Kisalföld logö

2019. 04. 26. péntek - Ervin Még több cikk.

Kosárlabda: Győrbe jön a bajnok Pécs edzője?

Sajtóértesülés szerint a SEAT Lami-Véd Győrrel tárgyalt egy esetleges szerepvállalásról Fűzy Ákos, az újdonsült bajnok MiZo Pécs 2010 női kosárlabdacsapatának vezetőedzője.
A döntőben a címvédő MKB-Euroleasing Sopront pénteken 3–0-ás összesítéssel legyőző – és korábban a kupaaranyat is megszerző – baranyaiak mestere a bama.hu honlapnak nyilatkozva kifejtette:

„A győri kapcsolat annyiban hiteles és igaz, hogy beszélgettem az unokatestvéremmel, Fűzy Andrással, aki a klub egyik vezetője, valamint Tapodi Péter vezetőedzővel, akihez a szakma mellett baráti szálak is fűznek. Beszélgettünk, de nem hivatalosan."

Az anyagi problémákról szólva a sikerkovács hozzátette: hozzá szeretne jutni a pénzéhez, mivel komoly összegekkel, fizetésekkel, prémiumokkal tartozik neki a klub.

A SEAT Lami-Véd Győr csapatának általános igazgatója Fűzy András a kisalfold.hu-nak megerősítette, hogy beszélgettek a lehetséges győri szerződésről a Pécs edzőjével, és ha Fűzy Ákos úgy határoz, hogy a Győrben képzeli el jövőjét tárt karokkal várják.

Olvasóink írták

28 hozzászólás
12
 • 28. -.- 2010. május 04. 08:35
  „Ha veled is ilyen jól kijövök, akkor lehet, hogy vele is ez lenne a helyzet. :)”
 • 27. IV.Béla 2010. május 03. 23:28
  „Barátkozhatnál elemérrel. Szerintem jól kijönnétek.”
 • 26. -.- 2010. május 03. 21:51
  „Akkor elértem a célomat!

  Ön a leggyengébb láncszem!Viszlát!:)”
 • 25. IV.Béla 2010. május 03. 19:10
  „Céltalan az életem, mit tehetnék mást. A sárga földig alázott a példaképem, -.- magistratus. Bélus naon szomcsi.”
 • 24. -.- 2010. május 03. 14:24
  „Remélem komolyan visszavonulsz.:)”
 • 23. IV.Béla 2010. május 02. 23:48
  „-.-, mondjál még valami okosat, légy szíves, ha nem fáradtál még el abban, hogy sosem sikerül szép csákót hajtogatnod. Közben egyébként beugrott, hogy azért nem látszanak a nézők, mert lekenték őket átlátszó festékkel. Vissza is vonulok. Megaláztál.”
 • 22. IV.Béla 2010. május 02. 23:45
  „<moderálva> megint az árnyékboksz. Nem hiszem el, hogy nem lehet megérteni, hogy azzal van az embereknek a gondja, hogy nincs arányban az önkormányzati támogatás mértéke azzal, amit cserébe a város polgárainak ad. Azt meg alighanem eldöntötte a város lakossága, hogy mennyire érdekli ez a "sokkal szebb és érdekesebb játék".

  Amúgy meg legyen úgy, jussanak fel a szifesek az élvonalba, kívánom nekik tiszta szívből!”
 • 21. -.- 2010. május 02. 21:13
  „moderálva sértő”
 • 20. kolombela 2010. május 02. 20:19
  „18. hozzászólás IV.Béla 2010.05.01. 13:56 Ha maár ennyire "tájékozott" vagy kosárlabda ügyben, illene tudnod, hogy a kosárlabda egyesületet egy kft. üzemelteti, melynek egyik tulajdonosa Szíjjártó. Ő csak arról mondott le, hogy hivatalosan részt vegyen a csapat ügyvitelében.”
 • 19. kolombela 2010. május 02. 20:15
  „IV.Béla!
  Igaz ami igaz a győri élvonalbeli kosárlabdának valóban nincs nagy múltja (sajnos), de azért nem kellene ennyire fikázni ezt a sportágat csak azért mert Szíjjártó tulajdonában van a csapat. Sajnos csak kb 6-7 éve van jelen ilyen magas színvonalon a női kosárlabda, a fiuknál pedig remélhetőleg A SZE csapata lesz a bajnok és fel tud kerülni az élvonalba. Csak szurkolni kell nekik.
  Tudomásul kellene végre venni, hogy Győrben nem csak a gagyi foci és a kézilabda létezik, hanem igenis szükség van kosárlabdára is. Sokkal szebb és érdekesebb játék, mint bármelyik labdajáték.”
 • 18. IV.Béla 2010. május 01. 13:56
  „Látom kezdünk belemenni a személyeskedésbe is. Hajrá, hajrá! Árnyékboksz látom tökéletesen megy, csak ugye ezzel az a gond, hogy mindig olyat védtek, amit senki sem támadott. Egyébként meg az ég sárga!

  Leírom, hátha eddig nem volt tiszta: ez az egész dolog nem a kézilabda védelmére megy ki (pedig mehetne), hanem csak egy párhuzam annak érzékeltetésére, hogy mi volt - és mi lett..
  Marha gyerekes dolog két csapatot összehasonlítani, de ha már így elkezdted, akkor megkérdezném, hogy hányszor nyert története során a mai győri (előtte meg a soproni) női kosárcsapat bajnokságot, illetve kupát. Gondolom tudod mindegyikre a választ te is: egyszer sem. Szerintem teljesen felesleges a múlttal felhozni, épp ezért nem is teszem meg, hogy megkérjelek arra, hogy nézz utána mondjuk az evezősök sikereinek.
  Egyedül a jelen számít, és az dicséretes is, hogy eddig meneteltetek a nemzetközi kupában, meg a bajnokságban, de azért ne felejtsük el, hogy ez hány embert érdekel. És ez bassza ki sok embernél a biztosítékot, hogy maximum 100 fizető nézőnek csináltak itt egy csapatot.

  Szijjártóval meg ne élj álomvilágban, neki mennie kellett, ízekre szedték volna a bérelt audija miatt - de a győri önkormányzatban szintén jelen lévő Füzy és Borsi urak még mindig ott vannak a csapatnál. Jééé, így már világos, hogy miért kapnak ekkora támogatást. ;)”
 • 17. -.- 2010. április 30. 22:49
  „Ja és béluska!

  Mielőtt belekötsz abba, hogy az utólsó 5 szezon előtt mi volt, kérlek, kutakodj egy kicsit a múltban! :)”
 • 16. -.- 2010. április 30. 22:47
  „Hiába mondod a bélusnak, ő profi sportoló tudod...;)

  Bélám!
  1.A női kosárlabda csapatnak van oka a támogatásra, ellenben a férfi kézilabdával.(nézd meg mondjuk az utolsó 5 szezon eredményeit mindkét csapatnál)
  2.Szijjártónak már kb 1,5-2 éve (szerencsére) nincs köze a sporthoz...tudod fontosabb dolga van...;)
  3.Hiába pofázik neked itt bárki, mert olyan vagy, mint a többi h*lye, aki életében nem látott kosárlabdát közelről, de mondja a b*romságait...

  Okos!”
 • 15. Laci33 2010. április 30. 20:25
  „Pécsen több ezren szurkolnak. Lehet, hogy itt is kialakul. Ott se rögtön 4000 néző volt.”
 • 14. IV.Béla 2010. április 30. 10:08
  „Ezt nem is mondta senki, hogy ő egyszemélyes felelős lenne. De bizonyára te is emlékszel a hangzatos kijelentéseire, amikor már tényleg csúnyán benne volt a kakiban a csapat, hogy ő majd szépen megmenti őket. És látjuk mi lett belőle, hangzatos kampányfogás volt az egész, nem több.
  Akik meg ma a csajok meccsein is kintvannak, 70%-ban sznob divatgetymók. Ha hirtelen az Audi úgy gondolná, hogy nem ad több pénzt vagy a férfiaknak adná, és ott jönnének az eredmények, a csajok meg a kiesés ellen küzdenének, 1000 embernél több rájuk sem lenne kíváncsi, és később abból is morzsolódna le rendesen.”
 • 13. pacsibácsi 2010. április 29. 23:18
  „Mondjuk a nem városidegen, s a hozzászólásokban mindenki által bőszen siratott férfi kézire is lassan elég lenne egy tornacsarnok, mert néző ott sincs. Pedig ez a város kézin szocializálódott állítólag. (Hozzáteszem, én magam is sajnálom őket.)
  Ami pedig a szándékos lezüllesztést illeti a női kosár javára, szintén egy baromság, mert a férfi kézisek haláltusája bő tíz éve kezdődött, amikor Szijjártó és a kosárlabda még fasorban sem volt a városban.”
 • 12. IV.Béla 2010. április 29. 22:46
  „Igen, az utálat. :) Ha gondod van, cáfoljad meg a pontokat egyenként, de ezekkel a sértegetésekkel semmire sem mész. :)”
 • 11. Mezike 2010. április 29. 21:29
  „Fröcsög belőled az utálat. Kár. Így lehet mindent elrontani. A sportot is.”
 • 10. IV.Béla 2010. április 29. 16:45
  „Az a sportszerető ember foglalkozik vele, aki otthon van a győri sportban, még közelebbről a kézilabdában. Ezt a kérdést akkor is feltetted, amikor valami aktuális megmentő szerepben tetszelgett az akkor még NB1-es kéziseknél? Beszéltél ottani edzőkkel, játékosokkal? Ha megtetted volna, akkor nem kérdeznél most ilyet.

  Persze, tudjuk, a sportszerkesztő a hülye (pedig még hálásak is lehettek, hogy nem fényképeznek annyit a meccseiteken, mert akkor kiderülne, hogy mégsem vagytok százan sem). meg persze mi, naaagy "fikázók". Meg a többi 130ezer ember a városban, akik nem kíváncsiak rátok.”
 • 9. Mezike 2010. április 29. 15:52
  „Mellesleg a Kisalföld kedves sportszerkesztője nem kicsit elfogult. És nem a mi irányunkban...”
28 hozzászólás
12
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ETO FC: Babic két meccset kapott

Az MLSZ fegyelmi bizottsága a Nyíregyháza ellen kiállított Valentin Babicot két mérkőzésről tiltotta… Tovább olvasom