Kisalföld logö

2019. 06. 20. csütörtök - Rafael 19°C | 26°C Még több cikk.

Hivatalosan is Pajkos az edző

Pajkos Jánost nevezték ki Csank János helyére a Győri ETO FC-nél. Az új szakvezető hároméves szerződést írt alá a klubhoz.

Kedden hároméves szerződést kötött a Győri ETO FC vezetése Pajkos Jánossal. A korábban a Debrecennel Magyar Kupát nyert szakvezető legutóbb Diósgyőrben dolgozott, ahol előbb megköszönték neki a munkát, majd a múlt héten visszahívták a kispadra. A szakember azonban visszautasította az ajánlatot, mert úgy vélte az idő rövid, ráadásul a játékosállomány és a szakmai stáb kialakításába sem tudott volna részt venni.

„Győrött teljesen más a helyzet, hiszen itt mindkét dologban azért van beleszólásom. Ráadásul szimpatikusak a célok is, azaz a sajátnevelésű fiatalokból és az idősebb játékosokból egy ütőképes gárdát kell kialakítani. Természetesen már a következő bajnokságban szeretnénk a lehető legjobban szerepelni, de a konkrét célkitűzést majd csak a játékosátigazolások lezárása esetén határozza meg a klubvezetés" – mondta Pajkos János, akit egyébként váratlanul ért a felkérés, s nem is volt sok ideje a gondolkodásra.

„Vasárnap hívott fel Klement Tibor. Bevallom, meglepődtem, de mivel a győriek ügyvezetője elmondta, hogy hétfőn már szeretnék is lezárni az edzőkérdést, nem sokat hezitáltam" – folytatta a szakvezető, aki tegnap délután már meg is tartotta az első edzést.

Pajkos János elmondta még: Győrben a munkáját pályaedzőként Csató Sándor helyett Klement István segíti, a stáb többi tagja változatlan.
Mindez egyébként azt is jelenti, hogy az árnyékcsapatnál eddig dolgozó Klement helyét az eddig az U19-es csapatnál dolgozó Liszkai Dezső veszi át, aki továbbra is Galambos Zoltánnal együtt irányítja a fiatalok szakmai munkáját.

A játékoskeretben is történtek kisebb változások. Ezzel kapcsolatban Reszeli Soós István, a győriek szakmai igazgatója a következőket mondta: „Sajnos a szerb Vladimir Tintor teljesítményével nem vagyunk megelégedve, ezért várhatóan vele felbontjuk a megállapodást. Visszatér viszont Tóth Péter, aki remélhetőleg élni tud a lehetőséggel, s bebizonyítja, helye van a csapatban."

Ami az erősítéseket illeti, a klub egy játékost mindenképpen szeretne igazolni. Az egyik egy bal oldali támadó középpályás lehet. Róla annyit árultak el, hogy magyar és legutóbb is a honi bajnokságban szerepelt. Információnk szerint ez a labdarúgó Leandro lehet, akit azonban a cseh Mladá Boleslav is szeretne megszerezni.

Priskin Tamásnak külföldi ajánlata van. Ha a fiatal támadó távozna, akkor egy csatár érkezhet a zöld-fehérekhez.

Korábban >>

Csank János ment, Pajkos János jön? (2006-07-11) >>

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pedro de la Rosa veszi át Montoya helyét

Két nappal a NASCAR-os szerződés bejelentése után Juan Pablo Montoya megerősítette, hogy azonnali… Tovább olvasom