Kisalföld logö

2019. 07. 20. szombat - Illés 18°C | 31°C Még több cikk.

Magyarország - Szlovákia 0-1

A győri Vincze Ottó a válogatott csapatkapitányaként a mezőny egyik legjobbja volt.

34. p: Vincze nagyszerű passza után Vadócztól még elpattant a labda, amely Simek elé került, de az újpesti középpályás nagy hely zetben 13 méterről mellélőtt. 42. p: Barcik jobb oldali be adása után Sesták talppal meg előzte Juhászt, de a lövést Vlaszák óriási bravúrral védte.

47. p: Borbély nagyszerű labdája után a szünetben csere ként beállt Porázik hét méter ről Vlaszák fölött a hálóba emelt. 0–1.

50. p: Kovács P. került a ka pussal szembe, de a magyar tá madó lövésébe egy védő az utol só pillanatban belelépett.

73. p: Simek gyönyörűen ug ratta ki a csereként beállt Kere kest, aki mellel átvette a labdát, de a kapujából kiinduló Trabalik felett néhány centivel a keresztléc fölé emelt.

Gyenge iramban kezdődött a találkozó, ezért az első fél óra gya korlatilag eseménytelenül telt el. A félidő hajrájában aztán a győri Vincze Ottó vezetésével megélén kült a magyarok játéka.

A válogatott csapatkapitánya több remek átadással hozta helyzetbe társait, de a vezetést nem sikerült megszerezni. A szlovákok szinte teljesen feladták a támadás lehetőségét, így a harmadik válogatottságát ün neplő Vlaszáknak csak egyetlen- egyszer kellett komolyabb bravúrt bemutatnia.

A második játékrész magyar szempontból valóságos hideg zuhannyal kezdődött, hiszen egy tet
szetős támadás végén a szlovákok megszerezték a vezetést. Kovács Pé ter révén ugyan pillanatok múlva egyenlíthetett volna Matthäus csapata, de a Norvégiában légióskodó támadó ezen a délutánon nem ta lálta góllövő cipőjét.

A német szakvezető Koplárovics, Rajczi, Kerekes és Nikolov beállításával újabb újoncokat avatott, de a friss embe rek sem adtak kellő lendületet az együttesnek. Negyedórával a vége előtt amolyan minden mindegy alapon kezdtek támadni a magya rok, de a kulcsfontosságú szituáci ókban rendre rossz megoldást vá lasztottak.

A Király-kupa első elődöntőj ben Thaiföld gól nélküli döntetlent követően büntetőpárbajban múlta felül 4–3-ra Észtországot. Mindez azt jelenti, hogy csütörtökön magyar idő szerint 11 óra kor a magyarok az észtekkel játsza nak a 3. helyért, míg a 35. Ki rály-kupa döntőjében a házigazda thaiföldiek a szlovákokkal mérkőz nek. A győri Vincze Ottó a válogatott csapatkapitányaként a mezőny egyik legjobbja volt.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Doppingvita az Európai Parlamentben

Évente több millió amatőr vagy csak kedvtelésből sportoló fiatalember használ ajzószereket, és ennek… Tovább olvasom