Kisalföld logö

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

Kerékpár: éremeső és pontgyűjtés

Az Egertől néhány kilométerre lévő Felsőtárkányon rendezték meg a Top Maraton hegyikerékpáros versenysorozat harmadik futamát, a Bükk Maratont.
Az esemény egyben a Magyar Kupáért vívott verseny egyik állomása is volt. A versenyzők három táv közül választhattak: a 29 km-es rövid, 61 km-es közép- és a 94 km-es hosszú távra lehetett nevezni.

A rajtnál a soproni KTM Erste-Leasing csapata is szép számmal képviseltette magát. Lénárt László, Bartokos Gábor, Bartokos Botond és Dolfinger Zsolt rövid, dr. Cseh Veronika, Albert Katalin, Skerletz Imola, Horváth Pál, Démi József és Plájer Lajos középtávon (hölgyeknél ez számít hosszú távnak), Böhm Lajos, Horváth Csaba, Völker Tibor, Kakas László, Magyar Viktor, Lóránd Imre, Fehér Csaba, Pintés Kolos és Pálosi Zoltán hosszú távon indult. A szervezőknek idén is sikerült egy jó „maratonos" pályát kijelölni.

Ráfért a frissítő verseny közben a soproniakra.
Ráfért a frissítő verseny közben a soproniakra.


Dr. Cseh Veronika a tőle megszokott és elvárható módon master 2 kategóriában magabiztosan győzött. Ugyanezen kategóriában a dobogó második fokára Skerletz Imola állhatott.

Albert Katalin a master 1 kategória középtávon induló hölgyeit utasította maga mögé.

A férfiaknál hosszú távon, a master 1 kategóriában Horváth Csaba volt a leggyorsabb. Démi József a master 3-as férfiak versenyében középtávon szerzett bronzérmet, Böhm Lajos pedig master 2-ben hosszú távon ért célba a 3. helyen.

A többek technikai problémákkal küzdöttek, néhányan a verseny feladására is kényszerültek, ám összességében értékes pontokat szereztek a soproniak a csapatversenyben.

 
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fórum a futball támogatásáról

A társasági adót érintő változásokról, így a futballcsapatok lehetséges támogatásáról tartanak… Tovább olvasom