Kisalföld logö

2018. 12. 10. hétfő - Judit 3°C | 7°C Még több cikk.

Igor Bogdanovic lesz az ETO új pályaedzője?

Labdarúgás - Elképzelhető, hogy Igor Bogdanovic, a Győri ETO FC egykori támadója lesz Dragoljub Bekvalac pályaedzője.
A szerb nemzetiségű Dragoljub Bekvalac Egervári Sándor távozását követően került vezetőedzői pozícióba a Győri ETO FC-nél. A szakember elmondta, olyan, a labdarúgásban járatos segítőt szeretne maga mellé, aki magyarul és szerbül egyaránt beszél.

Nos, a kritériumoknak mindenképp megfelel az az Igor Bogdanovic, aki tavaly még a zöld-fehéreknél játszott.

A szerb labdarúgó öt gólt rúgott az őszi szezonban, s rendre jó teljesítményt nyújtott csapatában. Mentálisan is a gárda egyik erőssége, vezéregyénisége volt, felnéztek rá a fiatalabb labdarúgók. Ezért is tűnt nagy érvágásnak, amikor visszarendelte őt a Debrecen.

Most azonban – igaz, nem futballistaként – lehet, hogy visszatér a Rába partjára.
„Úgy tudom, elsőként engem kerestek meg a győri vezetők, s kérdeztek meg, hogy lenne-e kedvem az új vezetőedzőnek segíteni – mondta el érdeklődésünkre Bogdanovic. – Nagyon jólesik, hogy egyből rám gondoltak, ám annyira váratlanul ért a megkeresés, hogy egy kis gondolkodási időt kértem."
A 34 éves támadó ugyanis még nem tervezte labdarúgó-pályafutásának befejezését.

„Bevallom, érzek még magamban annyi erőt, hogy másfél-két évig futballozzak. Nem is gondoltam arra, hogy egyik napról a másikra befejezem a labdarúgást. Persze ez nem jelenti azt, hogy elutasítom az ajánlatot, ahogy említettem, még nem döntöttem el semmit. Örülnék, ha esetleg mint játékos is számítanának rám, úgy érzem, nemcsak mint az általam nagyon tisztelt, szinte második apámnak tekintett Dragoljub Bekvalac segítőjeként, hanem futballistaként is hasznára lehetnék az ETO-nak. Hamarosan egyébként személyesen is találkozom az új vezetőedzővel, s minden bizonnyal erről is elbeszélgetünk."

Ha netán összejönne a megállapodás, Bogdanovic nyilván nem egyedül költözne a városba. A csatár felesége a válogatott kézilabdázó Orbán Annamária.

„Korábban már volt róla szó, hogy ha netán Győrben maradok, a feleségem is a városban sportolna. Nemrég hozta világra közös gyermekünket, Tamarát, s februárra tervezi a visszatérést. Egyelőre Debrecenben, de ha netán Győrbe költöznénk, s szükség lenne rá, nem kizárt, hogy akár az Audi-ETO csapatában tenné meg ezt, mert nem köti szerződés mostani csapatához" – tette hozzá Igor Bogdanovic.

Klement Tibor, a Győri ETO FC ügyvezetője a Kisalföld megkeresésére elmondta: tisztelik Igor Bogdanovic játékosmúltját, ám labdarúgóként nem, csak az új vezetőedző segítőjeként számítanának rá a klubnál. Annak viszont kifejezetten örülnének, ha Bogdanovic elfogadná az ETO felkérését.

Igor Bogdanovic öt bajnoki gólt szerzett az ETO-ban.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jövőre is biztosított a háttér

Bár a megyei sportigazgatóság január 1-jével megszűnt, az élet nem állt meg. A sportszövetségek… Tovább olvasom