Kisalföld logö

2019. 05. 27. hétfő - Hella Még több cikk.

Két meccsen is 11 gól esett

Ágfalván félbszakadt a meccs, az undiak pedig nem jelentek meg a Szany II. ellen.


Megyei I. osztály
Az éllovasok hozák a kötelező győzelmet, a Nagyszentjános ponttal távozott Kapuvárról, tíz meccs óta tart a veretlenségi sorozata a Nyúlnak. 4-1-re nyert a Koroncó ellen a Lébény, az Abda pedig ismét kikapott, ezúttal Rajkán.
Eredmények, nyilatkozatok itt >>
Tabella itt >>
U19-es eredmények és tabella >>


Megyei II. o.
Átrendeződött a győri csoport első fele, miután a Győrújbarát megverte a Töltéstavát, a Kajárpéc pedig 2-0-ra verte a Tétet. 9 gól esett Győrújfalun, ahol végül a bácsaiak lőtték az eggyel kevesebb gólt. A Bajcs 7-0-ra verte a Győrszentivánt. A Mindszentpuszta egyre nehezebb helyzetben van, vasárnap a Mezőörs ellen is csak egyetlen pontot tudtak szerezni.

Magabiztosan nyert a dobogóra esélyes Győrzámoly ellen az éllovas Hédervár. Csökkent a különbség a Bezenye és a Mosonszentmiklós között, miután utóbbi 4-3-ra verte idegenben az előbbi csapatot. Sima 5-0-ra nyert a Máriakálnok a Károlyháza ellen, a Börcs Püskiről távozott 1 ponttal. A hegyeshalmiaknak pozitív, a dunakilitieknek negatív meglepetést hozott a két csapat 1-1-es döntetlenje.

A soproni csoportban 1-2-es állásnál félbeszakadt a 85. percben az Ágfalva-Fertőd mérkőzés. Döntetlent játszott a Lövő a Fertőendréd ellen, a Répcementi a Hegykő ellen, és a Beled a Sopronkövesd ellen.

Eredmények részletesen itt >>
Tabellák, U21-es eredmények itt >>


Megyei III. o.
Ismét kikapott a Sokorópátka, a győri csoport éllovasa, de négy pontos már csak az előnyük a Gyömöre előtt. 3-1-re győzött Gyarmaton a Gyömöre és 4-3-ra Győrasszonyfán a Győrság. 5-1-re verte a Tényő az Écset. A sereghajtó Veszprémvarsány 3-1-re verte a Pázmándfalut.

A győri-csornai csoportban Rábapatonán nyert 4-0-ra az Ikrény. A Rábacsécsény a Nádorvárost verte 4-1-re. Népszerű eredmény volt az 5-2, ennyire verte a Bodonhely a DAC-ot, a Győri Dózsa a Markotabödögét és az Abda II. a Bezit.

A csornai csoportot vezető Rábaszentandrás nyert ugyan 2-1-re a Szil ellen, de a Barbacs is hozta a kötelező győzelmet a Jobaháza ellen, így nem változott a különbség a két csapat között: maradt a 2 pont. A Babót viszont leszakadt tőlük, mert kikaptak hazai pályán az Egyedtől.

A kapuvári csoportot nagy fölénnyel vezeti a Nagycenk. Most is nyertek 2-1-re, ahogy az üldözők is: az Iván Peresztegen, a Himod hazai pályán a Zsira ellen, az Újkér pedig szintén hazai környezetben a Nagylózs ellen győzött. A sereghajtó Csapod 5-0-ra verte idegenben a Kópházát: ez mindenképpen a csoport legnagyobb meglepetése volt.

A mosonmagyaróvári csoportot vezető Várbalog 3-1-re nyert Újrónafőn, a mögöttük hét ponttal álló Kunsziget 1-0-ra Darnózselin, a harmadik helyen álló Kimle pedig 5-3-ra hazai pályán a Halászi ellen. 11 gól esett a szomszédvári rangadón, ahol a Mosonszentmiklós II. 8-3-ra verte a Lébény II-t.

A soproni csoportban 3-2-re verte a SFAC a Fertőszéplakot, a Sarród viszont nem tudta meglepni a Harkát. Szanyban hiába várták az Und csapatát, a vendégek nem jelentek meg.

Eredmények részletesen itt >>
Tabellák, U21-es eredmények itt >>

Olvasóink írták

  • 2. soppet 2011. április 05. 07:59
    „Ott voltam Ágfalván. A mérkőzés befejeződhetett volna, ha olyan játékvezetői hármas lett volna aki elbír egy M.II. mérkőzést. A hazaiaktól 3, a vendégektől 4 játékost kiállított, a Hazaiaknak adott 4 a vendégeknek 5 sárga lapot.
    A kiállításokból 3 kiállítás nem volt jogos ( 1 hazai-2 vendég). A sárgák sem voltak minden esetben jogosak. Nem volt következetesség a játékvezetőnél, bemondásra, a játékosok súgására ítélkezett több esetben. A játékvezető bizottságnak nem válik ez a nap a dicső napok közé! Talán olyanokat kellene megbízni mérkőzésvezetéssel, akik felnőnek a feladathoz és nem befolyásolhatók. Itt sajnos nem ez történt! A gyengék közt a leggyengébb volt a játékvezetői hármas ezen a mérkőzésen. Ágfalván már nem az első eset volt!!!”
  • 1. zeta62 2011. április 04. 23:06
    „Mi történt Ágfalván???”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Futsal: magabiztos zöld-fehér győzelem Angyalföldön

A listavezető Rába ETO négygólos sikert aratott Angyalföldön az élvonalbeli bajnokság 20.… Tovább olvasom