18. hétfő - Bernadett -2°C | 10°C Még több cikk.

Masszőr lett az átlövő

Polgár László, az ETO egykori válogatott kézilabdázója az NB II újoncánál, a győri Integrál-DAC labda rúgócsapatánál dolgozik masszőrként. A korábbi társakkal a mai napig tartja a kapcsolatot.
 „Kajla" sikerekben gazdag pá lyafutása hat éve, 1998-ban ért vé get. Nehezen találta a helyét a civil életben, két évig egy saját vállalko zást üzemeltetett, de belekóstolt az edzősködésbe is, igaz, csak három hónap erejéig. A kézilabdában el töltött húsz év azonban nem múlt el nyomtalanul, ezért úgy döntött, hogy mindenképpen a sport mellett marad. Beiratkozott egy masszőriskolába, ahol tavaly vizsgázott le, sikerrel.

„Bár nemrég jöttem a csapathoz, úgy érzem, a játékosok elfogadtak és ez nagyon fontos számomra. Véleményem szerint bizalmi állás a masszőré, hiszen a futballisták bátran fordulhatnak hozzá a problémáikkal. A gyúró sokat tud segíteni a csapatnak, a cél az, hogy a sportolók megfelelő állapotba kerüljenek. Úgy gondolom, hogy itt a DACnál egy fiatal, küzdeni akaró társaság jött össze és minden adva van egy jó eredmény eléréséhez. Ehhez szeretnék én is a munkámmal hozzájárulni" – fogalmazott az egykori kiváló átlövő.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Változások a Forma-1 világában

Az elmúlt években az élcsapatoknál nem történt nagy változtatás a pilótákat illetően, ám a 2005-ös… Tovább olvasom