Kisalföld logö

2019. 05. 25. szombat - Orbán Még több cikk.

Közelebb kerülnének a szurkolókhoz

Ökölvívás - Szombaton 19 órától rendezik meg a győri Krúdy-iskola aulájában a BoxingOne elnevezésű nemzetközi csapatbajnoki liga első fordulóját. Az amatőrök után profitalálkozókat is láthat a közönség, köztük Kovács „Vipera" Attila visszatérését.
A Nyíregyházi Big-Boxing ellen kezdi meg szereplését a győri Gladiátor a BoxingOne csapatbajnokságban. Nagy Zoltán, a győriek vezetőedzője elmondta: nagy várakozással tekintenek a rendezvény elé, hiszen egy nagy űrt tölthet be a sportágban.

„Az elvitathatatlan, hogy az ökölvívás népszerű a szurkolók körében. Az viszont nagy gond, hogy rendszeres szereplés hiányában a sportág iránti lelkesedést nehéz hosszú távon fenntartani. Ezért is gondoltuk azt, hogy egy ilyen eseménysorozattal még közelebb tudjuk hozni a bokszot a szurkolókhoz" – kezdte Nagy Zoltán, aki a konkrét mérkőzéssel kapcsolatosan elmondta: bízik a jó szereplésben, bár vannak gondjaik.

Kovács Attila az elmúlt időszakban rengeteget edzett, szombaton egy felhozó mérkőzésen mérheti le felkészültségét.
Kovács Attila az elmúlt időszakban rengeteget edzett, szombaton egy felhozó mérkőzésen mérheti le felkészültségét.

„Sajnos Zámbó Dániel megsérült, az ő kiesése érzékenyen érint bennünket. Hiányát ahhoz tudnám hasonlítani, mintha a női kéziseknél nem játszhatna Vérten. Az amatőr programban a sláger egyértelműen Kelemen Balázs és Szabó László, a két válogatott összecsapása lesz. Ami még említést érdemel, hogy nálunk edz a román állampolgárságú Bogdan
Ciotlaus, s most, valamint a következő BoxingOne eseményen bizonyíthatja, hogy helye van a »gladiátorok« között" – folytatta Nagy Zoltán.

Az est azért is ígérkezik érdekesnek, mert profitalálkozók is szerepelnek a programban: az IBO világbajnoka, Kovács „Vipera" Attila is szorítóba lép. Ez ugyan még csak egy felhozó mérkőzés lesz a nem igazán magasan jegyzett Kovács István ellen, ám így talán egy kicsit közelebb kerül a címmeccshez az elmúlt hónapokban rengeteg csalódáson átesett „Vipera".

A profiknál említést érdemel még a félnehézsúlyú Kovács Tamás debütálása.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Futsalosztályt indítanak

Teremfutball - Szeptembertől futsalosztályt indít az Arrabona Print FC Győr az egyik helyi… Tovább olvasom