Kisalföld logö

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

Jókora adósságot hagyott maga után George Best

Az egykori futball-legenda, George Best a halála után is gondot okoz családjának. A fantasztikus karrierje után alkoholistává vált Best ugyanis közel 500 ezer fontos adósságot hagyott maga után és végrendeletről sem gondoskodott.
A News of the World című brit lapot George Best egy közeli ismerőse értesítette az áldatlan állapotokról, ami jelenleg a család helyzetét megkeseríti. Best ugyanis közel 500 ezer font adósságot hagyott hátra, ebből 300 ezer font a kórházi kezelés összege, amit az utolsó pár hétre kiszámlázott a londoni Cromwell magánkórház. George Best legjobb barátja ügynöke, Phil Hughes volt, aki Best Chelsea-ben található lakásának kulcsát - a focista halála után két nappal - fiának, Calum Bestnek adta át, úgy gondolva, hogy az elhunytnak is ez volna a szándéka. Ám eközben George Best húga, Barbara kezébe vette az irányítást, és ügyvédjével próbálják felgöngyölíteni a szálakat, de nem hajlandók beszélni Calummal és Phil Hughes-szal.

- Calum és Phil úgy érzi, hogy a 300 ezer fontos kórházi számla rendkívül magas, már csak azért is, mert a Cromwell kórháznak nagyon jó reklám volt, hogy ott kezelték George-ot - mondta a neve elhallgatását kérő bennfentes. Az ügyet bonyolíltja, hogy George Bestnek nem volt korrekt végrendelete, még az a 7 évvel ezelőtti végrendelet van érvényben, amelyet akkor csináltatott, amikor a nála sokkal fiatalabb Alex a felesége volt. Best és Hughes gondoltak rá, hogy meg kellene újítani a dokumentumot, de Best állapotának romlásakor Hughes-ban volt annyi tapintat, hogy ezzel ne zavarja a beteg embert. Mégis téma volt közöttük, és az új végakaratban Best mindent ügynökére hagyott volna, tudván, hogy akkor fia is jól jár. Most viszont a káosz az úr, a problémás Best utolsó tragédiája, hogy halála után is gondot és viszályt okoz.

Esti Hírlap/The SUN/hirado.hu
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kovács megvédte címét

Kovács Attila megtartotta EBA Európa-bajnoki övét, igaz, mivel Ahmed Mustafa jóval a megengedett súly felett mérlegelt, győzelme esetén sem szerezhette volna meg az áhított címet. A tapolcai sportcsarnok lelátói már a kezdésre megteltek. Az eseményt egy incidens is megzavarta: Kovács meccse után bombariadó miatt el kellett hagyni a sportcsarnokot. Tovább olvasom