Kisalföld logö

2019. 05. 23. csütörtök - Dezső Még több cikk.

Lipót: Nekik nyolc

Labdarúgás - A Lipót 8-0-ra legyőzte az Ajka együttesét az NBIII Bakony-csoportjának 24. fordulójában.
Csorna - MTE 1904 2-1 (2-1)
Csorna, 200 néző. V.: Schnelbach.

Gsz.: Tóth Z., Nagy Sz., ill. Szabó M.
Kiállítva: Szabó M. (74.)

Csorna: Lőre – Nagy Sz., Jakab Á., Fenyő (Buti), Tóth D., Molnár G., Horváth A., Kiss (Baán), Véghelyi (Jakab G.), Nyerges, Tóth Z.
Edző: Varga Péter.

MTE 1904: Antal – Winter, Gardó, Tóth G., Makk (Balás), Schmatovich, Régi, Kertész, Szabados G., Szabó M., Kohajda (Szabados M.).
Edző: Hannich Péter.

A 26. percben Szabó kényszerítőzött Kohajdával a csornai 16-oson belül, a visszakapott labdát Szabó éles szögből átpörgette a kimozduló Lőre felett, ami a kapu jobb sarkába hullott. 0–1. A 29. percben Molnár passzolt Kisshez, ő eltolta a labdát Szabados G. mellett, aki a 16-oson belül felvágta. 11-es! Tóth Z. állt a labda mögé és biztosan helyezett a kapu bal oldalába. 1–1. A 37. percben nagyszerű csornai kontratámadás végén Véghelyi ugratta ki Nyergest, akinek lövését Antal bravúrral védte. A szögletet követően a vendégvédők kifejelték a labdát, amit Véghelyi visszaemelt a 16-oson belülre, ahol Nyerges levette, majd középre gurított, ahol a teljesen üresen érkező Nagy a kapuba lőtt. 2–1. A 74. percben a játékvezető második sárga lapjával kiállította a mosonmagyaróvári Szabót. A 88. percben Molnár bedobása után Tóth Z. lefordult védőjéről, középre gurított labdájára Nyerges érkezett, de öt méterről a kapu mellé lőtt.

A két fiatal csapat mérkőzésén a hátrányból fordító Csorna megérdemelten tartotta otthon a három pontot.

Jók:
Jakab Á., Nagy, Kiss, ill. Szabó M..

Varga Péter:Szokásos mérkőzés, melyen az ellenfél helyzet nélkül szerzett gólt. Biztató, hogy ezt a találkozót megfordítottuk, és ha majd a gólhelyzeteket kihasználjuk, lesznek könnyebben megszerezhető három pontjaink is.

Hannich Péter: – Úgy látszik, megyénként változik, hogy miért adnak 11-est.

Lipót - Ajka-Padragkút 8-0 (2-0)
Lipót, 300 néző. V.: ifj. Pados.

Gsz.: Gollovitzer (2), Fajkusz, Kun, Burkus, Magyar, László, Krén.

Lipót: Nagy K. – Jablonkai, Török (Töltősi), Kun, Visy, Burkus, Lappints, Magyar, Gollovitzer (Ásványi), Fajkusz (László), Krén.
Edző: Gunyhó Ferenc.

Ajka: Marics G. – Lang, Hauzer T., Balázsi, Orbán, Polhammer, Csertán, Osváth, Marics M., Hauzer R., Szilágyi.
Edző: Dalnoki László.

A 10. percben egy szép lipóti támadás végén Gollovitzer kapott labdát, néhány lépést vezette, majd 18 méterről nagy gólt lőtt a bal alsó sarokba. 1–0. A 34. percben Burkus–Gollovitzer–Magyar összjáték után utóbbi beadását Fajkusz közelről a hálóba passzolta. 2–0. A második félidőt góllal kezdte a lipóti csapat, Magyar szögletrúgását Kun visszaadta Gollovitzernek, aki 16 méterről a hálóba lőtt. 3–0. Az 53. percben Krén beadását Fajkusz csúsztatta meg, az érkező Kun a jobb alsó sarokba fejelte a labdát. 4–0. A 66. percben Visy húzott el a jobb oldalon, beadását Gollovitzer Burkus elé passzolta, ő tíz méterről pedig a hálóba lőtte a labdát. 5–0. A 72. percben Krén nagyszerűen tálalt Magyar elé, aki nehéz szögből a hosszú sarokba bombázott. 6–0. A 79. percben Visy a jobb oldalról Krént indította, ő László elé adta a labdát, aki a hálóba lőtt. 7–0. A 85. percben Visy jobb oldali beadását Krén közelről a hálóba passzolta. 8–0.
Az örömfutballt játszó lipóti csapat ilyen különbséggel is megérdemelte a győzelmet.

Jók: mindenki, ill. senki.

Gunyhó Ferenc: – Kijött a lépés, és szép gólokat lőttünk.

Dalnoki László:Teljesen megérdemelt hazai siker a nagy technikai és erőnléti fölény miatt.


Veszprém - SVSE-GYSEV 6-1 (3-1)
Veszprém, 400 néző. V.: Tuczai.

Gsz.: Marosvölgyi (2), Geeb (öngól), Finta, Fehér, Czvetkó, ill. Böcskör Gy.

Veszprém: Varga – Grósz, Pálfi, Fehér, Bognár, Garai, Babos, Soós (Tóth), Tatai (Miskei), Marosvölgyi, Finta (Czvetkó).
Edző: Pető Tamás és Orbán Tamás.

SVSE: Kiss (Fentős) – Deák, Geeb, Varga D., Horváth, Böcskör Gy., Vörös, Németh, Párkányi (Gusztapik), Böcskör Zs., Varga Z. Edző: Végh Tibor.
A 4. percben Babos ugratta ki Marosvölgyit, aki értékesítette a ziccert. 1–0. Az 5. percben Tatai kiugratását Marosvölgyi eltolta a kimozduló kapus mellett és az üres kapuba passzolt. 2–0. A 33. percben Bognár jobb oldali beadását Geeb a saját kapujába passzolta. 3–0. A 45. percben a kapustól kipattanó labdára Böcskör Gy. érkezett és vágta a hálóba. 3–1. A 47. percben Finta szép cselsorozattal három védőt vert meg, és a kimozduló kapus mellett higgadtan a jobb alsóba passzolt. 4–1. A 86. percben jobb oldali sarokrúgásra Fehér érkezett. 5–1. A 89. percben az egyik védő rossz hazaadására Czvetkó csapott le és értékesítette. 6–1.

A Veszprém gyorsan eldöntötte a három pont sorsát, a két csapat között osztálykülönbség volt.

Jók: Grósz, Bognár, Garai, Marosvölgyi, ill. Kelemen, Párkányi, Böcskör Gy.

Végh Tibor: Hat perc alatt elveszítettük az esélyt egy tisztességes eredmény elérésére.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Magabiztos Dózsa-győzelem a győri rangadón

Röplabda - Az NBII-es bajnoki szezon befejeződött, a Gy. Dózsa a második, a Győri DRC a negyedik… Tovább olvasom