Kisalföld logö

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -6°C | 2°C Még több cikk.

Közel egymilliót "guggoltak össze" a leukémiás gyerekeknek Győrben

Közel egymilliót
A győri Cutler Fitness jótékonysági guggolóversennyel toldotta meg a gyűjtési akciót.
A Cutler edzőtermek nagyot álmodtak. Életre hívtak egy gyűjtés, a cél pedig nem kisebb, mint a Heim Pál Gyermekkórház Onkológiai Osztálya számára egy közel 8 millió forint értékű lélegeztetőgép megvásárlásához szükséges összeg gyűjtése.
 


"Úgy érezzük, hogy ez az alkalom az, ahol meg tudjuk mutatni közösen, hogy a testépítők társadalma igenis össze tud fogni egy nemesebb cél érdekében. Sokan azt hiszik, hogy a testépítők önzőek és öncélúak, de itt és most meg fogják mutatni, hogy mindez nem igaz. Adományozni, megosztani és másokat is az összefogásra buzdítani kötelező" - fogalmazott a kezdeményezés egyik szülőatyja, Kathi Béla.

A gyűjtéshez időközben több más edzőterem-hálózat is csatlakozott, a győri Cutler Fitness pedig jótékonysági guggolóversennyel toldotta meg az akciót.
 


A cél az volt, hogy adott induló 100 kilóval minél többször leguggoljon. A győri terem színeiben heten indultak: Freimann Sándor, Kerecsényi Péter és Molnár Tamás tulajdonosok, illetve nem kisebb nevek mint Kathi Béla, Bohos Kornél, Vörös Zoli és Tóth Dani. Minden sikeres ismétlésért a terem 1000 forintot adományozott a Gyermekleukémia Alapítványnak. Ezen felül lehetőséget biztosítottak minden vállalkozó szelleműnek részt venni a gyűjtésben, cégek és magánszemélyek is indulhattak. A rendezvényen végül nem kevesebb, mint 920 ezer forint gyűlt össze.

A kezdeményezést a Győri Úszó SE kiemelten támogatta, és Jakabos Zsuzsa is szívügyének érzi.
 
 
Segíteni szeretnél? Keresd az edzőteremben a gyűjtés perselyét, vagy utald adományodat az alábbi számlaszámra: 11702036-20689775, a közleménybe kérjük írd be, hogy "lélegzet". Az akció vasárnap ér véget.
A megyében az alábbi termek vesznek részt a gyűjtésben:

Cutler Fitness Győr, ETO Park
Botond Fitness Mosonmagyaróvár, Kálnoki u. 11.
Cutler Gym Sopron, Lackner Kristóf u. 35.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kosárlabda - A Sopron marasztalta, mégis távozik

Bár a Sopron KC vezetősége szívesen hosszabbított volna szerződést vele, Mészáros Máté távozik a… Tovább olvasom