Kisalföld logö

2019. 04. 23. kedd - Béla Még több cikk.

Így emlékeznek barátai a győri ETO-SZESE fiatalon elhunyt kézilabdázójára - videó

Társai szerint Varga Dominik a csapat motorja volt, mindig nyerni akart és segített mindenkit. Nem tudják elhinni, hogy elveszítették barátjukat.
Az RTL Klub Híradójában meséltek barátai Varga Dominikról, a győri ETO-SZESE fiatalon elhunyt játékosáról. Mint arról korábban beszámoltunk, a 20 éves kézilabdázó volt az áldozata annak a balesetnek, ami január elsején reggel történt Szlovákiában.
 
Korábbi cikkünkben Dominik edzője, Pauer Zoltán is megszólalt, aki döbbenten áll a tragédia előtt: "Nehéz szavakat találni a történtekre, mi is csak a hírt tudjuk, az, hogy mi történt pontosan, miért járt akkor éppen arra Dominik, talán sosem tudjuk meg. Bár az közismert, hogy nagyszülei Nagymegyeren élnek, s sokszor onnan járt edzésre, iskolába, nyilván most is hozzájuk tartott. Sajnos már sosem ér haza...
 
Amit el tudok róla mondani, hogy mindig pozitív beállítottságú, igazi csupa szív játékos, csapatember volt, aki nagyon szeretett edzeni, sokat is dolgozott. Dominik volt az egyik, ha nem a legszorgalmasabb játékosom."

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pintér élvonalra esélyes ETO-t építene

Pintér élvonalra esélyes ETO-t építene
Pintér Attila egy ideje állás nélkül van. Tovább olvasom