Kisalföld logö

2019. 07. 23. kedd - Lenke 19°C | 31°C Még több cikk.

Koltai a gyors visszatérésben bízik

Labdarúgás - Egyelőre külön gyakorol Koltai Tamás, az ETO labdarúgója, aki még tavaly november elején sérült meg. A tehetséges futballista szeretne minél hamarabb bekapcsolódni a felkészülésbe.
Sokaknak feltűnt Koltai Tamás hiánya a múlt hétvégi fővárosi teremtornáról, ahol második helyen végzett a Győri ETO FC. A fiatal játékos még tavaly november elején sérült meg.

„A Nyíregyháza elleni meccsen egy rossz mozdulat következtében szereztem a sérülésemet. Futásnál, lövéseknél éreztem szúrásszerű fájdalmat, ami az egyik lábujjamtól indult és szaladt végig a talpamon. Sajnos ez az érzés azóta sem szűnt meg, igaz, valamelyest csökkent" – mondta el érdeklődésünkre a lábadozó Koltai Tamás.

November óta kezelések tucatjain vett részt a futballista:
„Az orvosok szerint előfordulhat, hogy nem is a talpamból indul ki a fájdalom, lehet, a csipőmben keletkezett egy idegi sérülés, ami kihat a lábamra. Ami biztos, nem tudok még most sem teljes intenzitással edzeni, ezért is készülök a csapattól külön. A rehabilitációban jelenleg Nagy Sándor erőnléti edző segít, s hogy mikor csatlakozhatom a többiekhez, sajnos nem tudom. Az azért reménykeltő, hogy azzal biztattak a szakemberek, hogy sokat már nem kell várnom, hamar bekapcsolódhatok a közös munkába."

Korábban szó volt róla, Koltai esetleg már a szezon végén külföldi csapatban folytathatja pályafutását.
„Ezzel kapcsolatban semmi új információval nem tudok szolgálni. Most talán nem is ez foglalkoztat a legjobban. A legfontosabb, hogy mielőbb meggyó-
gyuljak"
– tette hozzá a középpályás.

A sérüléssel a játékos magasan ívelő karrierje is megtorpant, ráadásul az új vezetőedző, Dragoljub Bekvalac még nem ismeri Koltai képességeit.
„Egy sérülés sosem jön jókor, az én esetemben kimondottan így van. Természetesen szeretnék minél előbb úgymond bemutatkozni az új edzőnek. Egy hét a lemaradásom, jó lenne már a törökországi edzőtábor előtt a többiekhez csatlakozni, vagy legalább a külföldi túrára teljesen rendbe jönni. Ugyan nem ismerem a most érkezett játékosokat, de úgy gondolom, ez a csapat sokkal sikeresebb lesz tavasszal, mint ősszel volt. Ennek pedig szeretnék én is a részese lenni."
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Külföldi játékosokat igazolhat a DAC 1912

Labdarúgás - Egy sereg próbajátékos érkezik Győrbe, az NB II-es DAC csapatához. Köztük angol,… Tovább olvasom