Kisalföld logö

2018. 12. 16. vasárnap - Etelka, Aletta -6°C | 1°C Még több cikk.

Két hét haladék az FC Sopronnál

Sopronba látogatott az FC Sopron Celldömölkön élő társtulajdonosa, Antók Zoltán.

A hét közepén kialakult új helyzetben a vezetőség nyíltan, őszintén beszélgetett a Sopronban – többek között az UEFA-kupára – készülő labdarúgókkal.

A Kisalföld érdeklődésére Antók Zoltán elmondta: a Matáv rt. már a két évvel ezelőtti szerződéshosszabbításkor jelezte: nem biztos, hogy annak lejárta után tovább támogatja a csapatot. Azok után, hogy ez hivatalosan is bizonyossá vált, a vezetők a kialakult új helyzetben kötelességüknek érezték, hogy az új szituációról s a várható fejleményekről tájékoztassák a labdarúgókat.

A futballistákkal történt beszélgetéssel kapcsolatban Antók elmondta: vázolta a csapatnak a várható lehetőségeket, attól függően, sikerül-e névadó támogatót szerezni az UEFA-kupára készülő csapatnak.
Arra a felvetésre, hogy amennyiben a pénzügyileg „karcsúbb" verzió lép majd életbe, érinti-e az élő szerződéssel bíró labdarúgók megállapodását, Antók Zoltán határozott nemmel felelt. A futballistáknak kérdésük csupán egy volt, mégpedig az, hogy meddig is tart ez a bizonytalan, átmeneti állapot.

Antók Zoltán ezzel kapcsolatban azt mondta, a vezetők két hetet adtak maguknak, addigra el kell dőlnie, milyen anyagi háttérrel vághat neki a következő évadnak a jelenleg FC Sopron néven működő klub. Akkor még az átigazolási időszak javában tart, tehát aki mozdulni akar, mozdulhat.  Antók Zoltán hozzátette: ő a maga részéről bizakodik, s reméli, eredménnyel zárulnak a tárgyalások és sikerül stabilizálni, megerősíteni az UEFA-kupában induló klub anyagi helyzetét.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

3,8 milliárd forintba kerül a győri ETO Stadion átépítése

A keleti lelátó alapozásával folytatódott a győri ETO Stadion átépítése. Az öltözőépületet és… Tovább olvasom