Kisalföld logö

2018. 12. 11. kedd - Árpád 1°C | 5°C Még több cikk.

Kézilabda - Mégis lesznek fiúk a Balázs-kupán Győrben?

Az Audi-ETO és az Agrofeed-ETO-SZESE közösen fáradozik a torna kibővítésén.
Mint arról beszámoltunk, a XXXIII. Balázs-kupa versenykiírása szerint a jövő március 25. és 28. között esedékes tornán – az eddigiektől eltérően – csak lánycsapatok lépnének pályára, amit több szülő is nehezményezett.

A napokban egyeztetett egymással a rendező Audi-ETO, valamint a férficsapat, az Agrofeed-ETO-SZESE vezetősége, s végül az alábbi közleményt adták ki közösen, melyben kifejezik azon szándékukat, hogy közösen fáradoznak a torna kibővítésén, minél színvonalasabb megrendezésén:

„Az Audi-ETO harmadik éve rendezője a kiemelkedő, nemzetközi tradícióval rendelkező utánpótlás sporteseménynek, az Audi-ETO-Balázs-kupának, amelyet 2018 tavaszára szervezési és finanszírozási okok miatt, kisebb volumenben, csak lánycsapatok számára hirdetett meg. Értesülve a kényszerű változtatásokról, az ETO-SZESE megkereste a rendezőt, és felajánlotta szakmai, szervezői tudását, kapacitását az esemény rangjához méltó, a hagyományokat megőrző, a fiúmérkőzések teljes programját is figyelembe vevő rendezés érdekében. A két klub vezetése egyetértett abban, hogy megvizsgálják annak lehetőségét, hogy a nagymúltú torna már tavasszal, majd a jövőben is a lány és a fiú kézilabda-utánpótlás nemzetközi hírnevű győri rendezvénye maradhasson."

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Női kézilabda-vb - Bravúr lenne, ha bekerülne a magyar női kézilabda-válogatott a 8 közé

Női kézilabda-vb - Bravúr lenne, ha bekerülne a magyar női kézilabda-válogatott a 8 közé
A bő keret két fontos játékosa, az átlövő Tomori Zsuzsanna és az irányító Szucsánszki Zita sem tagja… Tovább olvasom