Kisalföld logö

2018. 12. 19. szerda - Viola -5°C | 3°C Még több cikk.

Ketten távoztak

Jogerősen is megalakult a Győri ETO Férfi Kézilabda Club. Ezzel egyidejűleg a játékosok két kivétellel átkerültek az új egyesülethez.
A hétvégén megszerezte első bajnoki pontját a Rába Quelle- ETO. Ami emellett még pozitívum, hogy jogerősen is megalakult a Győri ETO Férfi Kézilabda Club. Ezzel egyidejűleg a játékosok két kivétellel átkerültek az új egyesülethez.

Kovacsics Imre elnök: „Közös megegyezéssel elváltak útjaink a szerb Igor Miliseviccsel és Borislav Basariccsal. Az eddig nagyszerű teljesítményt nyújtó kapus, Srdjan Djorjevic ugyanakkor marad Győrött. A távozók helyére megvannak a kiszemeltjeink. A héten várhatóan sikerül megállapodni Harta Bélával, a klub korábbi játékosával, aki Basaricot pótolhatja. A beállós poszton keletkezett űrt pedig egy másik magyar játékossal szeretnénk betölteni. Ez egy héten belül eldőlhet."
Kovacsics Imre elmondta:

reméli, azzal, hogy már saját számla- és adószámmal rendelkezik az egyesület, azok a szponzorok, akik korábban ígéretet tettek a férfi kézilabda támogatására, teljesítik vállalásaikat. Ezenfelül további támogatók belépése várható. A napokban szerződést kötöttek az Árkáddal s a Magvassy-csarnokban meglévő forgótáblák hasznosítását tervezik a férfimérkőzésekre is. Ezzel a klubmenedzser, Hartáné Kovács Edit és az egyik elnökségi tag, Molnár Attila foglalkozik.
„ Sajnos sok mende-monda kering a csapat körül, de szeretnénk megnyugtatni mindenkit, továbbra is azon dolgozunk, hogy minél jobb férficsapata legyen Győrnek" – tette hozzá Kovacsics Imre.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Beckham még nem hosszabbította meg szerződését

David Beckham először utalt arra maga is, hogy nem akar mindenáron a Real Madridnál maradni. A világ… Tovább olvasom