Kisalföld logö

2018. 12. 12. szerda - Gabriella -2°C | 4°C Még több cikk.

Kapuvár-Csorna 1-0

Labdarúgás - A második félidőben a Csorna többet támadott, de a 35 percig emberhátrányban játszó Kapuvár végül megérdemelten tartotta otthon a három pontot.

Összegzésképpen elmondható, hogy a második félidőben a Csorna többet támadott, de a 35 percig emberhátrányban játszó Kapuvár végül megérdemelten hozta el a három pontot. A kapuváriak közül mindenképpen ki kell emelni Leizer Péter kapus játékát, aki az utolsó húsz perc állandósuló csornai támadásait rendszeresen hárította.

92. perc. Lefújták a meccset.

87. perc: Áder szinte átvágja a saját kapusát, némi tumultus után a kapuvári védők felmentenek. A bíró kettő percet hosszabbít.

85. perc: Hazai drukkerek az órát nézik és idegeskednek. Az első értékelhető kapuvári támadás hosszú idő óta: a befelé törő Nyergest azonban a csornai kapus visszahúzta, ám a bíró szerint a megmozdulás nem ért 11-est.

80. perc: Csornai csere, Véghelyi helyett Fekete Attila lép pályára.

76. perc: Ismét csornai helyzet, ám Kleizer ismét véd. A kapuvári drukkerek egyre idegesebbek, de a csornai támadások erdménytelenek.

75. perc: Csornai sérülés, két percig áll a játék, ami jó a hazaiaknak.

74. perc: Megjön a hangja a vendgédrukkereknek. Az elhangzó tanácsok általában "b.....meg"-re végződnek.

71. perc: Csornai szöglet, a beívelt labdát négy méterrel rúgták mellé.

67. perc: Egy csornai szöglet egy méterre kerülte el a kapuvári kaput. Elmondható, hogy a vendége nyomása szinte állandósult.

63. perc: Csornai csere: Bárány helyett Csonka jött be.

60. perc: Erős csornai nyomás, közvetlen közelről ismét a kapuvári kapusba lőtték a labdát. Bicskei Gergő helyett Végh Zoltán lépett pályára.

56. perc: A hazai Szűcs Á. Zsoltot kiállítja a bíró, ezt követően forrósodik a hangulat a nézőtéren, a játékvezetőt folyamatosan szidják a hazai nézők.

55. perc: Csornai szabadrúgás a 16-os vonaláról, a beívelést 5 méterről a kapuvári kapusba rúgták a vendégek.

52. perc: Cserélt kapuvár. Kránitz helyett Papp lépett pályára.

51. perc: A kapuvári Szűcs Á. Zsolt kapott sárgalapot.

48. perc: Ismét egy Huhhh! a nézőtéren, amikor a kapuvári Markó Norbert a 16-os vonalán a csornai védőbe bombátzott. Volt egy csere is, a csornai Bán Szabolcs helyett Herczeg Zsolt lépett a pályára.

A szünetben, a hazaiak edzője, Szeg Kálmán értékelte az első félidőt. Véleménye szerint nehéz 45 perc áll mögöttük, a csapattal elégedett, legfontosabb dolguk, hogy az 1 gólos előnyüket megtartsák.

Az első félidő rövid értékeléseként elmondható, hogy az NB III-hoz méltó mérkőzést láthat a közönség, az iramra az első tíz percben nem lehetett panasz, a félidő közepén ellaposodott a játék, majd az utolsó öt percben ismét kicsivel többet futottak.

34. perc: A csornai Bán Szabolcs sárga lapot kapott, két perccel később egy gyenge csornai lövés 3 méterrel kerülte el a kapuvári kaput. A félidő utolsó tíz percében a két csapat közti helyezésbeli különbség nem látszik, bár a csornaiak többet támadtak. A lefújás előtt 4-5 perccel a szomjas nézők elindultak sörözni, így lemaradtak arról, hogy a 43. percben a csornai Nyerges 2 méterről a kapuvári kapusba rúgta a lbdát. A nézőtéren egy nagy Huhh! volt hallható. Az első félidó utolsó fontosabb megmozdulását a csornai Buti Zsolt produkálta, aki egy csúnya szabálytalanság után sárga lapot kapott.

30. perc: Eseménytelen a mérkőzés, a méla unalmat a vendégcsapat enyhe anyázása szakítja meg. Az egyetlen említésre érdemes megmozdulás a 24. percben történt, amikor a csornai Bárány Norbert 3 méterrel vétette el a kapuvári kaput.

17. perc: A kapuvári Szűcs Á. Zsolt megszerezte a hazaiak első gólját. Nézőtéri információk szerint a fiatal labdarúgó élete első NB III-as gólját rúgta. 1-0

10. Perc: A csornai Nyerges csúnyán felrúgta Böcskört. A bíró nem díjazta lappal a megmozdulást, amivel a kapuvári nézők nem értettek egyet. A viszonylag fiatal játékvezető felemenőit egyre többen emlegetik.
9. perc: Körülbelül 500-ra duzzadt a nézőszám, ami egy NB I-es meccsnek is becséletére válna. A mérkőzés nagy iramú, a Kapuvár jelentős fölényben játszik.

7. perc: Egy csornai szabálytalanság után szabadrúgáshoz jutottak a kapuváriak, a 22 méterről elvégzett rúgás azonban mellé ment.

6. perc: Hollósi 20 méterről bombázott a kapu fölé.

5. perc: Böcskör 18 méterről alig lőtt fölé.

4. perc: A nézők szerint a bíró egy tökfilkó.

1. perc:  Megkezdődött a rangadó, mikor is a bajnokság első felében álló Csorna és a 15. helyen álló Kapuvár aranylábú fiataljai mérik össze tudásbéli különbségeiket.

Nagy várakozás előzi meg a Rábaköz legnagyobb rangadóját, a Kapuvár-Csorna mérkőzést. Ahogy mondják, Magyarországon a legnépszerűbb sport a labdarúgás, ez abból is látszik, hogy a kapuvári lelátókat több mint 400 néző tölti meg.

Az itt terjengő festékszagon kívül más is van a levegőben, mert a szokásokkal ellentétben, a város vezetése két alpolgármesterrel és egy jegyzővel képviselteti magát. A háttérben vélhetően pénzügyi támogatásokról folyik a szó.

Olvasóink írták

 • 2. Vuki 2008. április 07. 11:36
  „Syntax Error-nak!

  Tán savanyú a szőlő?????
  A gépelési hibákról esetleg tehet az online szerkesztősége, bár azt látva, hogy szinte percről percre közvetítették a meccset, ez elnézhető nekik. Az általad kiírt mondatokat én egyfajta hangulatjelentésnek fogom fel. Meglehetőesen nehéz lehet neten közvetíteni egy meccset, ahogy ezeket tegnap olvastam, számomra inkább még kevésnek is tűnik. Hajrá kisalföld. A kezdeményezés szokatlan, de nekem tetszik.”
 • 1. syntax error 2008. április 06. 19:32
  „Gratulálok Kisalföld...

  "Az itt terjengő festékszagon kívül más is van a levegőben"
  "A háttérben vélhetően pénzügyi támogatásokról folyik a szó."
  "Az elhangzó tanácsok általában "b.....meg"-re végződnek."
  "A nézők szerint a bíró egy tökfilkó."

  És az elgépelési hibákat össze sem gyűjtöttem.
  Szánalmas, szégyeljétek Magatokat!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyirmóti pontvesztés

Labdarúgás - Gyirmóton pontosztozkodásra került sor, a DAC kikapott Pécsett, az MTE pontot mentett… Tovább olvasom