Visszavágás kellene

Először rendeznek válogatott mérkőzést Sopronban. A magyar U20-as válogatott az olaszok ellen lép pályára az Alpok–Adria MIROP-kupasorozatban.

Magyar Zoltán, a Dajka László irányította csapat menedzsere a következőket mondta a sorozatról és a magyar csapatról: „A végéhez érkezik a közel két éve tartó sorozat, amelyben öt válogatott, a magyar, az olasz, a horvát, a szlovén U20-as nemzeti csapat mellett a stájer tartományi együttes vesz részt.”

Az oda-vissza vágós rendszerű sorozatot jelen pillanatban a horvátok vezetik hét meccsen szerzett 17 ponttal. Az olaszok hat meccsen 16 pontot szereztek, a mieinknek hat meccsen 12 pontjuk van, s a harmadik helyen állnak. Október 26-án Porecsben a horvát–olasz találozóval fejeződik be a sorozat. A magyar csapat két meghatározó játékosa, Tőzsér Dániel és Vadócz Krisztián már az U21-es válogatott tagja, sőt, utóbbi már a felnőtteknél is szóhoz jutott.

Amint arról a csapat menedzsere beszámolt, válogatottunk az olaszokkal szemben visszavágásra készül a mai meccsen. Olaszországban ugyanis a hazai- ak nyertek 1–0-ra.

Az ellenfélről annyit mondott Magyar Zoltán, hogy az élvonalbeli olasz klubok 20 év alatti játékosaik többségét leadják a harmadik vonalban szereplő csapatoknak, hogy ott edződjenek.