Kisalföld logö

2019. 04. 18. csütörtök - Andrea, Ilma Még több cikk.

Kupacsapat ellen játszik a Matáv

Az egyetlen állva maradt magyar kupacsapat, a DVSC látogat a hét végén Sopronba. Pintér Attila bízik az újabb győzelemben.

A soproni szakvezető véleménye szerint mai ellenfelüké az ország legjobb játékosállománya, ám Pintér Attila reméli, a szombaton 16 órakor kezdődő mérkőzés (v.: Kassai) után elmondhatja, hogy két héttel a bajnok után az UEFA-kupában még érdekelt Debrecent is legyőzte együttese.

A gól nélküli döntetlennel zárult debreceni mérkőzés után Szentes Lázár, a DVSC edzője tett megjegyzést a Matáv játékstílusára. Mennyiben foglalkoztatja ez önt és csapatát?
– Egyáltalán nem – mondta Pintér Attila. – Mi sosem az ellenfél játékában keressük a hibát, ha nem sikerül a várt eredményt elérnünk. Úgy gondolom, ezt tenni szegénységi bizonyítvány. Mi, ilyen esetekben sosem az ellenfél játékával, hanem a sajátunkkal foglalkozunk. Azért dolgozunk, ha nem sikerült eredményt elérnünk, annak okát megkeresve, kijavítsuk a hibákat saját játékunkban.

– Mi vezethet eredményre, sikerre a Loki ellen?
– A csapat ugyanúgy játssza majd a saját megszokott játékát, azt az odaadó, megalkuvást nem tűrő, tudatos futballját, amellyel az eddigi eredményeit, sikereit elérte. Megpróbáljuk akaratunkat a debreceniekre is rákényszeríteni.

– A két csapat játékosállományát összehasonlítva azért a Debrecen erősebbnek tűnik...
– Az egész NB I-ben a Debrecennek van a legerősebb kerete, de amint a tabella mutatja, nem mindig a legjobb játékosokból álló csapat a legjobb. Mi pedig senkinek a kedvéért nem fogunk felemelt kézzel a pályára lépni.
– Ebből akár egy jó mérkőzés is lehet.
– Nagyon remélem, hogy az lesz. Szeretném, ha erre a várhatóan igen izgalmas és élvezetes mérkőzésre szurkolóink közül minél többen kilátogatnának, és biztatnák a csapatot, segítenének az újabb győzelem kivívásában. Nélkülük szinte félemberek vagyunk, de segítségükkel bárkit – így a Debrecent is – le tudunk győzni.

A Matáv várható kezdőcsapata: Milinte – Grósz, Bagoly, Lambulic, Pető, Hanák – Lazic, Pintér, Balaskó – Sira, Tóth M.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kisbér nem adja Vargát

Imrő Dezső edző szerint a tanítványáról, a súlyemelő-világbajnokságra induló Varga Viktóriáról… Tovább olvasom