Újra pályára lépett Gera Zoltán

Hétfőn este hosszú sérülés után ismét pályára lépett Gera Zoltán. A West Bromwich magyar középpályása a tartalékcsapat Bolton elleni találkozóján 45 percig volt a gyepen.

Gera kéthetes intenzív edzésmunka után először tapasztalhatta meg, hogy meccskörnyezetben hol is tart, és saját bevallása szerint érzi még magán a mérkőzéshiányt.

“Az edzéseken azért jobban ment a játék, mint most, de ez természetes, hiszen egy meccs más, mint egy edzés. Az iram nem volt olyan heves, mint egy éles bajnokin, és nem is igazán fáradtam el, de előzetesen azt beszéltük meg, hogy 45 percet játszok, így a második félidőre már nem mentem ki. Vegyes érzéseim vannak, mert volt néhány olyan szituáció, amit jobban kellett volna megoldanom, de akadt egy-két olyan megoldás is, amit még nem vártam volna magamtól. Védekezésben és támadásban is volt feladatom, és bár igyekeztem, azért még becsúsztak hibák. Az egyik ilyenből majdnem gólt kaptunk, nem sokkal később viszont már én kerültem helyzetbe kerültem, de sajnos nem találtam el tökéletesen a labdát, így a kapus védeni tudott” – nyilatkozta Gera a gerazoltan.com honlapnak.